Komşu sorunu

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
Arkadaşlarım gündüz gündüz moralim çok bozuldu sinirlerim tavan yaptı ben şimdi 4 katlı binanın birinci katında oturuyorum bir katta dört daire var altımızdada üç kat dükkan var dükkanların büyük olması için sadece birinci kattaki lerr ait yani evimizden çıķılan balkon var biz burda oturuyoru çamaşır asıyoruz işte balkon sefası en üstteki komşunun sürekli sofra bezi sirkelemesi çekirdek kabukları çamaşır düşürmesi kilim vs çırpması bıktık artık kaç sefer uyardık anlamıyo çocuğuda oyuncak saç lastiği ne bulduysa atmış kiracıxan onları istedi bende verme sürekli sürekli atıyolar dedim açtı ağzını neler saydı bana nerden geldiğim belli değilmiş gece kondudan gelmişim apartmanda oturmayı bilmiyomuşum bundan sonra çöpleri kafamxan aşşağı atçakmış orası ortak malmış (tadilat gerekince bize ne orası sizin para veremeyiz derler ) daha neler saydı ne yapmam lazım sinirden oturdum ağlıyorum yönetici eşim bu arada lütfen akıl verin bana uzun oldu kusura bakmayın

Iyi ortak mal diye gelsin orta yere.. Tövbe Tövbe. Kiraci mi bunlar ev sahibi mi? Ortak bir imza toplasanız belki bir faydası olur.

Siz bitane hediye alin o komsunuza, hani restaurantlarda minik faras varya, sofranin uzerini supuruyorlar.
gerci inadina yapabilir

Aşağıya bişeyler attıuklarında fotoğraflayıp belediyeye gidin. Zabıtalar gelip tutanak tutuyor hatta gerekirse komşulara para cezası kesebiliyorlar. Yani komşuların halı sirkelemesi, bişeyler atması, diğer kişileri rahatsız etmesi kanunlarda suçtur.

Kendisine uyarıda bulunun, attığı herşeyi fotoğraflayıp belediyeye kanıt oalrak sunup şikayet edeceğinizi söyleyin. Sonra da çayınızı alıp balkonda oturun ve keyifle bişey atmasını bekleyin.

Sofra bezi, çekirdek ve halı konusunda haklısınız ama çamaşır falan yanlışlıkla düşüyordur herhalde.
Keşke daha önce toplantı falan yapılsaydı bu konuda.

Ev sahibi canım bende oda ay çok zoruma gitti nerden gekdiğim belli degğikmiş öyle demesi ben burda 12 yılxır oturuyorum o 8 senesdir oturuyor kimseyle atışmadım bu güne kadar bütün apartman duydu ya

kendine baksın o. apartman kuralları diye bir şey var. ayrıca cıngar cıkarıp bağırınca ses kaydı yapabilirsin.

Şikayet edin fotoğraflayın yaptıklarını..kendileri geldiklere yere donsunler olmaz mı..ortak mal diye gelip orta yere s...çsınlar bari terbiyesizliğe bak..bşna boşluğu diyelim o alana çop mu yapmaları lazımmış.

Aşağıya bişeyler attıuklarında fotoğraflayıp belediyeye gidin. Zabıtalar gelip tutanak tutuyor hatta gerekirse komşulara para cezası kesebiliyorlar. Yani komşuların halı sirkelemesi, bişeyler atması, diğer kişileri rahatsız etmesi kanunlarda suçtur.

Kendisine uyarıda bulunun, attığı herşeyi fotoğraflayıp belediyeye kanıt oalrak sunup şikayet edeceğinizi söyleyin. Sonra da çayınızı alıp balkonda oturun ve keyifle bişey atmasını bekleyin.
kol gibi caza yiyince akli basina gelir inan bana

Canım anlattıklarını bende yasiyorum ust komsum eline ne geçerse silkeler ve defalarca uyarmama rağmen devam ediyor...Allah bunları ıslah etsin...

Geçenlerde üst kat komşumu halısını silkelerken pardon balkonuma evinin pisliğini taşırken yakaladım.

Koca yolluğu almış silkeliyo ucunu yakaladım çektim bön bön baktı suratıma bu son olsun elektrik süpürgesi icat edileli çok oldu dedim.

Daha da denk gelmedim ama gelirsem tüm çamaşırlarına çamaşır suyu sıkmayı düşünüyorum.

Düşen eşyalarına zarar verin böyle laftan anlamayanlar bunu anlar.

Aynen canım

Aynen canım bende sabrettim bi şekilde.şimdi ise evi satıp yeni bir ev almayı düşünüyoruz esimle.artık üst komşuma inan tahammülüm kalmadı.
Bir defasında da ben çamaşır asarken kocası birşeylet sirkeledi napıyon çamaşır asıyom görmüyonmu dedim senin evine gelip ordanmı silkeleyim napin dedi

Arkadaşlarım gündüz gündüz moralim çok bozuldu sinirlerim tavan yaptı ben şimdi 4 katlı binanın birinci katında oturuyorum bir katta dört daire var altımızdada üç kat dükkan var dükkanların büyük olması için sadece birinci kattaki lerr ait yani evimizden çıķılan balkon var biz burda oturuyoru çamaşır asıyoruz işte balkon sefası en üstteki komşunun sürekli sofra bezi sirkelemesi çekirdek kabukları çamaşır düşürmesi kilim vs çırpması bıktık artık kaç sefer uyardık anlamıyo çocuğuda oyuncak saç lastiği ne bulduysa atmış kiracıxan onları istedi bende verme sürekli sürekli atıyolar dedim açtı ağzını neler saydı bana nerden geldiğim belli değilmiş gece kondudan gelmişim apartmanda oturmayı bilmiyomuşum bundan sonra çöpleri kafamxan aşşağı atçakmış orası ortak malmış (tadilat gerekince bize ne orası sizin para veremeyiz derler ) daha neler saydı ne yapmam lazım sinirden oturdum ağlıyorum yönetici eşim bu arada lütfen akıl verin bana uzun oldu kusura bakmayın
bunun adı terbiyesizlik bence ama size söylenen sözlere kırılmakta haklısınız da üzerinize alınmayın bence bana söylense gülerdim ,apartmanda oturma adabından nasip almamış olan kendisi ki kuralları bilmiyor.maalesef ki bunlardan çok var bende apartmanda oturuyorum elit bir site gelin görünki oturanlar elit değilmiş taşındıktan sonra gördüm sigarayı içip balkondan fırlatanlar ,gecenin bir yarısı 2 günde bir kavga gürültü öyle böyle değil,köpek ulumaları vs..(hayvanları çok severim ama çocuklarım geceleri uyuyamıyor o derece)ne yapıcan görgüsüzmü yok zibillen sabret kötü söz sahibinindir...

en üst katta oturuyorum korkumdan hiçbişi sirkelemiyorum valla ya biri bişey diyecek millet ne rahat ortak kullanım alanıymış pehhh

silkeledikleri şeyleri süpürün gidip kapısının önüne dökün. düşen çamaşırlarıda çöpe atın eğer iç çamaşırıysa merdiven dairesinin girişine atın :KK53:

Ya ben mutfak camından klozet Takım'ı silkeleyen üst komşumu gördüm .. Hahaha ettiğim küfürden sonra o camdan nefes bile alamaz ..

X