Komşudan gelen sesler 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Empati tarafından kıyas yaptım. Demekki öyle atesli , konu komşuyu ayağa kaldıracak sevişme anı yaşamamışsınız , ne diyim sorry ozaman
Yaptığın empati empatiye benzemiyor da pek kafan nasıl açılışıyı bilmiyorum bebeği ağlamışta komşu yardıma geliyim demişmiş senin söylediğine bende anca öyle empati yapabilirim yok yaşamadım öyle bi sevişme sen yaşadıysan anlatsana biraz nasıldı iyisiniz çift olarak heralde

E akşam 7 de olduğuda oluyo napım 7 demi yatırıyım

Arkadaşlar gerçekten anlamıyorum bu yeni evli çiftlerin bağrarak sevişip komşuları rahatsız etmesi normal mi sizce yeni evli çiftler bağrmalı diye bi kural mı var yada apartmanda yaşayıp milletin sevişme sesini çekmek zorundamıyız e ozaman ben boşuna sesim gidecekte millete ayıp olacak diye sıkıntıya giriyorum

Gayet kibar bi şekilde uyardım oda anlayışla karşıladı iyi ettin söylediğine dedi ama
Hiii bir sonrakinde de kibarca salonda sevisin ya da sevismeyin demelisiniz bence.
Bir de kadin buralara kadar yatak odasinin tasindigini gorse bir daha tovbe eder sevismez

E akşam 7 de olduğuda oluyo napım 7 demi yatırıyım

ama konuda gece 2 dediniz

akşam 7 de ses duymamak için yapılacak çok şey var

yani benim oğlum 10 yaşında akşam 7 de komşular tepemizde koşsa yine duymaz zira o saatte komşu sesi dışında bir şeye odaklıdır

yani evinizde tv vs yok mu açın sesini akşam 7 de olduğunda

bir de yani çocuk odasına girecek diye dinliyorum dediniz akşam 7 de de mi dinlediniz

valla ben akşam 7 de kendi evimde yan odada sevişseler duymam takmayın odaklanmayın bu kadar

Siz ozaman empatinin anlamını bilmiyorsunuz . Bebek konusunu sadece empati amaçlı örnek verdim. Hani çocuğu olmayan kolay kolay bebeğin zorluklarını bilemez diye . Yeni evlenmemiş yada daha önce cinsellik yaşamamış biri ise bunları kolay kolay anlayamaz . Şimdi daha açıklayıcı oldumu ?

Ben empatiyi biliyorum da senin verdiğin örnek saçma onu diyorum

Sizde sevişin bağıra çağıra deli deliyi görünce sopasını saklanmış anlarlar belki rahatsız edici olduğunu

konu yeni evli olmaları değil ki

bağırdıklarını söylüyorsunuz ama biz duymuyoruz

sonuçta duvarlar ince en ufak bir ses gidiyor o zaman sevişme sesi de gelir diyoruz

yani horlama sesi gelen, pırt sesi gelen, hatta olağan sohbet sesi gelen günümüz evlerinde sevişme sesi de gelmesi normal diyoruz

hani kaşığı tabağın kenarına vurunca bir ses çıkar ya bizim evlerde o ses geliyor ev sessizse

sevişme mi diyelim tüm apartmana, uyarmışsınız seslerini azaltmışlar, saatleri geç saate almışlar

bir sonraki öneriniz ne

ya da şöyle sorayım belki sizin de gidiyor da kimse sizin kapınıza gelmiyor, ben ses yapmıyorum diyeceksiniz ama sesim gitmesin diye uğraşıyorum demişsiniz belki buna rağmen gidiyordur, komşu da kıstım sesimi diye düşünüyordur

Ben sizi anlıyorum yıllar önce KV evinde misafir kaldım hava çok sıcaktı yatmadan duşa girdim, banyoda bir ses aşkım seni bekliyorum ,bende cevap verdim geliyorum aşkım diye yerin dibine girdim .iki gün evden çıkmadım gidene kadar utancımdan. binalar malesef böyle uyarmissiniz eskiye göre iyi diyorsunuz tekrar giderseniz bu defa tepki verebilir daha ne yapayım diye ..

Tabiki sevişmenin kuralı bu. 1 . bağırarak sevişeceksin 2. Komşuları kapına getireceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…