Komsu

Sana karşı yargısız infazda bulunan bir insan için üzme kendini değmez.Diyelim ki kv ona senin ağzından bir şeydemiş bunu seni kırmadan sormalıydı ggerekirse yüzleşmeliydi.Sonuçta3 yıllık bir diyalog var ortada .Hiç böyle bir durum için üzme kardeş kendini.

Aynen canim,birsey duysa bile sormasi gerekti,ama o kv min yanind olmayi onunla komsuluk etmeyi tercih etti,boyle birisi icinde yok saymak en iyisi.

Bu yaptigi cok zoruma gitti,sormakta istemiyorum,beni nasil sildiyse bende oyle yapiyim yokmus gibi davraniyim istiyorum.
Durumu doğru dürüst öğrenmeden silip atma bakalım derdi neymiş ? olaki bi hatan yada yanlış anlaşılma vardır kendini savunursun .Görünüşe bakılırsa hakkınızda konuşulmuş bu sayede kim dost kim düşman öğrenmiş olur adımını bundan sonra öyle atarsın başka türlü bilemezsin .

Sorunun tek cvpi komsumda,onuda aramak bana zor geliyor,sonucta ben hic bir sey yapmadim,hic onun hakkinda konusmadim,bir anda ayagini o kesti.

Sorunun tek cvpi komsumda,onuda aramak bana zor geliyor,sonucta ben hic bir sey yapmadim,hic onun hakkinda konusmadim,bir anda ayagini o kesti.
aslında çok basit sen kendinden eminsen konuş " hayırdır komşum artık selamı sabahı kestin bi kabahatimiz varsa söyle bileyim yoksa nedir bu tavrın "diye sor bakalım

Gordugumde sorucam,dedigin gibi ben bisiy yapmadim.
için içine sıkıntı etmektense bilirsin sinekde ufak ama mide bulandırıcıdır komşununda var bir karın ağrıs neyse alıp veremediği insan gibi alsın karşına iki medeni yetişkin olarak konuşursunuz sonuçta sende yam yam değilsin kusura bakma senin hala nasıl bir insan olduğunu çözememiş biri sana tuhaf tutarsız davranışı da gerçekten çok çirkin ama bu konuşmadan sonra sen sil onu sileceksen ..

Yok hic birsey paylasmam kv le,zaten komsum derdiki senide seviyorum kv de,ama kv sana geldigim zamanlarda surat asiyor bana pek seninle gorusmemi istemiyor oyle hissediyorum diyordu.
Bu mesajdan anladığım komşu hiç de masum değil. Önce seni kayinvalidene fitlemeye çalışmış. Sana zarf atmış.

kv çok masum olduğunu bu konuda sanmıyorum canım kesin onun başının altından çıkıyordur istemezler gelinlerinin samimi candan arkadaşı olsun aman evin sırrı aslında kendi yaptıkları çirkinliklerini anlatmasın diye ara bozarlar ve sonrada hiçbir şeyden haberi yok gibi kenara cekilirler istese çoktan aranızı yapardı ..kv komşun ile aranızı niye yapsın bozan kv bence ?

Kv denle dedikodunu yapmıs dolmus trip atıyor.. laa sen hayırdır de bi

Aynen bencede,kimseyle samimi olmami istemiyor,ne eltisiyle ne komsuyla,dedigin gibi evde olup biteni anlatirim diye korkuyor zaar:)

1-Kayınvalidesinden laf almak için beni kullanıyordu,ondan uzaklaşınca benden de uzaklaştı diye düşünmüştür.
2-Kayınvaliden sana kızınca ona da kızmıştır.Atıyorum,sen de yüz verdin kendini bir şey sandı gibi laf etmiştir.Komşu da kendisine laf gelmesin diye kendini çekmiştir.
3-Kayınvaliden veya komşun birbirlerine "zaten senin için de böyle demişti" diye dedikodu yapmışlardır.

En iyisi kendisine sormak.X abla neden bana tavırlısın,suçum varsa bilmek isterim,bu şekilde üzülüyorum dersin.

Evet bunlarin hepsi olabilir,zaten kadin ikimizin arasindaydi,bana geldiginde kv surat yapiyomus,oda bu firsati bulup benden tamamen kopmusda olabilir.butun cvp lar komsumda sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…