Komşudan gelen ilişki sesleri

İğrenç diyenler hiç sevismiyor mu acaba ?buraya takıldım ben .
Sevişmek iğrenç değil, başkalarına duyurmak iğrenç. Mahrem denen bişey var , apartmanda yaşayanların biraz dikkat etmesi lazım bu sesleri ailenizleyken çocuğunuzlayken duyabilirsiniz. Herkes biraz dikkat edicek kimse kimsenin inlemelerini çekmek zorunda değil, yaşanan şey 2 kişi arasında kalsın.

Zor bir durum ama yapılacak bir şey yok gibi. Duvarlarda kağıt gibi gerçekten. Ben bazen n komşularımın normal konuşma sesini bile duyuyorum. Ya tıkaç takın ya da yöneticiye falan uygun şekilde söyleyin. Direk kendiniz söylerseniz farklı bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz.

Ses çıkarmadan sevişenleri teppprriikkk ediyorum ama höykürenler hariç.. Höykürmek nedir ya..
Açıkcası bu konunun birazda abartıldığını düşünüyorum.İlişki esnasında elbette ses olur. Hiç bişey olmasa yatak gıcırtısı olur ne bileyim. Tabi ki dikkat edilmeli ama yeni binalar gerçekten kağıt gibi.

bitişik komşum eşiyle sakince sohbet ettiğinde bile her şey duyuluyor, üstteki pırtlasa ses bizde yani yeni binaların ses yalıtımı hakikaten berbat.. Ama azıcık ses de duyulcaksa napayım artık arabaya atlayıp dağ başında mı sevişip gelelim.. İyi fikirmiş aslında

Arabaya binip dağ başına gidene kadar libido düşer

Bekarken üst katımda yeni evli komşularımın çıkardığı sesler.. Gündüz kocası evde yokken gidip yüzyüze uyardım kadını. Çünkü bildiğin ses bizim evden geliyormuş gibiydi. Yatak odalarıda benim odamın üstü olunca.. Çıktım yukarı çok ses geliyo dedim. Biz iki kişiyiz çocuğumuz yok ne sesi olcak dedi. İki kişi olduğunuzu biliyorum yatak odalarımız alt alta geceleri sesiniz çok net geliyo aşağı dedim. O günden sonra dikkat etmeye çalıştılar. Sadece bazanın duvara vurma sesi gelmeye başlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…