- Konu Sahibi Belgisizamir
6 yaşındaki oğlumun henüz binmeye başladığı değeri 7000 olan bisikletini bir maganda fırlatıp kırmış. Üstüne bir de çocuklara kızmış. Keyifle sürüyordu halbuki.
Apartmandaki arkadaşıyla o gün yine site içinde bisiklet sürüyorlardı su içmek için bizim katımıza çıkmışlardı gelirken bisikletlerini de asansörle getirmişler. Sularını içtikten sonra gittiler. Meğer üst katlardan biri asansörü çağırınca bisikletleri o katta çıkarıp fırlatmış atmış. Oğlumun bisikletinin zili kırılmış zincir bağlantısı olan bölüm bükülmüş eğik ve zinciri de çıkmış. Asansör inip bizim katımızda durunca çocuklara bağırmış bir daha bisikletlerinizi asansörde görürsem kırarım demiş.
Yeni taşındık zatı tanımıyorum ama fena sinirliyim bulup çatasım var ortalığı karıştırıp eşimi de bulaştırmak istemiyorum. Ama içime oturdu bu muamele.
Gelip söylese bizimle muhatap olsa çocuğumu uyarırdım. Ya da apartman grubunda yazsa dikkat ederdim. Çocukları tehdit edip mala zarar vermek gibi aşırı tepkinin yanına kalması içime sinmiyor
Yapasım var değil yapın.
Ben olsam o yapanı mahkemeye verir ortalığıda ayağa kaldırırım