KOMŞU TEYZECİĞİM ÜZERİNE ÜZERİME GELİYOR

Kesinlikle katılıyorum Birde arkasindan sevmiyorum diyen kişinin zarari bana daha cok olmuştur bu sebeple aralarina girmem. O tarz insandan da uzaklasirim. Hem arkamdan belki bana da diyordur diye sevmez ama senin ozelini anlatir gelince, sevmez ama ona soyledigin muhatap olmadigin insana söyler. Tehlikeli ya her türlü iki tarafta.
Dönüyor gercekten en iyisi uzak kalmak.

vahşi hayvan oldugu kesın baksanıza kadın gobeeeeyle devırıyormus ıcerı gırerken bır carpıyormus konu sahıbı mecbur onunde cekılııp buyur edıyormus
gobekle carpıp gecene ne denır :)
diyorum ya en bas yorumumdan beri hayir demeyip yuzune gulunce arkadan istemeyince boyle oluyor.
Kac tane ornek yasadim evlendigimden beri. Bana yapamiyorlar çevremde ayni kisiden dertli 2 3kisi var. Bu sizin karakteriniz ve tutumunuzla ilgili.
Zincir hem daha ayip hem komik bir ayrinti bence

Ayyy komşuculuk hiç bana göre değil ve Allah da biliyor ya hiç haz etmiyorum ://

Covid'i sürekli dillendir.

kesınlıkle katılıyorum
ınsanlar neden musaıt degılım demeye hayır demeye korkuyor anlamıyorum ben neden ıstemedıgı seyı yapıp sonra sıkayet edıyor onu da anlamıyorum

kesınlıkle katılıyorum
ınsanlar neden musaıt degılım demeye hayır demeye korkuyor anlamıyorum ben neden ıstemedıgı seyı yapıp sonra sıkayet edıyor onu da anlamıyorum
Ben surata cat cat soyleyen biri oldugumdan böyle birine sordum cevabi ayip geliyor oldu.
E dedim arkasindan böyle atip tutup konusup yuzune guldugunu gorunce ben şok oluyorum.
Hem kendine ayip ediyorsun hem kadina daha ayip dedim. Insan dusunuyor acaba arkamdan da der mi diye dedim
Bir sey demedi.
Sonra oğrendim ki benim muhatap olmadigim kisiye benim hakkimda seyler anlatıyor gündelik hayatim da olsa ben muhatap olmak istesem olurum zaten.
Diyecegim o ki 2. Si 1.snden daha tehlikeli
Kim ben kiramam ben diyemem diyorsa saha alengirli bir ağa sahip oluyor gördüğüm kadarıyla

Alengirli olmayan kabul edemem ya da musait değilim deyip geciyor.

Aman ha sakın vermeyin wifi şifresini,bela olur sonra başınıza.
Yok vermedim ama süreçte bir hafta uğraştı fetö var diyorum ben fetöcümüyüm diyo gülüyo, vermiyoruz diyorum anlamiyo, eşim kızıyo diyorum anlamiyo, yarı parasını ben ödeyim diyo çekmez öyle diyorum kadın bi garip o süreci de zor atlattım.. vermedim..

ayıp yanlıs ogretılmıs demek kı
aynen dedıgınız gıbı arkadan konusup yuze gulmek ayıp aslında
hayır dıyebılmek onemlı bır olgu kendımıze olan saygı hayır demeyı ogrenmek gerekıyor
kımse bana ıstemedıgım bır seyı yaptıramamalı kendım ıcın hayır dıyebılmelıyım
bırde bu gelıp gıtmelerın sonu yok
komsunun konu sahıbıne zerre saygısı yok ezıp gecıyor resmen ne munasebet buna ızın verıyor ayıp dıyene kadar aşılmıs coook sınır var halbukı

Geldiğinde kapıyı açma, kapıda yakalarsa eşim gelecek kusura bakma işim var de, eşim pimpirikli huzursuzluk çıkıyor evimde kusura bakma misafir istemiyor de. Daha da yüzsüzlük yaparsa açıkça söyle bu kadar basit, bu ne ya hiç sevmem gereksiz samimiyeti. Komşu dediğin görünce hal hatır soracaksın yeter. Virüs var bir de ne çat kapısıymış, otursun evinde.

Bu kadar ısrarcı olmasıda insana cinnet geçirtir.
Çok sıkıntı yaşatırdı sizlerede.

Sorun şu ben buyur demiyorum, teyzecim cart guetta demiyorum, ikram hazırlamıyorum kadın geliyor kendi yap diyor utanmadan.. zaten evden çıktığım kimseyi gördüğüm yok, görmek istediğimde yok. Kadın hep böle baştan uyardı komşular o böle böle diye. İlk sene ders çalışıyorum dedim gelmedi sınav bitti şimdi sınav bitti sende bizdensin diyip dalıveriyor.

ay bırde komsuya acıklama yapmıssınız
boyle bırsey talep ettıgınde bızım kullanımımız bıze anca yetıyor deyıp gececektınız konu hemen kapanırdı yok feto yok bılmemne ne yuz goz oluyorsunuz kı kadınla

Birazda dislanmamak . Iyi anilmak.kotu bilinmemek istegiyle baglantili olduğunu düşünüyorum ben. Ayiptan mayiptan demekte isin bahanesi.
Kesinlikle katılıyorum yazdiklarina.

Eşim tam komşucu malesef buna asla inanmazlar p diyo millete bu binada komşuluk yok diye. sanki o ne yapacaksa onuda anlamadım gitti valla bunaldim çok

Ay napiyim kibarca bahane üretmeye çalıştım normal bir insan anlar üstelemez ama bu istemiyor o böle diye bizde insanlıktan mi çıkalım illa

Evine istemedıgını soyluyosun, gırıyor mu giriyor.
İkramlık bısey yapmiyorum ikram etmiyorum, o istiyor diyorsun.. Istedıgınde yapıyor musun yapıyorsun
Ee kimin ıstedıgı kimin verdıgı onemlı mi? İstemedıgını soyledıgın herseyı yapıyorsun.
Yapma.
Eve sokma bir kere. Ordan basla.

Birazda dislanmamak . Iyi anilmak.kotu bilinmemek istegiyle baglantili olduğunu düşünüyorum ben. Ayiptan mayiptan demekte isin bahanesi.
Kesinlikle katılıyorum yazdiklarina.
Bu tip insanlar lutfen dıslasın zaten ya, benı dıslasınlar mesela. Nefret bile edebilirler benden hıc sıkıntı etmem.

gerçekten anlam verilecek gibi değil size de Allah sabır versin (

Eşim tam komşucu malesef buna asla inanmazlar p diyo millete bu binada komşuluk yok diye. sanki o ne yapacaksa onuda anlamadım gitti valla bunaldim çok
Esin evdeyken cagir gelsin bakalım ne kadar komsucu
Kadin isine iletisimine neden karisiyor canim.
Esine de anlam veremedim

Ay napiyim kibarca bahane üretmeye çalıştım normal bir insan anlar üstelemez ama bu istemiyor o böle diye bizde insanlıktan mi çıkalım illa
boyle olmaz kı sız boyle yaparsanız herkes ezer daha bu hayatın en komık ve basıt ornegı bu yuzunuzu herkes kullanmak ıster ne munasebet huzurunuzu kacırıyor
net bır sekılde musaıt degılım dersenız zaten degısecektır hersey ona ıcerı gırme lutfen seklınde yalvarır gıbı bakmayın aha yıne geldı dıye bakmayın gorusmek ıstemıyorum dıyerek bakın
anlar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…