- 5 Eylül 2021
- 331
- 490
- 18
- Konu Sahibi YogurtSever
-
Kimseye anahtarını vermem . Eşimin ailesi ve kendi ailem hariç. Her gün neler neler izliyoruz. Böyle bir hareket yapsa da huylanirimHerkese merhaba . Kızlar çok detay vermeden anlatmak istiyorum. Bir komşu var ve bu komşu sürekli sizin evinizde daha da tanışalı çok olmamış 3 5 ay. sizi çok sevmiş evinizin temizliğine kadar yapıyor yemekleri birlikte yediğiniz çok oluyor aranızda yaş farkı da çok sizden küçük sizi bi abla bi anne yerine koyduğunu söylüyor. Çocukları size babaanne anneanne diyor girip çıkıyorlar sürekli hatta sizin anahtarinizi alıp ben bi eve çıkıp geliyorum kapıyı sen açmak için yorulma bile diyebiliyor. Bu kadar kısa sürede içli dışlı olduğunuz bir komşunuz oldu mu sizce bu normal mi amaç ne olabilir çok detay vererek anlatamıyorum. Kusura bakmayın.
Sanki konu sahibi değilde annesi falan gibi geldi banaEvinizin temizligine kadar karıştirip, normal mi değil mi diye sormak?
Bu kişi ben değilim detay veremiyorum demiştim ya bana garip geldi ve sadece bana mı garip geliyor yoksa böyle de olabiliyor mu diye size sormak istiyorumEvinizin temizligine kadar karıştirip, normal mi değil mi diye sormak?
Cok saygılı diyor evine alan kişi kötülüğünü görmedim diyor ama ben çekiniyorumNasil biri huy olarak
Yok artık, daha neler.Herkese merhaba . Kızlar çok detay vermeden anlatmak istiyorum. Bir komşu var ve bu komşu sürekli sizin evinizde daha da tanışalı çok olmamış 3 5 ay. sizi çok sevmiş evinizin temizliğine kadar yapıyor yemekleri birlikte yediğiniz çok oluyor aranızda yaş farkı da çok sizden küçük sizi bi abla bi anne yerine koyduğunu söylüyor. Çocukları size babaanne anneanne diyor girip çıkıyorlar sürekli hatta sizin anahtarinizi alıp ben bi eve çıkıp geliyorum kapıyı sen açmak için yorulma bile diyebiliyor. Bu kadar kısa sürede içli dışlı olduğunuz bir komşunuz oldu mu sizce bu normal mi amaç ne olabilir çok detay vererek anlatamıyorum. Kusura bakmayın.
Ya demi bana da öyle geldi ve aslında o olaydan sonra bende garipsedim daha çokKimseye anahtarını vermem . Eşimin ailesi ve kendi ailem hariç. Her gün neler neler izliyoruz. Böyle bir hareket yapsa da huylanirim
Yıllar olsa bende garipsemem ama daha zaman çok kısa bir anda bu kadar samimiyet fazla geldi bana da ben de sizin gibiyim o yüzden sormak istedimBenim evin eski sahibi yan komşuyla öylelermiş. Ama tabii yılların komşuluğu. Abla bana da canım bitanem falan demeye başladı. Ben yine de sizli bizli konuşuyorum yeni yeni abla demeye başladım kaç yıl olduKadın çok samimi içten birisi. Belki sizin komşu da öyledir. Ben bu kadar kolay samimiyet kurabilen biri değilim. Yadırgarım ister istemez ama kişilik özelliği olabilir. Yine de tetikte olun ne olur ne olmaz.
yok daha nelerHerkese merhaba . Kızlar çok detay vermeden anlatmak istiyorum. Bir komşu var ve bu komşu sürekli sizin evinizde daha da tanışalı çok olmamış 3 5 ay. sizi çok sevmiş evinizin temizliğine kadar yapıyor yemekleri birlikte yediğiniz çok oluyor aranızda yaş farkı da çok sizden küçük sizi bi abla bi anne yerine koyduğunu söylüyor. Çocukları size babaanne anneanne diyor girip çıkıyorlar sürekli hatta sizin anahtarinizi alıp ben bi eve çıkıp geliyorum kapıyı sen açmak için yorulma bile diyebiliyor. Bu kadar kısa sürede içli dışlı olduğunuz bir komşunuz oldu mu sizce bu normal mi amaç ne olabilir çok detay vererek anlatamıyorum. Kusura bakmayın.
Evet doğru ve sürekli girip çıkıyor kendi evinden farksız yani3 5 aylık komşuluk ve çocukları babanne anneanne filan mı diyolar,yanlış anladım benDoğru anladıysam çok çok garip..
Takipte kalinn bu saatten sonra bir anda uzaklasmak olmaz ya iyiyse gercektenCok saygılı diyor evine alan kişi kötülüğünü görmedim diyor ama ben çekiniyorum
Bende böyle düşünüyorum herkesin aynı fikirde olması beni rahatlattı açıkçasıyok daha neler
asla bu noktaya gelmemeli hiçbir ilişki ne münasebet ya
Teşekkür ederim şöyle bi durum var kadın yalnız da değil bakanı ve işini gören de var ona rağmen böyle durumTakipte kalinn bu saatten sonra bir anda uzaklasmak olmaz ya iyiyse gercekten
Bende cok sevdigim bir ablam olsa boyle her sekilde yardimci olmak isterim sanirim yasinizda var
Ne guzel destek oluyor bir yanlisini gorene kadar bekleyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?