- 23 Ağustos 2020
- 6.757
- 12.728
- 198
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Mum yansın bari , karanlıkta kimin neyi şeyi görülmez ama dimiIşık da kapalı olsun ama
Mumkumse agiza bir corapIşık da kapalı olsun ama
Keşke o kadar basit olsa bende başıma gelmeden sizin gibi söylüyodum insanın gerçekten psikolojisi bozuluyo sürekli bi dinleme halindesin ses geliyo mu diye
Arkadaşlar gerçekten anlamıyorum bu yeni evli çiftlerin bağrarak sevişip komşuları rahatsız etmesi normal mi sizce yeni evli çiftler bağrmalı diye bi kural mı var yada apartmanda yaşayıp milletin sevişme sesini çekmek zorundamıyız e ozaman ben boşuna sesim gidecekte millete ayıp olacak diye sıkıntıya giriyorum
9 yaşına gelmiş çocuk yılları devirmiş evlilik normal yani anlayabiliyorum siziNiye benim kocamın şeyi yok mu9 yaşında kızım var diğer konumda da belirtmiştim
Zar kadar duvarlardaKeşke o kadar basit olsa bende başıma gelmeden sizin gibi söylüyodum insanın gerçekten psikolojisi bozuluyo sürekli bi dinleme halindesin ses geliyo mu diye
Halindeysen duyarsin tabi. Niye kulak kabartiyorsun ki sen millettin sevisme sesine. Kulak kabartmadan duyarsin asiri sesle tamamda. Zaten azaltmislar belli ki duvarlarinz cok ince. Çok ayip yapiyorsun. Ben olsam bu sefer seni fena terslerdim.sürekli bi dinleme halindesin ses geliyo mu diye
Hepimiz bağırarak sevişiyoruz ondan.Kolay kolay bir konuya takılıp yorumları okumam ama gerçekten çok ilginç geldi.
Herkesin düşüncesine saygım sonsuzdur fakat konu sahibi haksız sayılmaz konu sahibinin sevişmelerine kadar gitmiş olay.
Yani size ters geliyorsa belirtin gidin ne bu şiddet bu celal ??
Kaldı ki sizin de düşünceniz de bize göre ilginç yani yeni evliler diye yada seksin saati olmaz diye insanlar onları mı dinlemek zorunda ve dinlemek istemiyorsa da senin öyle hayatın yok kıskanıyorsun sanırım demek fazlasıyla irrite değil mi ?
Benim apartmanım da duvarları kağıt gibi ve yatak odam herkesin oturma odasına denk geliyor ben çılgınca sevişmek istediğim de başka türlü seçenekler,formüller, alanlar buluyoruz tüm apartman benim sevişme sesimi dinlemek zorunda değil çünkü.
Hayır konu sahibin çocuğunu uyuttuğu saatlere kadar inmişsiniz. Herkes kendi evladından sorumludur konu sahibi oğlum bu saatte uyuyor ne yapmayalım diye mi konu açmış ?
Bazen aklım ermiyor gerçekten.. Gereksiz bir taşlama eylemi var bu konuda.
Bizi kıskanıyorlar ayolHepimiz bağırarak sevişiyoruz ondan.
(Nasıl olsa konu buraya gelecek, zorlanmayın dedim)
Ben bağırarak sevişmekten utanmam , beni duvar arkasında dinleyip kapıma gelenler utansın ...Kolay kolay bir konuya takılıp yorumları okumam ama gerçekten çok ilginç geldi.
Herkesin düşüncesine saygım sonsuzdur fakat konu sahibi haksız sayılmaz konu sahibinin sevişmelerine kadar gitmiş olay.
Yani size ters geliyorsa belirtin gidin ne bu şiddet bu celal ??
Kaldı ki sizin de düşünceniz de bize göre ilginç yani yeni evliler diye yada seksin saati olmaz diye insanlar onları mı dinlemek zorunda ve dinlemek istemiyorsa da senin öyle hayatın yok kıskanıyorsun sanırım demek fazlasıyla irrite değil mi ?
Benim apartmanım da duvarları kağıt gibi ve yatak odam herkesin oturma odasına denk geliyor ben çılgınca sevişmek istediğim de başka türlü seçenekler,formüller, alanlar buluyoruz tüm apartman benim sevişme sesimi dinlemek zorunda değil çünkü.
Hayır konu sahibin çocuğunu uyuttuğu saatlere kadar inmişsiniz. Herkes kendi evladından sorumludur konu sahibi oğlum bu saatte uyuyor ne yapmayalım diye mi konu açmış ?
Bazen aklım ermiyor gerçekten.. Gereksiz bir taşlama eylemi var bu konuda.
Daireme komşu 4 farklı hane var, taşınanlar yeni gelenler de oldu. Ses yalıtımı malum, tuvalettekii çiş sesini bile duyarım o derece. Ama şimdiye dek Sadece bir yerden böyle sevişme sesi geldi bana. Medeniyetsiz olduklarından değil de, muhtemelen farkında değillerdi. Farkına vardıklarında bir daha seslerini duymadık. Sevişmeyi mi bıraktılar, hayır. Sevişirken nefes mi almıyorlar, alıyorlardır diye düşünüyorum. Yani isteyince oluyor. Ben çok çılgın sevişirim yeaa denilmediği sürece kimsenin kimseye sesi gitmez. Ha bu banane ben çılgınca sevişmeye devam edeceğim diyen komşulardan olsaydı yine kendi bir hâl çare bulacaktı. Yalıtımsa yalıtım, kendi evine o yapacaktı. Bu sadece sevişme sesi için geçerli değil. Gürültü, patırtı, çevreyi rahatsız edici bilimum tüm seslerin kaynağı çözüm bulması gerekendir. Rahatsız eden. Olan değil.Ben taşınma vb. sebeplerle şu ana kadar birçok daire değiştirdim. Hiçbirinde müstehcen sesler duymadım, bir kere bile. Bizim komşular çok medeni herhalde.
Her şeyin bir çözümü vardır dediğiniz gibi. Yalıtımsa yalıtım. Kimse kimsenin özel seslerini duymak zorunda değil.Daireme komşu 4 farklı hane var, taşınanlar yeni gelenler de oldu. Ses yalıtımı malum, tuvalettekii çiş sesini bile duyarım o derece. Ama şimdiye dek Sadece bir yerden böyle sevişme sesi geldi bana. Medeniyetsiz olduklarından değil de, muhtemelen farkında değillerdi. Farkına vardıklarında bir daha seslerini duymadık. Sevişmeyi mi bıraktılar, hayır. Sevişirken nefes mi almıyorlar, alıyorlardır diye düşünüyorum. Yani isteyince oluyor. Ben çok çılgın sevişirim yeaa denilmediği sürece kimsenin kimseye sesi gitmez. Ha bu banane ben çılgınca sevişmeye devam edeceğim diyen komşulardan olsaydı yine kendi bir hâl çare bulacaktı. Yalıtımsa yalıtım, kendi evine o yapacaktı. Bu sadece sevişme sesi için geçerli değil. Gürültü, patırtı, çevreyi rahatsız edici bilimum tüm seslerin kaynağı çözüm bulması gerekendir. Rahatsız eden. Olan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?