- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
Ama bu riyakarlik olmuyor mu? Bakmak istiyorsan kendine güveniyorsan otur adam gibi bak,istemiyorsan da de ki benim enerjim yok ben bakamam diye ki bence zaten girme o topa ,getirirlerse sev geç. Yazık yani olan minicik bebeye oluyor. Başına birşey de gelebilir.Bence çogu da zorla bakmıyor inanın.benim kayınvalidemle ayrı şehirlerdeydik.yaşlı insanlar senelerce çalışmış artık kendi hayatları var diye düşünüp 7 aylıkken ihtiyacımız olan bakıcıyı 3 aylikken ayarlayıp anlaştık önceden.sonra kayınvalidem bulaşık yıkıyoruz işte yok birinin gelini varmış da 6 aylık bebeği bakıcıya bırakmış da, iste sana zorluk olmasın demişler de!!!, yalanmış aslında gelin istemiyormus da kayınvalidesi karısır diyeymiş de falan...
şimdi baktırmak istemiyoruz.ama ısrar ediyor alınacak derecede.ona güvenmedigimizi düsünüyor.yani bazı büyükler zorla bakıyor inanın.ama kendi zoruyla.anneannem de öyle zorla bakardı kuzenlerime
Birde ben kendi adıma büyüklerin çocuk bakımı konusunda ununu eleyip eleğini astığını düşünüyorum. Annem ablamın kızını sabah okula bırakıp ,akşam alıp ablam işten gelene kadar bakıyor ama kadın perişan yani. Bir laf etse annesine söylüyor anneannem bana böyle dedi diye,ablam bozuluyor,etmese tepesine çıkıyor kadının,en son salonun duvar kağıtlarını komple sökmüş çocuk düşünün artık bu en basiti. Annem hastalandı sonunda ve artik bakamayacağım dedi ki benim annem enerjik kadındır baktığı çocuk 6 yaşında düşünün ona ragmen.
Ben 35 yasındayım,kızım 6 yaşında oğlum 6 aylık yoruluyorum çok,bazen kafam sesi kaldırmiyor akşam yatağa yattığımda yorgunluktan uyuyamiyorum,yaşlı başlı insanlar nasıl üstesinden gelsin.
Ben kim ne derse desin ,laf edebileceğim,şunu yap,bunu yedir dedigimde bozulmayacak biriyle profesyonel anlamda çalısmayi tercih ederdim zaruri bir durumum olsaydı,gerekli ekipmanı kurup(kamera). Aile büyüğüne sen laf edemezsin alinır,o sana birşey der sen alinırsın,çocukla ilgili yakınsa bozulursun vs vs ne gerek var.