- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.441
- 798
Bi yorumunuzda benim insan gibi davranmam suç mu demişsiniz..onlar insan..insan gibi davranmak zorundasıniz..ne yazik ki burada konuda sizin gordugunuzu gormeyip benim dus problemimi muhtemelen goruyorlar.
Çıkmak istediği anda zorla tutacak halimiz yok. Veririz pasaportunu gider. Herkes bu şekilde çalışıyorEvinizden bir şey çalınmasın diye kadınların pasaportuna el koymak normal mi sizce? "Onlar bizim eşyamızı almadan biz onlarınkini alalım" diyorsunuz yani... Güvenmediğiniz insanı evinize sokmazsınız, hiçbiri güvenilir değilse oturur temizliğinizi kendiniz yaparsınız.
Ben de yanımda çalışan insanların kimliklerine, kredi kartlarına el koyayım o zaman. Gece gelip bilgisayarları yazıcıyı falan götürürler maazallah.
Yani yatsın kalksın şükretsin madem, ne diyeyim...
Bi yorumunuzda benim insan gibi davranmam suç mu demişsiniz..onlar insan..insan gibi davranmak zorundasıniz..
ben komsum ne amacla evinde birakmiyor bilemem, sadece bir insana yardimci olmaya calistim. o yardimci benim evim disinda gidecegi diger evlerde de bu muameleyi gorecekti. en azindan benim tek sorunum banyo uzerineydi. kendisi benim evimde 2 hafta oturur, dinlenirdi.
Bu nasıl birşey anlamadım , çok çirkin bir muamele çalışana yapılan. Yatılı yardımcı da saçma geliyor bana .. bilemedim komple tuhaf yaşam tarzları
sizi çok suçlamışlar ben katılmıyorum o ülkede ki bu kuralı geleneği siz bulmadınız düzen maalesef böyle bazı ülkeler de çalışan da bunu bilerek gelmiştir maalesefkimse sınanmadığı günahın masumu değildir, diye bir soz var. bilir misiniz? bulundugum ulkede buranin yerlisi yahut bizim gibi expat olup da yanindaki yardimciya nasil davrandigini bilmiyorsunuz insanlarin. dolayisiyla benim yaklasimim son derece de - ne yazik ki - sukretsinlik oluyor idi.
Kadini kelimesinden tiksindim ..
Sizin uslubunuzda fena .
Kadını kadını
Yok evimde yikanmasin
Kedi sanki de bu insan
Yok yanimda gotureyim
Spor salonunda yikansin .
Kafalar pırıl pırıl masallah !!!
witch acikcasi beni unutup da siz demene cok icerledim. evvela bunu yazmak isterim :) demek ki uzun ara vermek yaramiyor kk'da.
yanimda gotureyim de degildi durum, aciklamistim.
Banyo konusunda konu sahibine hak verenler olmuş
Biri banyonuzda yikaninca ne oluyor mesela biraz anlatir misiniz gercekten anlayamadim
Ya da bahsi gecen hizmetli degil de misafir olsaydi ona da burda yikanamazsin spor salonuna gidelim orda yikan diyebilir miydiniz
Allahim kimleri kimleri zengin ediyorsun ahh beni neden etmiyorsun, icimde yok sanirim ruhum fakir benim herhalde, ben hizmetliye hizmet ederim vallahi
çalışan hanımlar Filipinli imiş çalışılan ülke de arabistan riyad
Eşiniz mantıklı ve merhametli biri anlaşılan.. kimse kölemiz değil, guvenmiyorsan yatılı almanın anlamı yok zaten..elbette ki kolayligi var yatili bir yardimcinin. mesela benim oglumon eve okuldan geldigi saat beni oyle bloke ediyor ki gitmek istedigim kurslara gidemiyorum. evde yatili biri olsa oglumu karsilar, ben gelene dek sahip cikabilirdi mesela. ama benim de esim buradaki insanlari gordukce yatili yardimciya karsi cikar oldu. sanki ki bize de gelse insana oyle muamele edilecek. ben oyle davranislara goz yumam dedi ve eve yatili yardimci alamadik.
Ay yorumların yarısını okudum herkes ne meraklı taslamaya. Hic kimsede ukala değil efendim. Benimde yatili calisanim var. Bende isine gücüne sinir olsamda insan oldugu icin tabiki kirmamaya calisiyorum güleryüzümü eksik etmemeye calisiyorum. Ona kıyafetler yiyecekler tabiki alirim. Kadin oldugu icin değil. İnsan oldugu icin. Ve evet birbirlerini buldukları an bi kez cılkı cıktımı bi daha toparlanmıyo ve vicdani bu kadar katıysa bunu yapabilir ama ben bunada hayret etmedim nedense karşı olsamda. Evinde yalnız bırakmamak istemeside cokkkk normal. Ve konu sahibinin evinde dus almasını istememeside tabiki gayet haklı bi sebep. Mikrop oldugu icin yada calisan oldugu icin ezik görme köle görme değil ama bende baskasının evimde dus almasından hoslanmam.
Konu sahibi sende haklısın ama aslında o da uyuz olmakta haklı kendimi ikinizin yerine koyuyorum da bilemedim ama bosver ölümlü dünya cokta şaapma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?