yok bunlardan sıkayet edemıyorlarmıs belırlı bır desibel ustune cıkmadıgı surece sorun yokmusEvet canim bu tarz piyano, gitar sesini sikayet edebilir bunlar kurslari olan seyler ya da odana ses yalitimi yaptirirsin eger rahatsızlık durumu varsa çünkü evet 1 saat gitar sesinden rahatsiz olabilir insan.
Zabita ya da polise sikayet etse komsun yüksek ihtimal ses aşımı çıkar. Ama onlar tolere etmeyi tercih ediyor.
Zaten evde de yoklar diyorsun çalışıyorlarmis. Sesten hoslanmayan bir insan gitar sesi, piyano sesi, araba sesi icin gelebilir.
Bu sekilde bir durum icin ses yalitim malzemeleri mevcut. Istersen evine sinema sistemi kur ses gelmiyor.
Bu dedigin tum hobiler mustakıl ev için uygun kalani da toleredir. Senin komsular yokmus evde zaten bu sebeple siz yapabilirsiniz zaten yok rahatsiz edecegin biri ama evde takilan biri olsaydı gelip uyarabilirdi
yanı evde çalgı çengı eglence sıkayet edılebılıyor ama bır pıyano sesıne veya gıtar sesıne bırsey yapılamıyormus (gece gec saat veya sabah cok erken saatde degılse tabı )
nerden bılıyorum daha once ust komsumun gurultusunu sıkayet etmıstım oncekı evımde otururken zabıta soyledı
daha apartman kapısından gırerken duyulan ses gurultu kabul edılır bırden fazla komsu rahatsızsa kabul edılır
ama kısının daıre kapısına geldıgınde anca duyulan ses sıkayet kabul edılecek durum sayılmaz demıstı