- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
Ne alaka? Hayır muzik deseniz anlayacagimda yasin süresi nedir böyle bir konuda yanlis bir örneklendirme.İlahi açıyoruzya da yasin suresi filan
Sevişmek iğrenç değil, başkalarına duyurmak iğrenç. Mahrem denen bişey var , apartmanda yaşayanların biraz dikkat etmesi lazım bu sesleri ailenizleyken çocuğunuzlayken duyabilirsiniz. Herkes biraz dikkat edicek kimse kimsenin inlemelerini çekmek zorunda değil, yaşanan şey 2 kişi arasında kalsın.İğrenç diyenler hiç sevismiyor mu acaba ?buraya takıldım ben .
Açıkcası bu konunun birazda abartıldığını düşünüyorum.İlişki esnasında elbette ses olur. Hiç bişey olmasa yatak gıcırtısı olur ne bileyim. Tabi ki dikkat edilmeli ama yeni binalar gerçekten kağıt gibi.Ses çıkarmadan sevişenleri teppprriikkk ediyorum ama höykürenler hariç.. Höykürmek nedir ya..
Bu pek baskasinin alanina girmek degil. Acikcasi gurultu seviyesi saat araligi onemli. Cok gurultu varsa yasalar gecerli. Yoksa sirf insanlar sevisiyor diye mudahil oljnmasi yanlis.İnsanların hayatına karışamayız tabi ne yaparsa yapsın da, başkalarının alanında giriyolar.
Açıkcası bu konunun birazda abartıldığını düşünüyorum.İlişki esnasında elbette ses olur. Hiç bişey olmasa yatak gıcırtısı olur ne bileyim. Tabi ki dikkat edilmeli ama yeni binalar gerçekten kağıt gibi.
ay ölücem gülmekten Allah iyiliğinizi versin :)))ben de benim ki dert sanıyorum.
bizim usttekilerde su aygırı gibi banyo yapıyor birlikte.
hele orami da kesele hele burami da köpürt diye diye
Arabaya binip dağ başına gidene kadar libido düşerbitişik komşum eşiyle sakince sohbet ettiğinde bile her şey duyuluyor, üstteki pırtlasa ses bizde yani yeni binaların ses yalıtımı hakikaten berbat.. Ama azıcık ses de duyulcaksa napayım artık arabaya atlayıp dağ başında mı sevişip gelelim.. İyi fikirmiş aslında
bol oksijenle nirvana yapmasın o libido. Hergün dağa gidelim dermiş eşimArabaya binip dağ başına gidene kadar libido düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?