Komşu sorunu ?

bir de ben de komsuma anahtar veririm, yillarca tum komsularima vermisimdir herhalde. 3 aylikken verilir mi, bilemedim, eger ki bir sey icin ihtiyac vardiysa veririm, ornegin bu yaz tatile gittigimde komsum ciceklerimi sulamisti sagolsun.

evde gerci hic degerli esyam yok, onun da etkisi vardir.

Herkese merhaba . Kızlar çok detay vermeden anlatmak istiyorum. Bir komşu var ve bu komşu sürekli sizin evinizde daha da tanışalı çok olmamış 3 5 ay. sizi çok sevmiş evinizin temizliğine kadar yapıyor yemekleri birlikte yediğiniz çok oluyor aranızda yaş farkı da çok sizden küçük sizi bi abla bi anne yerine koyduğunu söylüyor. Çocukları size babaanne anneanne diyor girip çıkıyorlar sürekli hatta sizin anahtarinizi alıp ben bi eve çıkıp geliyorum kapıyı sen açmak için yorulma bile diyebiliyor. Bu kadar kısa sürede içli dışlı olduğunuz bir komşunuz oldu mu sizce bu normal mi amaç ne olabilir çok detay vererek anlatamıyorum. Kusura bakmayın.
Ne münasebet?
Hiç böyle komuşuculuk yapmadım.
Gerek de yok.
Ev özel alandır.

Ben istemem. Ama annemin vardır, yazlıkta 5 ayda da bu duruma gelmişlerdi. Annem alt kata inmesin kapıyı açmak için diye anahtarı alıyoruz abla diyip koşup gelirlerdi hemen. Sever çok komşularını yazdan yaza birlikteler.

Back
X