- Konu Sahibi minnie mouse
-
Normal karşılayanlar da bana anormal geliyor . Yeni evliler diye bırakın sevişsinler, bırakın bağırsınlar çağırsınlar ,doysunlar ne kadar saçma bir yaklaşım. Nasıl gece geç saatte müzik açıp gürültü yapılıyorsa ondan farkı yok . Ayrıca edep diye bir şey var . Oldu o zaman apartmanın önünde sevişsinler herkes izlesin ayy ne tatlılar yeni evliler bırakın doysunlar diyelim . nasıl olsa gece herkes duyuyor gizlemeye gerek yok .
işte dinlemeyin siz de. biraz kafayı takmışsınız sese gibi geldi. duvarlar belki fazlaca incedir. benim yan dairemdeki amcanın horlama sesi geliyor bana da gece. ama ne yapayım amca horlama desem nasıl olacak? oda değiştirme şansınız varsa değiştirin. gece sessizliğinde iğne düşse ses çıkar bazı evlerde.Keşke o kadar basit olsa bende başıma gelmeden sizin gibi söylüyodum insanın gerçekten psikolojisi bozuluyo sürekli bi dinleme halindesin ses geliyo mu diye
ya konu sahibini tenzih edeyim hadi ama konudaki yorumlara bakarsan edep vs almis basini gitmis zaten. sorun ses degil, sevisme sesi. o saatte dus alsa mesela belki sorun etmezler ama sevisip sonra dus alirsa o sorun olur. algi boyle bir sey.ama bu müzik sesi değil ki kısılsın
geçen bir konu vardı
adamın işi bitirirken verdiği nefesin sesini duyduğunu söylüyordu arkadaş
sizce adam nefes vermesin mi
yani bağırma çağırma yok hatta inleme dahi yok nefes sesi
bir de hani denir ya gündüz işte müzik dinlesinler sorun değil vs ama sevişmek de gece oluyor genelde
yani diyebiliyor muyuz gündüz sevişsinler diye
hatta çoğu kişi ay çocuklar uyanıkken saat 10 da sevişiyorlar diye de konu açıyor
yani sevişmek için izin verilen saat aralığı ne mesela, zira süpürge çalıştırmak, yüksek sesle müzik dinlemek hatta çocukların evde koşmasına bile diyoruz ki gündüz tolore edilir diye
o zaman ideal sevişme saati aralığı kaç
mesela komşunun sevişme sesini değil de duş sesini duyuyorum beni de o uyandırıyor o zaman duşlarını da benim uyku saatim gelmeden halletsinler mi diyelim
ya da sevişme sesi gelen eve mutlaka duş sesi de gelir bu durumda sessiz sevişseler de konu sahipleri yine uyanmayacak mı konuda rahatsız olunan gürültü yapılıyor olması mı seviştiklerine dair sesler mi
Bende merak içindeyim bu sorunun yanıtınıBen en cok nasil uyardiginizi merak ettim? Ve kadin size ne tepki verdi?
Duvara sert birseyler vurun anlarlarKızlar malûmunuz daha önce acmıştım böyle bi konu
Komşumdan sevişme sesleri geliyodu şimdi ben bunu 2 kere uyardım ses kesilmişti
3 seferdir yine duyuyorum eskisi kadar değil yine allah razı olsun biraz dikkat ediyo arkadaş
Şimdi ben buna ne yapım kafayı yicem yani en sonunda psikoloji diye bişey kalmadı zaten evimde huzurlu oturamıyorum zaten beni adam gibi biri bulmaz bikere daha uyarıyım mı ne dersiniz
Biz esim kizimla tatil koyune gittik, tek katli evler sira sira, ön cephede koyu renk perdeler var, ilk gun bizim oda diye yan odaya balkon kapisindan girip beynimi yakmisligim var, onlar da beni unutmamistir heraldeya konu sahibini tenzih edeyim hadi ama konudaki yorumlara bakarsan edep vs almis basini gitmis zaten. sorun ses degil, sevisme sesi. o saatte dus alsa mesela belki sorun etmezler ama sevisip sonra dus alirsa o sorun olur. algi boyle bir sey.
gecen sene bu zamanlar tatile gittik, cam igloda kaliyoruz yan yana 8 tane. bizden baska bir turk cift daha var tanistik falan. gece biz boyle sohbet ederken yan tarafta dunyanin neresinden bile oldugunu bilmedigimiz bir cift sevisiyor. tamam baya sesli sevisiyorlar falan ama bizim turkler gerildi.adam tovbe yaa falan demeye basladi, sevgilim de normalde dalga falan gecerdi ama adamdan cekindik ikimiz de agzimizi acmadik. biraz daha takilip dagildik. onlar gidince biz gulustuk iste hooaayy masallahh falan diye cunku komikti. bizim turk adam ertesi gun tesisin sahibine sikayette bulunmus. hani bak uyumuyor bile, veya devamli bir sey de degil. uc gun kalacak. ama sevisme sesi duymasi rahatsiz etti adami. gulusme sesleri geliyordu diger taraftan o etmedi. algisi boyle yani, sevisme sesi duyarsa ayip. bu konuda da cogunlugun boyle oldugunu dusunuyorum. dus sesi tolere edilebilir ama once sevisme sonra dus sesi gelirse yok olmaz.
Görüntüyü düşündümde eyvah eyvahBiz esim kizimla tatil koyune gittik, tek katli evler sira sira, ön cephede koyu renk perdeler var, ilk gun bizim oda diye yan odaya balkon kapisindan girip beynimi yakmisligim var, onlar da beni unutmamistir heralde
Dinliyorum çünkü çocugumu odasına sokamıyorum sesi duyacak diye sesin gelmediğinden emin olup yatırıyorum bunun belli bi saati yok yoksa kulağım duvarlarda dolanmıyorum evin içindeKomşuluk hakkı da bir yere kadar. Kadın dikkat etmeye başlamış. Konu sahibi dinliyorum diyor, dinlemese duymayacak. Şu durumda yapacağı şey kendi evine yalıtım yaptırmak ya da odaların yerini değiştirmek. İnsanlar gece vakti evinde sevişiyor, yapacak bir şey yok.
Herkesin normali anormali kendine demek kiNormal karşılayanlar da bana anormal geliyor . Yeni evliler diye bırakın sevişsinler, bırakın bağırsınlar çağırsınlar ,doysunlar ne kadar saçma bir yaklaşım. Nasıl gece geç saatte müzik açıp gürültü yapılıyorsa ondan farkı yok . Ayrıca edep diye bir şey var . Oldu o zaman apartmanın önünde sevişsinler herkes izlesin ayy ne tatlılar yeni evliler bırakın doysunlar diyelim . nasıl olsa gece herkes duyuyor gizlemeye gerek yok .
Bebekle bu bir mi yanı ne deyim sesin çok geliyo yardıma ihtiyacın olursa haber vermi deyim bende empati yaparsak böyleBunda şikayet edecek ne var anlamadım. Hatırlıyorum da benim ilk bebeğim küçüktü ve sabaha kadar ağlardı. Bir gün alt komşum kapıyı çalıp bana bebek ve senin için çok endişe ediyoruz . Kim bilir sabaha kadar uyuyamıyorsun, bir şeye ihtiyacın olursa haber ver ... demişti . Şimdi onlarla sizi asla kıyaslayamayacagım çünkü sizde empati duygusu göremiyorum .
Geçen konunuzda gece sevişiyorlar demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam, biz de çocuğun o saatte uykuda olması gerekir demiştik. Bu konuda da gece 2 falan demişsiniz. Çocuğunuzla alakası yok durumun. Varsa da 9 yaşında çocuk gece yarılarına kadar ayakta olduğu için sorun oluyordur. Erken uyutursanız çözüm olur. Ya da çocuğun odasını değiştirin.Dinliyorum çünkü çocugumu odasına sokamıyorum sesi duyacak diye sesin gelmediğinden emin olup yatırıyorum bunun belli bi saati yok yoksa kulağım duvarlarda dolanmıyorum evin içinde
Empati tarafından kıyas yaptım. Demekki öyle atesli , konu komşuyu ayağa kaldıracak sevişme anı yaşamamışsınız , ne diyim sorry ozamanBebekle bu bir mi yanı ne deyim sesin çok geliyo yardıma ihtiyacın olursa haber vermi deyim bende empati yaparsak böyle
Yani nasil soylenir bilemedigim icin merak ettimBende merak içindeyim bu sorunun yanıtını
Gayet kibar bi şekilde uyardım oda anlayışla karşıladı iyi ettin söylediğine dedi amaBen en cok nasil uyardiginizi merak ettim? Ve kadin size ne tepki verdi?
Dinliyorum çünkü çocugumu odasına sokamıyorum sesi duyacak diye sesin gelmediğinden emin olup yatırıyorum bunun belli bi saati yok yoksa kulağım duvarlarda dolanmıyorum evin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?