Komşudan gelen sesler 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ama bu müzik sesi değil ki kısılsın

geçen bir konu vardı

adamın işi bitirirken verdiği nefesin sesini duyduğunu söylüyordu arkadaş

sizce adam nefes vermesin mi

yani bağırma çağırma yok hatta inleme dahi yok nefes sesi

bir de hani denir ya gündüz işte müzik dinlesinler sorun değil vs ama sevişmek de gece oluyor genelde

yani diyebiliyor muyuz gündüz sevişsinler diye

hatta çoğu kişi ay çocuklar uyanıkken saat 10 da sevişiyorlar diye de konu açıyor

yani sevişmek için izin verilen saat aralığı ne mesela, zira süpürge çalıştırmak, yüksek sesle müzik dinlemek hatta çocukların evde koşmasına bile diyoruz ki gündüz tolore edilir diye

o zaman ideal sevişme saati aralığı kaç

mesela komşunun sevişme sesini değil de duş sesini duyuyorum beni de o uyandırıyor o zaman duşlarını da benim uyku saatim gelmeden halletsinler mi diyelim

ya da sevişme sesi gelen eve mutlaka duş sesi de gelir bu durumda sessiz sevişseler de konu sahipleri yine uyanmayacak mı konuda rahatsız olunan gürültü yapılıyor olması mı seviştiklerine dair sesler mi

Keşke o kadar basit olsa bende başıma gelmeden sizin gibi söylüyodum insanın gerçekten psikolojisi bozuluyo sürekli bi dinleme halindesin ses geliyo mu diye
işte dinlemeyin siz de. biraz kafayı takmışsınız sese gibi geldi. duvarlar belki fazlaca incedir. benim yan dairemdeki amcanın horlama sesi geliyor bana da gece. ama ne yapayım amca horlama desem nasıl olacak? oda değiştirme şansınız varsa değiştirin. gece sessizliğinde iğne düşse ses çıkar bazı evlerde.

Sizin yine iyi sevişme dediğin en fazla 1 saat sürer ,benim üstüme 2 ay önce taşındılar.sabaha kadar oturuyorlar.uyuyorum uyanıyorum hale sesleri var,ses dediysem kahveni al otur dinle yani o derece. arada kadın küfür ediyor erkeklerden duymadığım küfürleri duyuyorum sabrımın son demlerindeyim

ya konu sahibini tenzih edeyim hadi ama konudaki yorumlara bakarsan edep vs almis basini gitmis zaten. sorun ses degil, sevisme sesi. o saatte dus alsa mesela belki sorun etmezler ama sevisip sonra dus alirsa o sorun olur. algi boyle bir sey.

gecen sene bu zamanlar tatile gittik, cam igloda kaliyoruz yan yana 8 tane. bizden baska bir turk cift daha var tanistik falan. gece biz boyle sohbet ederken yan tarafta dunyanin neresinden bile oldugunu bilmedigimiz bir cift sevisiyor. tamam baya sesli sevisiyorlar falan ama bizim turkler gerildi. adam tovbe yaa falan demeye basladi, sevgilim de normalde dalga falan gecerdi ama adamdan cekindik ikimiz de agzimizi acmadik. biraz daha takilip dagildik. onlar gidince biz gulustuk iste hooaayy masallahh falan diye cunku komikti. bizim turk adam ertesi gun tesisin sahibine sikayette bulunmus. hani bak uyumuyor bile, veya devamli bir sey de degil. uc gun kalacak. ama sevisme sesi duymasi rahatsiz etti adami. gulusme sesleri geliyordu diger taraftan o etmedi. algisi boyle yani, sevisme sesi duyarsa ayip. bu konuda da cogunlugun boyle oldugunu dusunuyorum. dus sesi tolere edilebilir ama once sevisme sonra dus sesi gelirse yok olmaz.

Duvara sert birseyler vurun anlarlar

Biz esim kizimla tatil koyune gittik, tek katli evler sira sira, ön cephede koyu renk perdeler var, ilk gun bizim oda diye yan odaya balkon kapisindan girip beynimi yakmisligim var, onlar da beni unutmamistir heralde

Dinliyorum çünkü çocugumu odasına sokamıyorum sesi duyacak diye sesin gelmediğinden emin olup yatırıyorum bunun belli bi saati yok yoksa kulağım duvarlarda dolanmıyorum evin içinde

Herkesin normali anormali kendine demek ki

Yeni değil eski evli olsalar da aynı şeyi söylerdim. Sevişmekle evlilik süresinin alakası yok.

Erken saatte sevişseler bu kez çoluk çocuk duyuyor diyeceksiniz. Ne zaman sevişsin bu insanlar?

Bebekle bu bir mi yanı ne deyim sesin çok geliyo yardıma ihtiyacın olursa haber vermi deyim bende empati yaparsak böyle

Dinliyorum çünkü çocugumu odasına sokamıyorum sesi duyacak diye sesin gelmediğinden emin olup yatırıyorum bunun belli bi saati yok yoksa kulağım duvarlarda dolanmıyorum evin içinde
Geçen konunuzda gece sevişiyorlar demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam, biz de çocuğun o saatte uykuda olması gerekir demiştik. Bu konuda da gece 2 falan demişsiniz. Çocuğunuzla alakası yok durumun. Varsa da 9 yaşında çocuk gece yarılarına kadar ayakta olduğu için sorun oluyordur. Erken uyutursanız çözüm olur. Ya da çocuğun odasını değiştirin.

öbür konuda da demiştik zaten çocuk erken yatmalı diye

yani belki gece 3 te kalkıp sevişecekler ne yapacaksınız o zaman

ya da çocuğun uykusu gelince komşunun sevişmesinin bitmesini mi bekleyecek

duysun sesi de hem böylelikle cinsellik de konuşmaya girmek için bir gerekçe olur

hani nasıl anlatsak deniyor ya konularda o sesi anlayabilirse o yaşa gelmiştir yoksa da gürültü yapıyorlar der geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…