Merhaba arkadaşlar.. 1 yıl önce bu binadan ev aldık. Almaz olaydık, iskanı, dış yalıtımı, çatısı, aidatı, temizlikçisi hep bir sorun.. Ama en büyük sorun aynı katta olduğum 2 tane komşum. Yaşça ikiside benden büyük biri 60 biri 70 yaşın üzerinde.. 70 yaşında olan yine iyi.. Ama 60 yaşında olan teyze beni evden soğuttu taşınmak istiyorum daha 9 yıl borç var taşınamıyorum. Kadın herşeyden faydalanmaya çalışıyor, eve buyur demeden girmeye çalışıyor, içli dişli olalım ortak yaşayalım bende hiç sevmem belli de ediyorum ama kadın anlamıyor, utanmıyor. Anneme söyledim kapı her çaldığında açma diyor ama bunuda yapamıyorum kadın tam takipte. Ayakkabılarımı takip ediyor. Dün ayakkabı mı içeri aldım bugün de kapıyı binayı temizleyen abla çaldı. Ona kapıyı açtıktan 2 dakika sonra buda çıktı binaya ve direk bize geldi içeri girdi telefonda bişey gösterdi hallet siye kadının önündense çekilmiyorum girmesin diye göbeğiyle itekleyip giriyo kalbini kırmayın diye uğraştıkça daha fazlasını yapıyo. Geçen günde kalkmış hadi kahvaltı yapak dedim işim var iyi gel o zaman bizde yapak. Direk zaten bize gelmiş kahvaltıya. Hiç müsait misin değil misin sormadan. Ne yapacağım kalbini de kırmak istemiyorum ama ben evimde sadece kendim oturmak, gördüğümde merhaba , günaydın, iyi akşamlar diyebilmek istiyorum arası yok kadının ya tam küseceğiz yada iç dış bıiirbirine karışacak. Kırmadan nasıl uzaklaştırabilirim
Evet gerçekten çok strese giriyorum sadece evimde sessiz kimsesiz oturmak işlerimi halletmek istiyorum ama huzur vermiyorlarValla böyle destursuz giriş çıkışı engellemek için arsız komşuya yapılacak şey onun idrak edeceği sertlikte uyarı yapmaktır kırmamak için yapmıyorsunuz ama böyle de siz stres oluyorsunuz.
Gerçekten öyle.. sürekli birşeyler istiyor, bekliyor... evde ne görse istiyor bir de.. internet bağlarım kaç kez şifresini istedi 'de tören dolayı vermiyoruz dedim rahat bırakmadı en son eşim kızıyo dedim bu sefer eşime geldi.. eşim hala gelmemişti dedim istemiyor teyze üsteleme sonra biraz küstü yine aynıKırmadan çözemezsiniz. O yaşa gelmiş birinin yol yordam bilmediğini, bunu bilinçsiz yaptığını düşünmüyorsunuz herhalde.
Madem o işi arsızlığa vuruyor sizde anladığı dilden konuşun.
Bazı insanlar sevgi, saygı, anlayış bekler ama sıra onlara gelince ölü taklidi yaparlar.
Haklisiniz ama ne biliyim biraz zorlaniyorum böle şeyler yapamıyorumNiye kalbini kırmak istemiyorsunuz, sizi itekleyip eve girmeye çalışınca, hayırdır ne itiyorsun diye sesini yükselt. Eve giremezsin korona var misafir kabul etmiyoruz de. Biraz sesinizi yükseltin, yaşı büyük diye kimseye saygı göstermek zorunda değilsiniz.
Gerçekten öyle.. sürekli birşeyler istiyor, bekliyor... evde ne görse istiyor bir de.. internet bağlarım kaç kez şifresini istedi 'de tören dolayı vermiyoruz dedim rahat bırakmadı en son eşim kızıyo dedim bu sefer eşime geldi.. eşim hala gelmemişti dedim istemiyor teyze üsteleme sonra biraz küstü yine aynı
Var böyle bir şey anlamsizca. Geldiginde teyzem canim buyur bilmem ne arkasindan gelmesin istemiyorum. Bana ikili geliyor bu davranislar. Samimi degil.Komsu pek teyzecık falan degıl, onca harc borcla ev alıp komsu yuzunden evden sogumak sızce mantıklı mı?
Anladıgı dilden konusun, evde oldugunuzu biliyor dıye kapıyı acmak zorunda neden hissediyorsun kendını.
Evdeyim ve acasım yok kapıyı, bıttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?