Komsu

İyi aksamlar hanimlar..

Benim aptmanimda samimi oldugum bir ablam vardi,caya kahveye sohbete gelen iyi anlastigim,bana kardesim diye hitap ederdi,kv le bitisik dairede oturuyorlar,
bende alt katindayim,kv ilede sik görüşür,bundan 6 ay once hergun gorusurduk hic bi zaman birbirimizi kirmadik,kv le aramiz bozuldu 3 ay ne o geldi nede ben gittim,

bu komsum bir anda ayagini kesti ne geldi ne aradi 6 ay oldu,biz kv ile baristik bu arada,kadin kapimin onunden geciyo bir selam dahi vermiyo,gecen kv de karsilastik ortaliga merhaba dedi girdi iceri,acayip sinirim bozuldu hic birseyde demedim,sizce ne olmus olabilir?

Ne oldu diyip sorsammi, yoksa yokmus gibimi davransam?
Ben çok komşu sevmem. Bu yüzden yokmuş gibi davran boşver...kapının dışında kalan herkes iyidir:-)

benim gibi yap..kv nin samimi oldugu konu komsu akrabadan yakin arkadas yapma.Ben tecrube ettim.Hepsinden uzak duruyorum.

Ayni senin durum gibi benim kv min komsusu var zamaninda cok sevdigim ve kiymet verdigim abla dedigim kisi,ben lohusayken kv ile bir olup beni cildirtmaya çalıştılar cunku kv nin doldurusuna geldi .Kv sabah aksam onunla dedikodu yapiyormus meğer sonra öğrendim.

Hic umursama uzak dur sen de

Back
X