• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşu problemi /2

Benim üst komşum da gecenin 4-5inde banyoyu falan yıkar :27:
Haşır haşır su sesi, fırçalama sesi, bişeyleri sıkıyor. Banyoyla yatak odamız da alt alta.
Uykuyu haram ediyor banyoyu yıkadığı zamanlar, anlamıyorum gündüzler çuvala mı girdi?
Hadi bu geceyi de atlat, sabret, bi daha yapmaz belki derken haftada bir bu eziyeti çekiyorum, lanet olsun düşüncesiz insanlara.
Boşuna ev alma komşu al dememişler.
Sizinkiler ayrı bi yüzsüz zaten, mevzu polislik kadar olmuşsa demek ki hakkaten gürültücü bunlar.

bununda 13 yaşındaki kızı banyoda bağıra bağıra şarkı söylüyor kaç kez uyardım
üstelik bunu gece saatlerinde yapıyor
bana verdiği cevap kızıyorum ama orda konser veriyormuş bişey diyemiyorum ! oldu
inanırmısınız şaka gibi =))

Sen anlattıkça benim içim karardı of bu ne böyle :88: kiracıysanız ayrılın bence o evden şu yaşadığınız strese üzülmeye değer mi kaldı ki şikayetçi olduğun insanlar sizin yolunuzu kesip hesap sorar gibi önünüzü kesiyor ayrıca diğer şikayetçi insanlarda sesini çıkarmıyorlar bence hiç yaşanabilecek bir apartman gibi durmuyor Allah yardımcın olsun tatlım:47::50::ssz:

amin inşallah Allah yardım eder de kurtuluruz burdan
işin en kötü tarafı da bu zaten
herkes arkalarından konuşuyor ama yüzüne kimse bişey demiyor hayır korkulacak bişey de yok neden anlamıyorum
havalandırmadan yöneticinin evine bile gürültüleri gitmiş kaç kez uğraşamam ben bunları attırırım diyen adam
onlara hiç bişey demiyor.
bir de bu yönetici bana çocuklarının zihinsel engelli oldugunu söyledi
bende bir kere konuşurken kadının ağzını aradım öyle bişey yok
hatta gecen balkonda duydum karneleri çok iyiymiş kızlar takdir almış
düşünün insanları artık.

Back
X