- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Önce kv ye sor sizin aranız nasıl diye,eğer onlar konuşuyorsa kv sizin aranızı bozmuş olabilir siz kavgalıylen
Boş ver
Sıkma canını
Onunla Kv samimi imiş o nedenle ayağını kesmiş
Siz barışmışsınız o mesafeye devam
Takma kendine stres yapacak şeyler bulma
Kv ile küsken siz de gitmemişsiniz sanırom komşunuza, doğru mu anladım? Ona bozulmuş olmasın ? Siz bu sürede hiç arayıp sormadıysanız komşunuzu bugün tavır alması normal geldi bana. Tabi yanlış anlamadıysam durumları...İyi aksamlar hanimlar..
Benim aptmanimda samimi oldugum bir ablam vardi,caya kahveye sohbete gelen iyi anlastigim,bana kardesim diye hitap ederdi,kv le bitisik dairede oturuyorlar,
bende alt katindayim,kv ilede sik görüşür,bundan 6 ay once hergun gorusurduk hic bi zaman birbirimizi kirmadik,kv le aramiz bozuldu 3 ay ne o geldi nede ben gittim,
bu komsum bir anda ayagini kesti ne geldi ne aradi 6 ay oldu,biz kv ile baristik bu arada,kadin kapimin onunden geciyo bir selam dahi vermiyo,gecen kv de karsilastik ortaliga merhaba dedi girdi iceri,acayip sinirim bozuldu hic birseyde demedim,sizce ne olmus olabilir?
Ne oldu diyip sorsammi, yoksa yokmus gibimi davransam?
Benimde aklimdan boyle gecti nedense.Önce kv ye sor sizin aranız nasıl diye,eğer onlar konuşuyorsa kv sizin aranızı bozmuş olabilir siz kavgalıylen
Kv ile küsken siz de gitmemişsiniz sanırom komşunuza, doğru mu anladım? Ona bozulmuş olmasın ? Siz bu sürede hiç arayıp sormadıysanız komşunuzu bugün tavır alması normal geldi bana. Tabi yanlış anlamadıysam durumları...
arkadasimli konulardan sonra en sevdigim komsulu konular
kv sizi gömmüs anlasilan, ne anlattiysa artik..
bi de komsularla cok fazla samimi olmayin ya, hep riskli
kavga ediyorsun, tartisiyorsun ama her an yoluna cikabiliyor
ne kadar sinir bozucu
bence sor biri ara bozmus belli komsunla bosuna kus kalmaİyi aksamlar hanimlar..
Benim aptmanimda samimi oldugum bir ablam vardi,caya kahveye sohbete gelen iyi anlastigim,bana kardesim diye hitap ederdi,kv le bitisik dairede oturuyorlar,
bende alt katindayim,kv ilede sik görüşür,bundan 6 ay once hergun gorusurduk hic bi zaman birbirimizi kirmadik,kv le aramiz bozuldu 3 ay ne o geldi nede ben gittim,
bu komsum bir anda ayagini kesti ne geldi ne aradi 6 ay oldu,biz kv ile baristik bu arada,kadin kapimin onunden geciyo bir selam dahi vermiyo,gecen kv de karsilastik ortaliga merhaba dedi girdi iceri,acayip sinirim bozuldu hic birseyde demedim,sizce ne olmus olabilir?
Ne oldu diyip sorsammi, yoksa yokmus gibimi davransam?
Kv'nize hiç bu bayanla ilgili kötü bisey söylediniz mi ? Ya da bu bayanın bi sırrını falan kv'nize söylediniz mi ?
Belki siz küsken komşuya gidip 'gulgonca senin hakkında böyle böyle dedi' demiş olabilir.
Keşke bir iki kere uğrasaydınız siz de o zaman o ayağını kesince.. İlk fırsatta komşunuzla konuşun bence. Böyle konularda bana kalırsa açık olmak en iyisi, varsa yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak adına..Evet bende gitmedim,ben tadilat yaptiriyordum mutfaga,oda hergun ugrar bakardi,naptin diye,mutfagim bitti ona bakmaya bile gelmedi,ben ona 2 kere giderdim o bana 10 kere gelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?