Komsu

Aslında sorsanız çözülür belki. Ama bana böyle bir durum oldu ben de aynı onun davrandığı gibi davrandim. Bu sefer de zeytinyaği gibi üste çıkıp ay bana memya selam bile vermiyor oldu durum. Aslına bakarsan benden öyle birşey beklemediği için şok oldu. Ama sildim, silerim yapım bu. Başkasının lafiyla beni kaale almayan insanı ben hiiiic kaale almam, umursamam. Gidene kapı açık.

Aslında sorsanız çözülür belki. Ama bana böyle bir durum oldu ben de aynı onun davrandığı gibi davrandim. Bu sefer de zeytinyaği gibi üste çıkıp ay bana memya selam bile vermiyor oldu durum. Aslına bakarsan benden öyle birşey beklemediği için şok oldu. Ama sildim, silerim yapım bu. Başkasının lafiyla beni kaale almayan insanı ben hiiiic kaale almam, umursamam. Gidene kapı açık.

Aynen bende oyleyim,suan takiyorum neden boyle oldu ne oldu diyirum ama,bende gidip sormayi dusunmuyorum cunku hic birsey yapmadim,ben niye soruyim,madem bu sekilde olsun istiyo onun gibi bende ona davranirim yokmus gibi,3 sene oncesine kadar yoktu hayatimda bundan sonrada olmaz ne yapalim,eserekli insanlarla arkadasda olunmuyor bu zamanda ne zaman ne yapacagi belli degil.

Aynen bencede,kimseyle samimi olmami istemiyor,ne eltisiyle ne komsuyla,dedigin gibi evde olup biteni anlatirim diye korkuyor zaar:)
Sadece bu işin içinde kimin parmağı var ? onu belki sorarak öğrenirdin ara kızıştıran kimse onada tavrın farklı olurdu komşucuk seni yargısız infaz etmiş kafanı bu konuda yormak istemezsen boşver salla rengini ne tarafını belli etmiş gün olur herkes ettiğini bulur sen iyi ol KEM belasını bulur canım Rabbim sana iyi insanlarla arkadaş olmayı nasip etsin inşallah

Ben olsam ortam içinde nooldu eserlendin mi derdim
Ondan sonrada ben konuşmazdım

Kv senin hakkında konuşmuştur o küsünce oda küsmüştür ben olsam
değer vermem vede konuşmazdım o kv arkadaşı senin değil kendi akranlarınla konuş arkadaş edin

Bence kv atıp tuttu, komşuyu da doldurdu, bana bunu dedi, sana şunu dedi diye. İkisinin olduğu aynı yerde aç konuyu, sor, cevapla. Başka türlü olmaz

İyi aksamlar hanimlar..

Benim aptmanimda samimi oldugum bir ablam vardi,caya kahveye sohbete gelen iyi anlastigim,bana kardesim diye hitap ederdi,kv le bitisik dairede oturuyorlar,
bende alt katindayim,kv ilede sik görüşür,bundan 6 ay once hergun gorusurduk hic bi zaman birbirimizi kirmadik,kv le aramiz bozuldu 3 ay ne o geldi nede ben gittim,

bu komsum bir anda ayagini kesti ne geldi ne aradi 6 ay oldu,biz kv ile baristik bu arada,kadin kapimin onunden geciyo bir selam dahi vermiyo,gecen kv de karsilastik ortaliga merhaba dedi girdi iceri,acayip sinirim bozuldu hic birseyde demedim,sizce ne olmus olabilir?

Ne oldu diyip sorsammi, yoksa yokmus gibimi davransam?
Kvnizle küstükten sonra arada dedikodunuz mu yapıldı da acaba birden kesti ayağını.. ben yerinizde olsam çok kıymet verdiğim bi insansa konuşurdum.. zamanında iyiymiş aranız o günlerin hatrına bi konuşun belki hiç yoktan bozulmuştur dostluğunuz..

O komsu sana selam versede alma bence.
Kraldan cok kralci doldurusa gelip sana tepki aliyorsa geregi yok

Bende cok kizginim,surekli cagirdigim yedirmeyi icirmeyi sevdirdigim biri bana bu sekilde davranmasi,karsiligi bumuymus diyorum kiziyorum kendime.

Kvnizle küstükten sonra arada dedikodunuz mu yapıldı da acaba birden kesti ayağını.. ben yerinizde olsam çok kıymet verdiğim bi insansa konuşurdum.. zamanında iyiymiş aranız o günlerin hatrına bi konuşun belki hiç yoktan bozulmuştur dostluğunuz..

Evet cok kiymet veriyordum,her zaman pastami boregimi yapip gel yiyelim diye cagirirdim,ama iyilikten maraz dogarmis gercekten,boylede dusununce yokmus gibi davranmak en iyisi diye dusunuyorum.

Bence kv atıp tuttu, komşuyu da doldurdu, bana bunu dedi, sana şunu dedi diye. İkisinin olduğu aynı yerde aç konuyu, sor, cevapla. Başka türlü olmaz

En guzeli bu dediginde,kv hemen yalanlar,em iyi becerdigi sey hmn ben bilmiyorum ben yapmadim demek.

Back
X