komsu komsunun...

Çıkmak istediği anda zorla tutacak halimiz yok. Veririz pasaportunu gider. Herkes bu şekilde çalışıyor

Yani yatsın kalksın şükretsin madem, ne diyeyim...

kimse sınanmadığı günahın masumu değildir, diye bir soz var. bilir misiniz? bulundugum ulkede buranin yerlisi yahut bizim gibi expat olup da yanindaki yardimciya nasil davrandigini bilmiyorsunuz insanlarin. dolayisiyla benim yaklasimim son derece de - ne yazik ki - sukretsinlik oluyor idi.

Ben o mesajı size yazmadım. Banyo konusunda haklı bulduğumu söyledim zaten. İlk başta bunu gerekçe gösterip kabul etmemeliydiniz dedim. Kadının hizmetli olup olmamasıyla bir alakası yok çünkü bence bu durumun. Kim olursa olsun ben de tanımadığım insan evimde kalsın, banyomu kullansın istemem.
Benim tepkim komşularınızaydı.

Bu nasıl birşey anlamadım , çok çirkin bir muamele çalışana yapılan. Yatılı yardımcı da saçma geliyor bana .. bilemedim komple tuhaf yaşam tarzları

Bu nasıl birşey anlamadım , çok çirkin bir muamele çalışana yapılan. Yatılı yardımcı da saçma geliyor bana .. bilemedim komple tuhaf yaşam tarzları

elbette ki kolayligi var yatili bir yardimcinin. mesela benim oglumon eve okuldan geldigi saat beni oyle bloke ediyor ki gitmek istedigim kurslara gidemiyorum. evde yatili biri olsa oglumu karsilar, ben gelene dek sahip cikabilirdi mesela. ama benim de esim buradaki insanlari gordukce yatili yardimciya karsi cikar oldu. sanki ki bize de gelse insana oyle muamele edilecek. ben oyle davranislara goz yumam dedi ve eve yatili yardimci alamadik.

sizi çok suçlamışlar ben katılmıyorum o ülkede ki bu kuralı geleneği siz bulmadınız düzen maalesef böyle bazı ülkeler de çalışan da bunu bilerek gelmiştir maalesef

Banyo konusunda konu sahibine hak verenler olmuş
Biri banyonuzda yikaninca ne oluyor mesela biraz anlatir misiniz gercekten anlayamadim
Ya da bahsi gecen hizmetli degil de misafir olsaydi ona da burda yikanamazsin spor salonuna gidelim orda yikan diyebilir miydiniz
Allahim kimleri kimleri zengin ediyorsun ahh beni neden etmiyorsun, icimde yok sanirim ruhum fakir benim herhalde, ben hizmetliye hizmet ederim vallahi

Kadini kelimesinden tiksindim ..
Sizin uslubunuzda fena .
Kadını kadını
Yok evimde yikanmasin
Kedi sanki de bu insan
Yok yanimda gotureyim
Spor salonunda yikansin .
Kafalar pırıl pırıl masallah !!!

witch acikcasi beni unutup da siz demene cok icerledim. evvela bunu yazmak isterim :) demek ki uzun ara vermek yaramiyor kk'da.

yanimda gotureyim de degildi durum, aciklamistim.

witch acikcasi beni unutup da siz demene cok icerledim. evvela bunu yazmak isterim :) demek ki uzun ara vermek yaramiyor kk'da.

yanimda gotureyim de degildi durum, aciklamistim.

Uzgunum ama benim icin artik SIZSINIZ ...
Bu ekrandan bile nasil bi beyine sahip oldugunuzu gorebildim .
Iyi geceler

çalışan hanımlar Filipinli imiş çalışılan ülke de arabistan riyad

ben normal kosulda zaten evinde misafir agirlamayi seven biri degilim. bugune dek de evimde annem disinda insan gelip kalmamistir. evime normal gelen bir misafirin de banyosunu temizlerdim kendimce. havlumu verirdim yerine kullansin diye. ama lutfen kimse kendini kandirmasin. bu grupta su an yorum yazan kac kisi evdeki yarcimciya kendi havlusunu verirdi? ne hastaligi var, hijyen seviyesi ne bilmediginiz bir kulturdeki kisiyle paylasirdi? ben ne bogazindan kestim, ne kole muamelesi yaptim. kendi hijyen anlayisima gore bir hassasiyetim oldugunu dile getirdim.

Ay yorumların yarısını okudum herkes ne meraklı taslamaya. Hic kimsede ukala değil efendim. Benimde yatili calisanim var. Bende isine gücüne sinir olsamda insan oldugu icin tabiki kirmamaya calisiyorum güleryüzümü eksik etmemeye calisiyorum. Ona kıyafetler yiyecekler tabiki alirim. Kadin oldugu icin değil. İnsan oldugu icin. Ve evet birbirlerini buldukları an bi kez cılkı cıktımı bi daha toparlanmıyo ve vicdani bu kadar katıysa bunu yapabilir ama ben bunada hayret etmedim nedense karşı olsamda. Evinde yalnız bırakmamak istemeside cokkkk normal. Ve konu sahibinin evinde dus almasını istememeside tabiki gayet haklı bi sebep. Mikrop oldugu icin yada calisan oldugu icin ezik görme köle görme değil ama bende baskasının evimde dus almasından hoslanmam.

Konu sahibi sende haklısın ama aslında o da uyuz olmakta haklı kendimi ikinizin yerine koyuyorum da bilemedim ama bosver ölümlü dünya cokta şaapma :))

Bence baştan hiç kabul etmeseydiniz. Kadın gece uyuyor aynı evde yardımcısıyla ama giderken bir yere bırakıyor. E tamam evinde kalsın istemiyorsa tutsun bir otel odası yerleştirsin. Ne bu ama evde yatılı yardımcım olsun ben tatile giderken evimde kalmasın ucuza kaçayım komşu baksın. Çiçek mi bu evcil hayvan mı insan yahu insann! Siz misafir ağırlar gibi mecbur musunuz? İsteseniz siz de çalışırdınız böyle biriyle istememişsiniz ki gündüzlü çalışıyorsunuz. Ben de istemem tanımadığım biri banyomu wc.mi kullansın. Ne saçma! Kadının teklif etmesi bile saçmaymış. Bence bırakın o ikisi arasında halletsin. Öbürü giderken de ona bırakır hem. Siz ne uğraşacaksınız. Bencil insanlarmış işlerine gelmeyince tavır yapmışlar.
Kadınım kadınım hitabı da cidden komik. Neyse allah başka dert vermesin.

Eşiniz mantıklı ve merhametli biri anlaşılan.. kimse kölemiz değil, guvenmiyorsan yatılı almanın anlamı yok zaten..

tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…