• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOMŞU TEYZECİĞİM ÜZERİNE ÜZERİME GELİYOR

benim komsunun anneside dun patladanak zili calip iceri girdi.
halbuki gezmeye tozmaya komsuculuk oynamaya pek merakli kizina her seferinde kronik hastayim temasliyiz da bi yere gidemiyorum oyuzden annem falan da gelemiyor diyip dilinin ucundaki teklifleri ceviriyorum.
anasi ay cok sıkıldım evde oturmaktan dedi teklif bile beklemeden girdi ki gercekten temasliyiz
teyze ben temasliyim girmesen senin hayrina dedim ama amann bizimkiler hep calisiyor diyip iciri daldi 😭
bu teyzeler niye boyle ya

Merhaba arkadaşlar.. 1 yıl önce bu binadan ev aldık. Almaz olaydık, iskanı, dış yalıtımı, çatısı, aidatı, temizlikçisi hep bir sorun.. Ama en büyük sorun aynı katta olduğum 2 tane komşum. Yaşça ikiside benden büyük biri 60 biri 70 yaşın üzerinde.. 70 yaşında olan yine iyi.. Ama 60 yaşında olan teyze beni evden soğuttu taşınmak istiyorum daha 9 yıl borç var taşınamıyorum. Kadın herşeyden faydalanmaya çalışıyor, eve buyur demeden girmeye çalışıyor, içli dişli olalım ortak yaşayalım bende hiç sevmem belli de ediyorum ama kadın anlamıyor, utanmıyor. Anneme söyledim kapı her çaldığında açma diyor ama bunuda yapamıyorum kadın tam takipte. Ayakkabılarımı takip ediyor. Dün ayakkabı mı içeri aldım bugün de kapıyı binayı temizleyen abla çaldı. Ona kapıyı açtıktan 2 dakika sonra buda çıktı binaya ve direk bize geldi içeri girdi telefonda bişey gösterdi hallet siye kadının önündense çekilmiyorum girmesin diye göbeğiyle itekleyip giriyo kalbini kırmayın diye uğraştıkça daha fazlasını yapıyo. Geçen günde kalkmış hadi kahvaltı yapak dedim işim var iyi gel o zaman bizde yapak. Direk zaten bize gelmiş kahvaltıya. Hiç müsait misin değil misin sormadan. Ne yapacağım kalbini de kırmak istemiyorum ama ben evimde sadece kendim oturmak, gördüğümde merhaba , günaydın, iyi akşamlar diyebilmek istiyorum arası yok kadının ya tam küseceğiz yada iç dış bıiirbirine karışacak. Kırmadan nasıl uzaklaştırabilirim
gobegıyle ıtıp kapıda gırmeye calısıyor ya tam o anda suan musaıt degılım uygun zamanımda gorusuruz deyıp kapıya yonlendırın
ve hıc uygun zamanınız olmasın
sıtem eder boyle dedın unuttun benı dıye
yogunum dersınız
acmayın kapıyı

cozum basıt aslında
en fazla kapıyı calar calar gıder sonra da gelmez
ınsanlar nerde durması gerektıgını bılmıyorsa sız o duvarı oreceksınız o utanmıyor sız nıye utanıyorsunuz ev sızın yahu kendı evınız gıbı rahat olun lutfen :D ev sızın ve ıstedıgınızı alır ıstemedıgınızı gonderırsınız bu kadar basıt aslında hıc de buyuttugunuz gıbı mesele yok hepımız yasadık benzer komsuları her apartmanın bır delısı var demek kı

Çelik kapının kancasını takın o kapyı çalınca kanca ile birlikte açın o zaman içeri giremez müsait değilim kusura bakma deyip çarp kapıyı suratına ıyk yılış yılış insan da en nefret ettiğim şey
dogru zıncır gercekten cozum oluyor ben oyle yapmıstım zıncırle acınca hıc bır gobek acamıyor o kapıyı

dogru zıncır gercekten cozum oluyor ben oyle yapmıstım zıncırle acınca hıc bır gobek acamıyor o kapıyı
Ben istemediğim biri çalınca çyle yapıyorum sadece suratımı gösteriyorum kenardan he ok tamam by diyip kapatıyorum. O kanca takılı olunca zaten müsait değilim mesajını karşıdaki kişi alıyor.

Gerçekten öyle.. sürekli birşeyler istiyor, bekliyor... evde ne görse istiyor bir de.. internet bağlarım kaç kez şifresini istedi 'de tören dolayı vermiyoruz dedim rahat bırakmadı en son eşim kızıyo dedim bu sefer eşime geldi.. eşim hala gelmemişti dedim istemiyor teyze üsteleme sonra biraz küstü yine aynı
Ay okurken sinirlerim bozuldu o ne öyle ya veremem diyin bahane bile üretmeyin beleşciye bak

Kapının önüne elektrikli paspas koyun çarpılır bir daha da gelmez:))
Zaman armutları olgunlaştırır insanları değil. Zaten iyi niyetli değil. Size yanaşması yalnızlığından değil. Arkanızdan konuşuyor bide. İsterseniz öbür teyzenin ağzını arayın. Denemesi bedava. Hala kırayımmı kırmayayım mı..... 🙏🤐

Merhaba arkadaşlar.. 1 yıl önce bu binadan ev aldık. Almaz olaydık, iskanı, dış yalıtımı, çatısı, aidatı, temizlikçisi hep bir sorun.. Ama en büyük sorun aynı katta olduğum 2 tane komşum. Yaşça ikiside benden büyük biri 60 biri 70 yaşın üzerinde.. 70 yaşında olan yine iyi.. Ama 60 yaşında olan teyze beni evden soğuttu taşınmak istiyorum daha 9 yıl borç var taşınamıyorum. Kadın herşeyden faydalanmaya çalışıyor, eve buyur demeden girmeye çalışıyor, içli dişli olalım ortak yaşayalım bende hiç sevmem belli de ediyorum ama kadın anlamıyor, utanmıyor. Anneme söyledim kapı her çaldığında açma diyor ama bunuda yapamıyorum kadın tam takipte. Ayakkabılarımı takip ediyor. Dün ayakkabı mı içeri aldım bugün de kapıyı binayı temizleyen abla çaldı. Ona kapıyı açtıktan 2 dakika sonra buda çıktı binaya ve direk bize geldi içeri girdi telefonda bişey gösterdi hallet siye kadının önündense çekilmiyorum girmesin diye göbeğiyle itekleyip giriyo kalbini kırmayın diye uğraştıkça daha fazlasını yapıyo. Geçen günde kalkmış hadi kahvaltı yapak dedim işim var iyi gel o zaman bizde yapak. Direk zaten bize gelmiş kahvaltıya. Hiç müsait misin değil misin sormadan. Ne yapacağım kalbini de kırmak istemiyorum ama ben evimde sadece kendim oturmak, gördüğümde merhaba , günaydın, iyi akşamlar diyebilmek istiyorum arası yok kadının ya tam küseceğiz yada iç dış bıiirbirine karışacak. Kırmadan nasıl uzaklaştırabilirim

Ozaman sizde tam küsün kökten çözüm:super:

Ben böyle konuları cok anlamsiz buluyorum kusura bakmayin. İstemediğiniz insann elini ayagini evinizden uzerinizden cekemiyorsaniz büyük olmanin , yas almanin ne anlami var?
Bi tanidgim var sizin gbi dert yanar yolda gördüm mü canim teyzem canim ablam. Evine geldim mi ikramlar vs. Sonra istemiyorum gelmesini ama geliyor. Ayni kadin bana aynisini yapamiyor. Neden?
Ben arkasindan nasilsam onunden de oyleyim.
Teyzeden ziyade önüne buyur diyip arkasindan gelmesin demek bana suc geliyor
Hoşuma gitti yorum. Her sakallıyı babanmı sandın deriz biz burda. Yani önüne gelene teyze amca dede payesi vermeyeceksin bu zamanda. Yaş alıyor diye melek olmuyor çoğu insan. Hala huysuz hala negatif hala kötü enerji dedikoducu olabiliyor. Hatta be. terleşen bile çok Ben kimseye saygısızlık yapmamaya çalışırken yaşına hürmeten palavrasıyla kimseye kendime saygısızlık yapmasına göz yumacak kadar yakın olmuyorum. Ben hayatımda negatif insan barındırmıyorum.

Var böyle bir şey anlamsizca. Geldiginde teyzem canim buyur bilmem ne arkasindan gelmesin istemiyorum. Bana ikili geliyor bu davranislar. Samimi degil.
Ben arkadan neysem onden de o oldugumdan kati olan pek sevilmeyen olurum.
Arkadan yapmak yerine yuzune tercih ettigimden.
Umrumda bile degil kim ne demis. Kendime saygisizlik görürüm böyle bir seyi kendime yapmayi.
Suc teyzede degil bence
Bende teyzede suc bulmadım. Ayrıca kapıyı acmak istemiyorsam acmam, kapıda ayakkabımı gordu mecburen acıcam nedir. Belki uyuyorum belki dustayım belki aglıyorum belki tavanı izliyorum, acmıyorum işte kapıyı. Bukadar basıt.

Hoşuma gitti yorum. Her sakallıyı babanmı sandın deriz biz burda. Yani önüne gelene teyze amca dede payesi vermeyeceksin bu zamanda. Yaş alıyor diye melek olmuyor çoğu insan. Hala huysuz hala negatif hala kötü enerji dedikoducu olabiliyor. Hatta be. terleşen bile çok Ben kimseye saygısızlık yapmamaya çalışırken yaşına hürmeten palavrasıyla kimseye kendime saygısızlık yapmasına göz yumacak kadar yakın olmuyorum. Ben hayatımda negatif insan barındırmıyorum.
Teşekkürler gercekler malesef.
Konu başlığı bile teyze'ciğim' dur bakalım o cigim ekini herkese kullanirsan ne farki kalır.
Birine hurmeten abla ,teyze dersin. Ama kapiyi zorla acmazsin.zorla muhabbet etmezsin. Ciğim demezsin.
Benim gözümden bile anlasilir sevmedigim.ayni ortamdayken kal gelen insanlarla oldugumda. Nasil bu kadar saklıyorlar tebrik ediyorum. Demistim ya tanidigim var diye arkadan anlatirken nefret eder, telefonda konusurken gozleri kirk takla devirir ama karsilastim mi teyzecim bilmem ne.
Kadinin yüzsüzlüğü degil bence davranistaki ikilik sorun.
Yüzüne gül arkasindan istemiyorum de kimbir kimler bunu bize de yapıyor anlamiyoruz.
Böyle yapan birini gorunce direkt aklima ben evime gidince arkamdan bunlari dedigi geliyoe. Nabza gore serbet gbi.

Enn basindan koyulur mesafeler ,neden bu hanimefendinin tarzini ilk anladiginizda mesafe koymadiniz? Bazi insanlar cat kapi yasamayi cok sever ki ben nefret de ederim,dolayisiyla en iyi cozum me sa fe dir.Kirilmak ne alaka? Siz baskalari icin tarzinizi mi degistiriyorsunuz? Olmak istediginiz gibi yasayin lutfen.Ayrica salgin zamani 60 yas üstü vs ne isi var gitmelerde gelmelerde.otursun evinde.Bizim canimiz yok mu? Hic bir komsu ve akraba ve arkadas ,salgin dolayisiyla gidip gelmiyoruz birbirimize şu sürecte.cok üzülüyorum bu tarz insanlari okuyup.Bosuna gidiyor tedbirlerimiz.

Evde zincirli kapı kilidin yoksa mutlaka edin.o gelince yarım açarsın giremezde engelden
2DC11C21-A51D-4D08-878A-D95469A6B7DE.webp

k
Bende teyzede suc bulmadım. Ayrıca kapıyı acmak istemiyorsam acmam, kapıda ayakkabımı gordu mecburen acıcam nedir. Belki uyuyorum belki dustayım belki aglıyorum belki tavanı izliyorum, acmıyorum işte kapıyı. Bukadar basıt.
kapiyi açıp suan cok yogunum tavani izliyorum diyip kapatmak :KK70:

Teşekkürler gercekler malesef.
Konu başlığı bile teyze'ciğim' dur bakalım o cigim ekini herkese kullanirsan ne farki kalır.
Birine hurmeten abla ,teyze dersin. Ama kapiyi zorla acmazsin.zorla muhabbet etmezsin. Ciğim demezsin.
Benim gözümden bile anlasilir sevmedigim.ayni ortamdayken kal gelen insanlarla oldugumda. Nasil bu kadar saklıyorlar tebrik ediyorum. Demistim ya tanidigim var diye arkadan anlatirken nefret eder, telefonda konusurken gozleri kirk takla devirir ama karsilastim mi teyzecim bilmem ne.
Kadinin yüzsüzlüğü degil bence davranistaki ikilik sorun.
Yüzüne gül arkasindan istemiyorum de kimbir kimler bunu bize de yapıyor anlamiyoruz.
Böyle yapan birini gorunce direkt aklima ben evime gidince arkamdan bunlari dedigi geliyoe. Nabza gore serbet gbi.
Hiç sevmem böyle insanları... Onları bozup sakladığı sırları pat yüzlerine söyleyip bozmaya bayılırım ama 😂arada tabi her zaman değil. Kendin gibi insanlarla dost arkadaş olmak lazım. Bu kesin 🙏yani sevmiyorsan belli et. Hiçbiri böyle yapmak kadar çirkin değil 🙏kendi ruhuna zarar kader arşivler her kötü hareketini sonra sana döndürür bi şekilde🙏🙏

Hapishane usulu yarim açık zincirli kapidan bakmaktansa acmamak bir bana mi mantiklk geliyor😁 sanki vahsi bir hayvan var gbi zincirle onlem almakta ne bileyim:KK70:
vahşi hayvan oldugu kesın baksanıza kadın gobeeeeyle devırıyormus ıcerı gırerken bır carpıyormus konu sahıbı mecbur onunde cekılııp buyur edıyormus
gobekle carpıp gecene ne denır :)

Back
X