- 29 Ağustos 2015
- 88
- 38
- 38
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Sana karşı yargısız infazda bulunan bir insan için üzme kendini değmez.Diyelim ki kv ona senin ağzından bir şeydemiş bunu seni kırmadan sormalıydı ggerekirse yüzleşmeliydi.Sonuçta3 yıllık bir diyalog var ortada .Hiç böyle bir durum için üzme kardeş kendini.
Durumu doğru dürüst öğrenmeden silip atma bakalım derdi neymiş ? olaki bi hatan yada yanlış anlaşılma vardır kendini savunursun .Görünüşe bakılırsa hakkınızda konuşulmuş bu sayede kim dost kim düşman öğrenmiş olur adımını bundan sonra öyle atarsın başka türlü bilemezsin .Bu yaptigi cok zoruma gitti,sormakta istemiyorum,beni nasil sildiyse bende oyle yapiyim yokmus gibi davraniyim istiyorum.
Durumu doğru dürüst öğrenmeden silip atma bakalım derdi neymiş ? olaki bi hatan yada yanlış anlaşılma vardır kendini savunursun .Görünüşe bakılırsa hakkınızda konuşulmuş bu sayede kim dost kim düşman öğrenmiş olur adımını bundan sonra öyle atarsın başka türlü bilemezsin .
aslında çok basit sen kendinden eminsen konuş " hayırdır komşum artık selamı sabahı kestin bi kabahatimiz varsa söyle bileyim yoksa nedir bu tavrın "diye sor bakalımSorunun tek cvpi komsumda,onuda aramak bana zor geliyor,sonucta ben hic bir sey yapmadim,hic onun hakkinda konusmadim,bir anda ayagini o kesti.
aslında çok basit sen kendinden eminsen konuş " hayırdır komşum artık selamı sabahı kestin bi kabahatimiz varsa söyle bileyim yoksa nedir bu tavrın "diye sor bakalım
için içine sıkıntı etmektense bilirsin sinekde ufak ama mide bulandırıcıdır komşununda var bir karın ağrıs neyse alıp veremediği insan gibi alsın karşına iki medeni yetişkin olarak konuşursunuz sonuçta sende yam yam değilsin kusura bakma senin hala nasıl bir insan olduğunu çözememiş biri sana tuhaf tutarsız davranışı da gerçekten çok çirkin ama bu konuşmadan sonra sen sil onu sileceksen ..Gordugumde sorucam,dedigin gibi ben bisiy yapmadim.
Bu mesajdan anladığım komşu hiç de masum değil. Önce seni kayinvalidene fitlemeye çalışmış. Sana zarf atmış.Yok hic birsey paylasmam kv le,zaten komsum derdiki senide seviyorum kv de,ama kv sana geldigim zamanlarda surat asiyor bana pek seninle gorusmemi istemiyor oyle hissediyorum diyordu.
kv çok masum olduğunu bu konuda sanmıyorum canım kesin onun başının altından çıkıyordur istemezler gelinlerinin samimi candan arkadaşı olsun aman evin sırrı aslında kendi yaptıkları çirkinliklerini anlatmasın diye ara bozarlar ve sonrada hiçbir şeyden haberi yok gibi kenara cekilirler istese çoktan aranızı yapardı ..kv komşun ile aranızı niye yapsın bozan kv bence ?
nedir bu kvdeyle ayni apartmanda oturma aski ya tasinin ve kurtulun3 senedir her zaman gorustugum insan,bir anda boyle olunca zoruna gidiyor insanin kv de soramiyorum onada soramiyorum kendi kendimi uzuyorum verdigim deger icin
nedir bu kvdeyle ayni apartmanda oturma aski ya tasinin ve kurtulun
ben niye kvdenizin dibinkze tasindiginiza ztan anlam vermedim. gereksiz seyler bunlarİnsaAllah oda olucak bir gun,inaniyorum:)
O dibime tasinmadi,ben alt katina gelin geldim,esime yapilan daireye.ben niye kvdenizin dibinkze tasindiginiza ztan anlam vermedim. gereksiz seyler bunlar
anladim ztn ama ne olursa olsun bu yanlis. sizin oraya gitmeniz yanlis. herzaman mesafa iyidirO dibime tasinmadi,ben alt katina gelin geldim,esime yapilan daireye.
1-Kayınvalidesinden laf almak için beni kullanıyordu,ondan uzaklaşınca benden de uzaklaştı diye düşünmüştür.
2-Kayınvaliden sana kızınca ona da kızmıştır.Atıyorum,sen de yüz verdin kendini bir şey sandı gibi laf etmiştir.Komşu da kendisine laf gelmesin diye kendini çekmiştir.
3-Kayınvaliden veya komşun birbirlerine "zaten senin için de böyle demişti" diye dedikodu yapmışlardır.
En iyisi kendisine sormak.X abla neden bana tavırlısın,suçum varsa bilmek isterim,bu şekilde üzülüyorum dersin.
ben sizin niye dibine tasindiginiza anlam vermedim zatan. 10 tane ev verseler yinede kira öderim baska yerde otururum kafam rahat olur. dibde dibe yasamaktansaO dibime tasinmadi,ben alt katina gelin geldim,esime yapilan daireye.
ben sizin niye dibine tasindiginiza anlam vermedim zatan. 10 tane ev verseler yinede kira öderim baska yerde otururum kafam rahat olur. dibde dibe yasamaktansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?