Komşu sorunu ?

Zaten durumum iyi değil de diyormuş ama bence gecinebilecek seviyede kötü değil yani benimde aklıma geldi biraz da bu kişi söylemiyor ama ara ara para veriyor gibi geliyor bana

para almasa da dediğim gibi yemek/ısınmak için kullanıyor olabilir.
ha durumu çok kötü olmasa da kendisi doğalgaz yakmasın, az yemek pişirsin diye komşu komşu gezenler var cidden

Olmadı, olmaz da. Evlendiğimden beri aynı yerdeyim (7.5 sene) hiç böyle ilişkilerim olmadı. Komşularımı severim. Hatta arkadaşım var yan binada onla bile böyle değiliz. Art niyetli davranmak istemem ama böyle komşulukların sonu güzel olmuyor bence.
Anahtar hele ne mana? Zili çal açsın sanki kapı açmak çok mu zor?

Herkese merhaba . Kızlar çok detay vermeden anlatmak istiyorum. Bir komşu var ve bu komşu sürekli sizin evinizde daha da tanışalı çok olmamış 3 5 ay. sizi çok sevmiş evinizin temizliğine kadar yapıyor yemekleri birlikte yediğiniz çok oluyor aranızda yaş farkı da çok sizden küçük sizi bi abla bi anne yerine koyduğunu söylüyor. Çocukları size babaanne anneanne diyor girip çıkıyorlar sürekli hatta sizin anahtarinizi alıp ben bi eve çıkıp geliyorum kapıyı sen açmak için yorulma bile diyebiliyor. Bu kadar kısa sürede içli dışlı olduğunuz bir komşunuz oldu mu sizce bu normal mi amaç ne olabilir çok detay vererek anlatamıyorum. Kusura bakmayın.
Bu kadar samimiyete gerek yok bence

Yıllardır samimi olduğumuz komsularimiz var ailecek ama uzun yıllar oldu bir sıkıntıları olsa koşar giderim onlarda bize gelir şehir dışında bile olsa yardıma ihtiyacım var desem atlar gelirler hasta olsak bakarlar keza bizde bakariz ama yinede belirli sınırlarımız var tabi sizin ki 3 aylık komsulukta olmaz hele anahtarı alıp gitmesi çok tuhaf.

Amacı ne olabilir bilemeyiz tabi belki çalışıyorsa yada çalışmak istiyorsa çocuklarını size bırakmakta isteyebilir samimi olup yada hiç arkadaşı yoktur kafanız uyuşmuş olabilir.

Ama anladığım kadarıyla bu toplanmalar hep sizin evinizde oluyor galiba hiç kendi evine davet ediyor mu.

Yıllardır samimi olduğumuz komsularimiz var ailecek ama uzun yıllar oldu bir sıkıntıları olsa koşar giderim onlarda bize gelir şehir dışında bile olsa yardıma ihtiyacım var desem atlar gelirler hasta olsak bakarlar keza bizde bakariz ama yinede belirli sınırlarımız var tabi sizin ki 3 aylık komsulukta olmaz hele anahtarı alıp gitmesi çok tuhaf.

Amacı ne olabilir bilemeyiz tabi belki çalışıyorsa yada çalışmak istiyorsa çocuklarını size bırakmakta isteyebilir samimi olup yada hiç arkadaşı yoktur kafanız uyuşmuş olabilir.

Ama anladığım kadarıyla bu toplanmalar hep sizin evinizde oluyor galiba hiç kendi evine davet ediyor mu.
Ediyor ama en çok bizim tarafta diyebiliriz

Anahtarımı kolay kolay kimseye vermem Allah korusun bir şekilde bi kopyasına ulaşabilir. Birini sevip samimi kurup yakınlık kurmak ayrı böyle içli dışlı laubali olmak apayrı. İnsan kendi öz annesiyle kardeşiyle bile bu kadar iç içe olmamalı, eskiler “fazla muhabbet tez ayrılık getirir” diye boşuna dememişler.

Hayatımda az ama öz insanların olmasından yanayımdır her daim. Mıcmıc ilişkilerden hiç hoşlanmam. O sebepten bana anlamsız geldi.

Ama aklıma tv’de gördüğümüz süistimale açık olaylar geldi. Çünkü aradaki yaş farkı çok fazla ve böyle komşuluklar çok rastlanan şeyler değil. Yaşlı komşunun mal varlığı ne durumda? Kimi kimsesi var mı?

Herkese merhaba . Kızlar çok detay vermeden anlatmak istiyorum. Bir komşu var ve bu komşu sürekli sizin evinizde daha da tanışalı çok olmamış 3 5 ay. sizi çok sevmiş evinizin temizliğine kadar yapıyor yemekleri birlikte yediğiniz çok oluyor aranızda yaş farkı da çok sizden küçük sizi bi abla bi anne yerine koyduğunu söylüyor. Çocukları size babaanne anneanne diyor girip çıkıyorlar sürekli hatta sizin anahtarinizi alıp ben bi eve çıkıp geliyorum kapıyı sen açmak için yorulma bile diyebiliyor. Bu kadar kısa sürede içli dışlı olduğunuz bir komşunuz oldu mu sizce bu normal mi amaç ne olabilir çok detay vererek anlatamıyorum. Kusura bakmayın.
Bu ne ya 🤔 evi sahiplenmiş resmen . Ulan anam bacım bu kadar rahat girip çıkamaz evime🙄

normal degil .
ozellikle ev anahtari kismi hic normal degil .
devir kötü kimseye anahtar vermemek lazim .ne münasebet !?!?!?
o iyi olsa bile kocasi oglu akrabasi anahtari ele gecirse mefta .
hic normal degil biri rica etse bile anahtarini almam bisey olur , ustume kalir .
mugede boyle olaylar cok ve hepsi cinayetle bitiyor

Hayatımda az ama öz insanların olmasından yanayımdır her daim. Mıcmıc ilişkilerden hiç hoşlanmam. O sebepten bana anlamsız geldi.

Ama aklıma tv’de gördüğümüz süistimale açık olaylar geldi. Çünkü aradaki yaş farkı çok fazla ve böyle komşuluklar çok rastlanan şeyler değil. Yaşlı komşunun mal varlığı ne durumda? Kimi kimsesi var mı?
Durumu iyi .yanında yakınları var .aslında kadının bunları yapması için bi sebep yok yani yapanı da var .

Durumu iyi .yanında yakınları var .aslında kadının bunları yapması için bi sebep yok yani yapanı da var .

Belki ortada gerçekten iyi bir niyet vardır. 10 yıl önce sizin bahsettiğimiz komşuluklar vardı. Lakin şu an devir öyle bir devirki kimseye güvenilmez.

Ben herşeyden önce o kişinin evinde bir şey kaybolsa zan altında kalmamak için almam o anahtarı. İnsanlarda ne cesaret var.

Pek normal gelmedi. Belki de benim karakterimden kaynaklıdır. O kdr içli dışlı olmayı sevmem. Mesafe gerekli benim için. Objektif olarak bakmayı denediğimde de çok normal gelmedi ama.

Bu kişi ben değilim detay veremiyorum demiştim ya bana garip geldi ve sadece bana mı garip geliyor yoksa böyle de olabiliyor mu diye size sormak istiyorum
Bencede garip komşu değil kim olursa olsun bu kadar hayatımın evimin içinde olamaz , buna müsaade etmezdim kesinlikle 🙄 Tatlı tatlı gidilir, tatlı tatlı gelinir fazlası zarar …

Back
X