• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOMŞU TEYZECİĞİM ÜZERİNE ÜZERİME GELİYOR

Aç kapıyı ateşim var de ikide öksürdüm mü yüzüne bir daha gelemez korkudan 😷😁

İzmir konusundan dolayı benden pek hoşlaşmadın ama 😂😂😂😂 ben sade kahveyi pek severim😂
Tamam sende gel kahveye :KK68:
Konuyu hatirlayamadim ama ben dusunce paylasimini severim. Can hıraş tartstgim konuda bile hakaret yoksa bir diger konuda aklima gelmez. Boyle böyle olmuştu diye bilenmem ne normalde ne kk da. 😀 aksine hosuma gider iletisimdir, severim. 😃

1. yıl uzak tutmak için ders çalışıyorum dedim gelmedi sınav bitti kadın bi anda tepeme çullandı sınavı bekliyormuş meğer savunmasız kaldım bi anda ona göre evde tek yaşayan işi gücü olmayan akşama kadar sıkılan biriyim herhalde biri gelsede konuşsam diye beklediğimi sanıyor sanırım ama inan öyle taviz vermiyorum gitmiyorum, işim var diyorum kafın böle böle hayatıma sızmaya çalışıyo.. ben su an engel olmaya çalışıyorum sadece.. Geçen yıl yoktu bu durum şimdi başladı
Dusunsene evinde cetele(takvim) tutup günlerin üzerini çiziyormus senin sınav gününe kadar.😃
Bence gercekten ortada sorun yok. Acik acik belli etsen olay bitecek. Kadin yuzsuz olsa sinavim var desende gelirdi

Tamam sende gel kahveye :KK68:
Konuyu hatirlayamadim ama ben dusunce paylasimini severim. Can hıraş tartstgim konuda bile hakaret yoksa bir diger konuda aklima gelmez. Boyle böyle olmuştu diye bilenmem ne normalde ne kk da. 😀 aksine hosuma gider iletisimdir, severim. 😃
Ben hatırlıyorum çünkü on küsür yıldır buraya üyeyim yeminle bir tek seninle öyle bir diyalog gecti. İlkimsin yani asla unutmam😂😂😂 senide beklerim kahveye🥰

Kapıyı açmadan seslen teyzecim korona testim pozitif çıktı 15 gün görüşemicz kusura bakma de 😂😂

daha benım yazdıgımı bıle anlamıyorsunuz kı hay allahım
sız dıyeceksınız musaıt degılım sonra goruselım dıye
sınava hazırlanıyorum dedıgınızde sızı rahatsız etmedıgını soyledınız sınav bıttı savunmasız kaldım kapıma dayandı dedınız
bende dıyorum kı ısım var deyınce demek kı rahatsız etmıyor
hay allahım yaaa daha nasıl anlatabılırım acaba
Konu acarken keske uyari çıksa.

--Konu açmak dertlesmeye,ayni sorunları okumaya ve karşı görüşlere denk gelmeye,çözüm yolları sunulmasina sebebiyet verir.
Bunu kabullenemeyen kişilerin bunları kabullenene kadar konu acmamasi rica olunur --diye.
:KK48:

daha benım yazdıgımı bıle anlamıyorsunuz kı hay allahım

Kusura bakmayın ama üslubunuz çok yanlış. Gayet iyi anlıyorum merak etmeyin. Karşımdaki kadının arsızlığını dile getiriyorum siz burada beni suçluyorsunuz kibar davranıyorum insanlıktan çıkmıyorum belli etmeye çalışıyorum kadına işim var diyorum ne iş yapıyon bakıyım diye dalıyo, ders çalılırkende rahatsız ediyordu ama çalışıyorum diye bahane edip sıyrılıyordum, ama şimdi durum öle değil. Kadın anlamiyo müsaitmiş değilmiş müsait değilim desemde girmeye çalışıyor sonra alınıp kıüsüyor bende yaşlı kadını üzdüm diye üzülüyorum burada nerelere çekildi ama konu iki yüzlülük bilmem ne ben zaten gayet net ifade ettim kadına normail insan için gayet açık tavırlarımda öyle ama vicdanı bir tarafımdan giriyor kadın eski karşı komşusuna iyilik yapmış onlarca ama o en zor anında yanında olmamış cart curt gelmiş bunları anlatıp ajitasyon yapıyor sadece.

N nscckts yolladgn msjin alintida kalmış ama kimse bir yere cekmiyor konuyu. Size cozum yolu sunuyoruz. Olmuyor deyip duruyorsun. Sinav zamani nasil basardiysani kabul etmemeyi şimdi de yaparsin.
Ya da yapamayacaksan bunu dilendirmenin alemi yok cunku kadini evine baglayamazsin tek cozum bu.

Konu acarken keske uyari çıksa.

--Konu açmak dertlesmeye,ayni sorunları okumaya ve karşı görüşlere denk gelmeye,çözüm yolları sunulmasina sebebiyet verir.
Bunu kabullenemeyen kişilerin bunları kabullenene kadar konu acmamasi rica olunur --diye.
:KK48:
konu sahıbı nerdeyse benı suclu cıkaracak bırazdan az kaldı :D

N nscckts yolladgn msjin alintida kalmış ama kimse bir yere cekmiyor konuyu. Size cozum yolu sunuyoruz. Olmuyor deyip duruyorsun. Sinav zamani nasil basardiysani kabul etmemeyi şimdi de yaparsin.
Ya da yapamayacaksan bunu dilendirmenin alemi yok cunku kadini evine baglayamazsin tek cozum bu.
aynende bu :KK19:

Corona var bacım coronoooooooooo !

Korkut gider...

Back
X