Komsu

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
İyi aksamlar hanimlar..

Benim aptmanimda samimi oldugum bir ablam vardi,caya kahveye sohbete gelen iyi anlastigim,bana kardesim diye hitap ederdi,kv le bitisik dairede oturuyorlar,
bende alt katindayim,kv ilede sik görüşür,bundan 6 ay once hergun gorusurduk hic bi zaman birbirimizi kirmadik,kv le aramiz bozuldu 3 ay ne o geldi nede ben gittim,

bu komsum bir anda ayagini kesti ne geldi ne aradi 6 ay oldu,biz kv ile baristik bu arada,kadin kapimin onunden geciyo bir selam dahi vermiyo,gecen kv de karsilastik ortaliga merhaba dedi girdi iceri,acayip sinirim bozuldu hic birseyde demedim,sizce ne olmus olabilir?

Ne oldu diyip sorsammi, yoksa yokmus gibimi davransam?

Önce kv ye sor sizin aranız nasıl diye,eğer onlar konuşuyorsa kv sizin aranızı bozmuş olabilir siz kavgalıylen

Hergun beraberler sabah aksam,banada oyle geliyor,ama kv me sorsam ben hic birsey demedim diye yeminlere baslar hemen.

Bu yaptigi cok zoruma gitti,sormakta istemiyorum,beni nasil sildiyse bende oyle yapiyim yokmus gibi davraniyim istiyorum.

Boş ver

Sıkma canını

Onunla Kv samimi imiş o nedenle ayağını kesmiş

Siz barışmışsınız o mesafeye devam

Takma kendine stres yapacak şeyler bulma

Boş ver

Sıkma canını

Onunla Kv samimi imiş o nedenle ayağını kesmiş

Siz barışmışsınız o mesafeye devam

Takma kendine stres yapacak şeyler bulma

3 senedir her zaman gorustugum insan,bir anda boyle olunca zoruna gidiyor insanin kv de soramiyorum onada soramiyorum kendi kendimi uzuyorum verdigim deger icin

Kv ile küsken siz de gitmemişsiniz sanırom komşunuza, doğru mu anladım? Ona bozulmuş olmasın ? Siz bu sürede hiç arayıp sormadıysanız komşunuzu bugün tavır alması normal geldi bana. Tabi yanlış anlamadıysam durumları...

Kv'nize hiç bu bayanla ilgili kötü bisey söylediniz mi ? Ya da bu bayanın bi sırrını falan kv'nize söylediniz mi ?
Belki siz küsken komşuya gidip 'gulgonca senin hakkında böyle böyle dedi' demiş olabilir.

arkadasimli konulardan sonra en sevdigim komsulu konular

kv sizi gömmüs anlasilan, ne anlattiysa artik..

bi de komsularla cok fazla samimi olmayin ya, hep riskli
kavga ediyorsun, tartisiyorsun ama her an yoluna cikabiliyor
ne kadar sinir bozucu

Evet bende gitmedim,ben tadilat yaptiriyordum mutfaga,oda hergun ugrar bakardi,naptin diye,mutfagim bitti ona bakmaya bile gelmedi,ben ona 2 kere giderdim o bana 10 kere gelirdi.

Aynen oyle oldu sanirim,kv mede soramiyorum senmi benim hakkimda doldurdun kadini diye.

bence sor biri ara bozmus belli komsunla bosuna kus kalma

Kv'nize hiç bu bayanla ilgili kötü bisey söylediniz mi ? Ya da bu bayanın bi sırrını falan kv'nize söylediniz mi ?
Belki siz küsken komşuya gidip 'gulgonca senin hakkında böyle böyle dedi' demiş olabilir.

Yok hic birsey paylasmam kv le,zaten komsum derdiki senide seviyorum kv de,ama kv sana geldigim zamanlarda surat asiyor bana pek seninle gorusmemi istemiyor oyle hissediyorum diyordu.

Evet bende gitmedim,ben tadilat yaptiriyordum mutfaga,oda hergun ugrar bakardi,naptin diye,mutfagim bitti ona bakmaya bile gelmedi,ben ona 2 kere giderdim o bana 10 kere gelirdi.
Keşke bir iki kere uğrasaydınız siz de o zaman o ayağını kesince.. İlk fırsatta komşunuzla konuşun bence. Böyle konularda bana kalırsa açık olmak en iyisi, varsa yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak adına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…