Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
top oynuyordur muhtemelenKarar veremiyorum çocuk koşarken mi o kadar gülmüyor yoksa anne babası da mı ayaklarını vurarak yürüyor. Kadını tanıyorum biraz alıngan biri acaba ben mi abartıyorum diye burdan fikir almak istedim
Böylelerinin apartmanda yaşamaması lazımSen yine iyisin üsttesin bide beni düşünüstümde 4yaşında tek çocuklu bir aile var çocuk gece 2den önce yatmaz neden çünki anası babası 2-3e kadar kahve çay keyifleri yapar,durum koyarlar. vidi vidi muhabbet ederler,hastalık demeden hergün misafir kabul ederler.. hiç abartısız misafirleri varken sesi kaydettim yan odamdan geliyor gibi ses kaydoldu. 2 kez uyardım kendisi de kabul ediyor ama değişen birşey olmuyor malesef.Ben artık uyarınca dikkat edileceğine inanmıyorum istersen şansını bir dene.
Aynı durumdayız. Üst katımdaki çocuk sürekli çığlık ve ağlama modunda oda yetmiyormuş gibi evde sürekli bir güm güm sesler zıplıyor. Evet çocuklar evde kontrol edilemiyor pandemiden dolayı ama. Ailelerde bunu bir nebze kontrol etmeli dikkatini dağıtıp engelleyebilir uyarabilir. Ben bebeğimde yukardakinn ani çığlıklarına uyanıyor. Gerçi evde de sürekli bir çekme ittirme sesleriAynı durumu yaşıyorum. Alt katın 4-5 yaşlarında bir oğlu var koşunca sanki evde atlı koşuyor gibi güm güm ses bir de bağırış çağırış da var. Arkadaşı da geliyor arada düşünün birken iki oluyorlar bunlar bir başlıyor çığlıklar tepinmeler havada uçuşuyor. Başlarda sorun etmedim ama doğum yaptıktan sonra bebeğim uykusundan sürekli uyanınca diken üstünde oldum. Bebeğim de gece sık uyanan bir bebek bari gündüz uykumuzu alalım diyorum bunlar başlıyor gürültüye. Ben tabi çocuğumu uyutmuşken işte şimdi uyanacak diye yüksek gerilim hattı misaliyim.
Ben uygun bir dille uyardım ama elimizden geleni yapıyoruz, çocuk covid dönemi evde sıkılıyor dedi. Bebeğim gece uyumuyor gündüz de gürültüden uyanıyor dedim uyuyan bebek her seste uyur dedi. Yani uyanacağı var ki uyanıyor, bizle alakası yoka getiriyor.
Kısacası sizi haklı buluyorum ama yapabilecek pek de bir şey yok.
Gercekten koca koca insanlar cocuktan daha cok ses yapıyor. Alttan ses bitmiyor benimde iyi ki altinda değilm. Yandakiler bir cocuk seviyor cocugun psikolojisi bozulacak ciglik çığlığa seviyorlar. Eline oyuncak verip yere ve duvara attiriyorlar duyuyorum seslerini at bakalim aaa falan.Cocuk olunca cok zor evet ama bence yetiskinler daha cok gurultu yapiyorlar. Ben coluk cocuk sesine hic kizmam,ama aynen sizin gibi ikilemde kalirsam da sorma taraftariyim yani.
Evet haklisin. Eforunu atmasi gerekiyorsa cikaracaksin yuruteceksin. Yesillik bulup ya da park kenarında top oynatacaksin yoracaksin. Cocuk o deyip gecilmesi cok mantiksiz. Oynatmiyor cogu anne baba cocugunu ne evde ne disarda. Yakinlarim dahil hic görmedim hayal gucuyle cocuguyla oyun oynasin. Hemen eline telefon tutusturuyorlar aglayinca. Sadece aglama konusunda tamam derim o bile bir yere kadar.Şu çocuktur yapar eder olayını hiç anlamıyorum. Çocuk eğitimine laf gelince öyle eğitilmeli böyle yetiştirilmeli dye konuşuluyor da bu eğitime dünyada başka insanların da olduğu onları da düşünerek hareket etmek gerektiği niye dahil edilmiyor? Bu çocuklar küçükken öğrenmeyeceklerse bunu ne zaman öğrenecekler? Çocuklar eve tıkıldıysa çoğu insan evde, bazıları evden çalışmak zorunda bazıları sabah kalkıp bu riskli ortamda işe gidecek niye insanlar başkalarının çocuğu yüzünden uykusuz kalsın evinde dinlenemesin? Toplu yaşamda insanlar bazı durumları görmezden gelebilir hoş görebilir ama bu süreklilik kazanınca ve karşı tarafa mecburiyet gibi dayatılınca hiç hoş olmuyor. Haklısınız konu sahibi. Anlayacak insanlarsa söyleyin kendilerine değillerde yöneticiye bildirin rahatsızlığınızı
Gerçekten insan hayret ediyor. Her Allahın günü ne cekip ne itebilirsin.Aynı durumdayız. Üst katımdaki çocuk sürekli çığlık ve ağlama modunda oda yetmiyormuş gibi evde sürekli bir güm güm sesler zıplıyor. Evet çocuklar evde kontrol edilemiyor pandemiden dolayı ama. Ailelerde bunu bir nebze kontrol etmeli dikkatini dağıtıp engelleyebilir uyarabilir. Ben bebeğimde yukardakinn ani çığlıklarına uyanıyor. Gerçi evde de sürekli bir çekme ittirme sesleri![]()
Bebek sahibi biri için daha sinir bozucu oluyor bu sesler. O çekme itme seslerini eklemeyi unutmuşum o da var. Bir de yan komşunun dış kapıyı paaaat diye çarpmasını da eklersek var da varAynı durumdayız. Üst katımdaki çocuk sürekli çığlık ve ağlama modunda oda yetmiyormuş gibi evde sürekli bir güm güm sesler zıplıyor. Evet çocuklar evde kontrol edilemiyor pandemiden dolayı ama. Ailelerde bunu bir nebze kontrol etmeli dikkatini dağıtıp engelleyebilir uyarabilir. Ben bebeğimde yukardakinn ani çığlıklarına uyanıyor. Gerçi evde de sürekli bir çekme ittirme sesleri![]()
Sebep? Altta olunca da ses geliyorsa neden karisilmasin. Alt kattakiler ustten izole yasamiyorlar sonucta. Kolonlar sesi olduğu gbi eve taşıyor.Alt katın sesine karışılabileceğini düşünmüyorum.
Üst neyse, yan neyse. Çocuk dahi olsa uyarılabilir ama alt kat bence hayır.
Dur bir iki ay sonra ses yapmaya başlarsın sende bakalim nasılmış .Aynı durumu yaşıyorum. Alt katın 4-5 yaşlarında bir oğlu var koşunca sanki evde atlı koşuyor gibi güm güm ses bir de bağırış çağırış da var. Arkadaşı da geliyor arada düşünün birken iki oluyorlar bunlar bir başlıyor çığlıklar tepinmeler havada uçuşuyor. Başlarda sorun etmedim ama doğum yaptıktan sonra bebeğim uykusundan sürekli uyanınca diken üstünde oldum. Bebeğim de gece sık uyanan bir bebek bari gündüz uykumuzu alalım diyorum bunlar başlıyor gürültüye. Ben tabi çocuğumu uyutmuşken işte şimdi uyanacak diye yüksek gerilim hattı misaliyim.
Ben uygun bir dille uyardım ama elimizden geleni yapıyoruz, çocuk covid dönemi evde sıkılıyor dedi. Bebeğim gece uyumuyor gündüz de gürültüden uyanıyor dedim uyuyan bebek her seste uyur dedi. Yani uyanacağı var ki uyanıyor, bizle alakası yoka getiriyor.
Kısacası sizi haklı buluyorum ama yapabilecek pek de bir şey yo
Valla ben bir buçuk yıl boyunca kendini suistimal ettirmiş bi gerizekalı olarak artık kesinlikle taviz veemiyorum. Şimdi yeni bi eve taşındım baktım çok gürültü geliyo çıkıp uyardım . Söyleyin tabi evde kendi kendinizin sinirlerini bozacaginiza. Üstelik gündüz yapılan sesler tolere edilebiliyo ama 11-12 gibi uyku saatleri tolere edilemiyo. Kibarca uyarın sonrasında onun tepkilerine bakınHerkese merhaba, gerçekten fikirleriniz çok önemli. Alt komşudan hergün güm güm ses geliyor. 3 yaşında bir kızı var büyük ihtimal evde koşuyor diye düşünüyorum. Bazen bu sesler gece 11 12 gibi de geliyor. Ben ses konusunda biraz hassas bir insanım bu yüzden mi takıyorum aslında normal mi karar veremedim. Evet çocuk bu sonuçta koşup oynayacak diye düşünüyorum ama güm güm sesler gelmeye başlayınca sanki kafamın içinde çınlıyor. Siz olsanız uyarır mıydınız yoksa normal mi?.
Aynı durumu yaşıyorum. Alt katın 4-5 yaşlarında bir oğlu var koşunca sanki evde atlı koşuyor gibi güm güm ses bir de bağırış çağırış da var. Arkadaşı da geliyor arada düşünün birken iki oluyorlar bunlar bir başlıyor çığlıklar tepinmeler havada uçuşuyor. Başlarda sorun etmedim ama doğum yaptıktan sonra bebeğim uykusundan sürekli uyanınca diken üstünde oldum. Bebeğim de gece sık uyanan bir bebek bari gündüz uykumuzu alalım diyorum bunlar başlıyor gürültüye. Ben tabi çocuğumu uyutmuşken işte şimdi uyanacak diye yüksek gerilim hattı misaliyim.
Kısacası sizi haklı buluyorum ama yapabilecek pek de bir şey yok.
Gürültü cikartirken hakli olmaz. Sadece tolerans gösterilirse gösterilir. Cocugum var ses çıkması hakkimiz diye bir sey olamaz çünkü.Çocuğunuz üç dört yaşlarına gelince bu yazınızı birdaha okumanızı öneririm :) başına gelmeden kimse anlamıyor çünkü. Siz şu an haklısınız ama çocuğunuz büyüyüp gürültü yaptığında yine haklı olacaksınız :)