Bakin ev sizin eviniz, kendi iliskileriniz ayri misafirlik ayri.
Uyku saati sizin icinde duzeltemediginiz bir durum neden elestireyim ama sizde kabul edersiniz ki saglikli gelisimi icin erken uyuma normal ve beklenendir
Ben mustakil evde oturuyorum, yan komsunun torunu ciddi problemli
Ciddi anlamda saatlerce suren aglama krizleri evden ükacma vs. Ama kadinin tavri oyle guzel ki hem yanlis olani olaya gore elesrtiriyor hem duruma mudahale ediyor hem kendini ifade ediyor
Burada kurulan ilişki hic normal gelmedi kendini ifade etmenin bir suru yolu var ayrica tek cocuk degil 3 cocuk var digerlerinin oturduğunu hic sanmiyorum siz oyle mi dusundunuz?
Bakin ev sizin eviniz, kendi iliskileriniz ayri misafirlik ayri.
Uyku saati sizin icinde duzeltemediginiz bir durum neden elestireyim ama sizde kabul edersiniz ki saglikli gelisimi icin erken uyuma normal ve beklenendir
Ben mustakil evde oturuyorum, yan komsunun torunu ciddi problemli
Ciddi anlamda saatlerce suren aglama krizleri evden kacma vs. Ama kadinin tavri oyle guzel ki hem yanlis olani olaya gore elesrtiriyor hem duruma mudahale ediyor hem kendini ifade ediyor
Burada kurulan ilişki hic normal gelmedi kendini ifade etmenin bir suru yolu var ayrica tek cocuk degil 3 cocuk var digerlerinin oturduğunu hic sanmiyorum siz oyle