komşu neden hep ev dağınıkken gelir :)))

normalde geceden toparlar siler süpürür öyle yatarım sabahları pırıl pırıl eve uyanmak hoşuma gider şimdi her yer her yerde bulaşıklar bilmem neler ütüler örtüler dedim normal halimde değil de mahrem halimde gördü kadın hep böyle sanacak bi de 2 ay oldu buraya taşınalı çok iyi bi abla ama rhatsız oldum olmadık halde yakalanmaktan :D
Bi gün de ev temizken çağırırsın sen de o zaman :KK53::KK48:

Utu yapmamak nedir misafir geldi diye evi silip supurmussun mis gibi iste daha ne ortada cay dursun utu yaparken icersin tv izleyerek yaparsin ne var bunda utu yaparken misafir geldi diye utanmak aklima gelmez mutfak daginiksa yatak yerdeyse oglen olmussa utanirim sen daginik ev gormemissin bizim komsu aksam olurdu kahvalti yerde yataklar yerde komsusu gelmis umrunda degil tv izliyordu kadin hala bi topliyim sen otur kusura bakma falan da demiyodu

canım yatağımı toplamamıştım nevresimi yıkadığım için ama allahtan kapısı kapalıydı :) mutfakta fena durumda sayılmaz ama genelde düzenliyken birilerini ağırlamaya özen gösteririm ama öyle makinenin önünde çamaşırlar ütüler koltuk örtüleri yumak yapılmış duruyo yıkanmak için falan ne biliyim rahatsız oldum

Bende çalıştığım için böyle dağınık zamanlarda misafirin geldiği çok olmuştur. Hiç takmıyorum açıkçası çalışan bireyim ben :KK49:

sanki ben yazışım gibi oldu bu yazıyı.şu anda banada biri gelse aynı durumdayım.çamaşır makinesinde çamaşırlar,ütü masası ve ütülenecekler ortada,tv de müge anlı,kahvem ve sigaram keyif yapıyorum.
fazla takılmayın böyle şeylere,hepimizin ev hali böyle.eminim o komşunuzunda böyle olduğu zamanlar oluyordur.eğer ki çamaşır, ütü odası ayrı,salonu, oturma odası ayrı,5 odalı bir evde oturmuyorsa tabi...

çok rahatsız eden biriyse ve tek bayansa bu durumlarda illa gelmesin istiyorsan.üstünü çıkar havluya sarın yeni duştan çıktığını söyle kapnın arasından üstüne bir kaç damla su ile ıslat hafif.geç aç kapıyı . senin temizlikteki tıngırtını umursamayıp lambırs diye eve girmek istemez heralde havlulu halinle.bi daha temizlik yaparken duş ta alabileceğini akıl edebilir.

sanki ben yazışım gibi oldu bu yazıyı.şu anda banada biri gelse aynı durumdayım.çamaşır makinesinde çamaşırlar,ütü masası ve ütülenecekler ortada,tv de müge anlı,kahvem ve sigaram keyif yapıyorum.
fazla takılmayın böyle şeylere,hepimizin ev hali böyle.eminim o komşunuzunda böyle olduğu zamanlar oluyordur.eğer ki çamaşır, ütü odası ayrı,salonu, oturma odası ayrı,5 odalı bir evde oturmuyorsa tabi...

bi daha ki sefere derli toplu keyif yapıcam yav :D

tam ütü yapacaktım, ütü masasını kurdum, ütülükleri bir güzel koltuğun üzerine serdim. müge anlı açık çay fincanım orta sehpanın üzerinde sigara küllüğü bi kenarda çaydanlık masada, çamaşır makinesi dolu, çamaşır makinesinin önünde diğer posta beklemede sabah çözdüğüm testlerde bi kenarda sere serpe... tozları falan almıştım evi de süpürmüştüm ama dağınıklık vardı işte. kapı çaldı aman allahım! demeye kalmadan yan komşum benim bengü benim dedi.. eh aç bakalım kapıyı dedim. kapıdan bişi ister gider sandım ama yok dertleşmeye gelmiş ( eşi aldattı gitti vs vs vs) bunalmış ağladı falan onun derdine mi yanayım evin durumunu nasıl açıklayacağımı mı :( offf kızlar neden hep ev dağınıkken gelir bu konu komşu akraba... nasıl önlenir bu 2 aylık evliyim ve önerilere çok önerim var...
o vaziyette kapiya parmak ucumda gidip, delikten bakip, acmamayi tercih ediyorum..

tam ütü yapacaktım, ütü masasını kurdum, ütülükleri bir güzel koltuğun üzerine serdim. müge anlı açık çay fincanım orta sehpanın üzerinde sigara küllüğü bi kenarda çaydanlık masada, çamaşır makinesi dolu, çamaşır makinesinin önünde diğer posta beklemede sabah çözdüğüm testlerde bi kenarda sere serpe... tozları falan almıştım evi de süpürmüştüm ama dağınıklık vardı işte. kapı çaldı aman allahım! demeye kalmadan yan komşum benim bengü benim dedi.. eh aç bakalım kapıyı dedim. kapıdan bişi ister gider sandım ama yok dertleşmeye gelmiş ( eşi aldattı gitti vs vs vs) bunalmış ağladı falan onun derdine mi yanayım evin durumunu nasıl açıklayacağımı mı :KK43: offf kızlar neden hep ev dağınıkken gelir bu konu komşu akraba... nasıl önlenir bu 2 aylık evliyim ve önerilere çok önerim var...
Ay yazık kadının dağınıklık görecek hali yoktur. Ama siZe tavsiyem test çözdüyseniz biter bitmez toplayın. Çaydanlık içerde mutfakta dursun bittikce gider alırsın. Yıkanacak çamaşırlarda ortada değil sepette beklesin. Diğerleriyle olağan seyler zaten

Evin dağınıklığını açıklamak mı?

Ev her daim toplu olmak zorunda değil ki çatkapı gelene bu durumu açıklamanız gereksin.

Hı ben olsam mahçup olur muyum, duruma göre olabilirim, ama kendimi suçlu da hissetmem.

pis eve misafir gelirmiş derler çok doğru valla..çat kapı misafrin geliyorsa en azından bir odanı temiz tutmaya bak

Çatlapı gelen misafir evin dağınıklığına bakmayacak. Dağınıklıktan değil, seni işinden alı koyduğu için rahatsız olması gerek. Bu kadar önem vermeyin çat kapı gelen misafire.

Çok doğru. Bence sizin değil onun rahatsız olması lazım siz niye dert ediyorsunuz ki adı üstünde habersiz misafir..insanları da anlamak ne kadar zor yani bir hiç mi empati yeteneği olmaz millet evinde rahatça yaşayamayacak mı?

Merak etmeyin kadıncağız kendi halini düşünmekten o dağınıklığı hiç fark etmemiştir bile o_O

Ahh canimm valla benim sıklıkla yasadigim bi durum..ikk zamanlar hevesle valla ev bal dok yala seklinde oluyordu..sonra bi kendimi salma donemim..evi b.k goturuyor elim gitmiyordu, , psikolojik sıkıntılar da etkiliydi tabi.. sonra tam toparlandım hamilelik..simdi kardeslerim olmasa benim evde darmadagin..sansima da hep ozaman kv falan gelir..bide milleti toplar..ben mahcuo oldugumla kalirim..zaten bi temizlik yapilmamissa bi de pazar alisverisi..ozaman gelen misafir beni ciddi ciddi depresyona sokar..mahcup olmak en korktugum sey..arkadaslarin dedigi gibi salonunu toplu tut. Utunu falanda o odan isik aldiginda sicak oldugunda falan yap.. yani misafir durumunu tuvalet mutfak oturdugun odanin derli toplu olmasi kurtarir.tezgah toplu, , tuvalet yıkanmış oturma odan daginik olmasin diger yerleri kaoat kapısını tamamdir :)

Bi gün de ev temizken çağırırsın sen de o zaman :KK53::KK48:

ya kadıncağız 15 dakika durdu gitti hemen akşamüstü gel oturalım dedim ama cevap vermedi acaba şu ütü bitince bi kek yapıp çağırsam mı diyorum da bilemedim şimdi derdini deşmek gibi mi olur kararsızım yani

Çatlapı gelen misafir evin dağınıklığına bakmayacak. Dağınıklıktan değil, seni işinden alı koyduğu için rahatsız olması gerek. Bu kadar önem vermeyin çat kapı gelen misafire.

tam da onu diyecektim.. kendi evi nasıldır kimbilir.. hepimiz aynıyız sonuçta..herkesin evi dağılır...gün içinde bir ara toparlanır... dert etme ,kadının zaten derdi başından aşkın görmemiştir bile boşver:)

Çok doğru. Bence sizin değil onun rahatsız olması lazım siz niye dert ediyorsunuz ki adı üstünde habersiz misafir..insanları da anlamak ne kadar zor yani bir hiç mi empati yeteneği olmaz millet evinde rahatça yaşayamayacak mı?

sanırım rahatsız oldu 15 dakika durdu gitti zaten akşamüstü gel oturalım dedim ama cevap vermedi acaba çağırsam mı diye düşünüyorum derdini deşmek mi olur bilemedim de

sanırım rahatsız oldu 15 dakika durdu gitti zaten akşamüstü gel oturalım dedim ama cevap vermedi acaba çağırsam mı diye düşünüyorum derdini deşmek mi olur bilemedim de

Bir kere söylemişsiniz zaten cevap vermediğine göre istemedi istese olur derdi bence çağırmayın..

Ağzının tadına cay sigara keyfıne bak takılma dagınıklıga netıcede dagılmaktan dagınıklık degıl utuden dolayı bi dagınıklık. Mugede çok heyecanlıydı gene :)

Back
X