- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Yaptığın empati empatiye benzemiyor da pek kafan nasıl açılışıyı bilmiyorum bebeği ağlamışta komşu yardıma geliyim demişmiş senin söylediğine bende anca öyle empati yapabilirimEmpati tarafından kıyas yaptım. Demekki öyle atesli , konu komşuyu ayağa kaldıracak sevişme anı yaşamamışsınız , ne diyim sorry ozaman
E akşam 7 de olduğuda oluyo napım 7 demi yatırıyımöbür konuda da demiştik zaten çocuk erken yatmalı diye
yani belki gece 3 te kalkıp sevişecekler ne yapacaksınız o zaman
ya da çocuğun uykusu gelince komşunun sevişmesinin bitmesini mi bekleyecek
duysun sesi de hem böylelikle cinsellik de konuşmaya girmek için bir gerekçe olur
hani nasıl anlatsak deniyor ya konularda o sesi anlayabilirse o yaşa gelmiştir yoksa da gürültü yapıyorlar der geçer
Tam kurduğunuz cümleyi merak ettik biz tabiki kibar uyarmissinizdir ondan şüphemiz yokGayet kibar bi şekilde uyardım oda anlayışla karşıladı iyi ettin söylediğine dedi ama
HiiiGayet kibar bi şekilde uyardım oda anlayışla karşıladı iyi ettin söylediğine dedi ama
E akşam 7 de olduğuda oluyo napım 7 demi yatırıyım
Tam kurduğunuz cümleyi merak ettik biz tabiki kibar uyarmissinizdir ondan şüphemiz yok
Öyle bi derdi olsa sesini bütün apartmana duyurmaz dı dimiHiiibir sonrakinde de kibarca salonda sevisin ya da sevismeyin demelisiniz bence.
Bir de kadin buralara kadar yatak odasinin tasindigini gorse bir daha tovbe eder sevismez
Siz ozaman empatinin anlamını bilmiyorsunuz . Bebek konusunu sadece empati amaçlı örnek verdim. Hani çocuğu olmayan kolay kolay bebeğin zorluklarını bilemez diye . Yeni evlenmemiş yada daha önce cinsellik yaşamamış biri ise bunları kolay kolay anlayamaz . Şimdi daha açıklayıcı oldumu ?Yaptığın empati empatiye benzemiyor da pek kafan nasıl açılışıyı bilmiyorum bebeği ağlamışta komşu yardıma geliyim demişmiş senin söylediğine bende anca öyle empati yapabilirimyok yaşamadım öyle bi sevişme sen yaşadıysan anlatsana biraz nasıldı iyisiniz çift olarak heralde
Ben empatiyi biliyorum da senin verdiğin örnek saçma onu diyorumSiz ozaman empatinin anlamını bilmiyorsunuz . Bebek konusunu sadece empati amaçlı örnek verdim. Hani çocuğu olmayan kolay kolay bebeğin zorluklarını bilemez diye . Yeni evlenmemiş yada daha önce cinsellik yaşamamış biri ise bunları kolay kolay anlayamaz . Şimdi daha açıklayıcı oldumu ?
Sizde sevişin bağıra çağıra deli deliyi görünce sopasını saklanmış anlarlar belki rahatsız edici olduğunuArkadaşlar gerçekten anlamıyorum bu yeni evli çiftlerin bağrarak sevişip komşuları rahatsız etmesi normal mi sizce yeni evli çiftler bağrmalı diye bi kural mı var yada apartmanda yaşayıp milletin sevişme sesini çekmek zorundamıyız e ozaman ben boşuna sesim gidecekte millete ayıp olacak diye sıkıntıya giriyorum
Çocuk olmasa yapacam daSizde sevişin bağıra çağıra deli deliyi görünce sopasını saklanmış anlarlar belki rahatsız edici olduğunu
Arkadaşlar gerçekten anlamıyorum bu yeni evli çiftlerin bağrarak sevişip komşuları rahatsız etmesi normal mi sizce yeni evli çiftler bağrmalı diye bi kural mı var yada apartmanda yaşayıp milletin sevişme sesini çekmek zorundamıyız e ozaman ben boşuna sesim gidecekte millete ayıp olacak diye sıkıntıya giriyorum
Ay yok artik ne bu hoparlör mu takili canim kadinda.Duvarlardan geciyor iste napalim belki sizin de sesiniz duyuluyor.Öyle bi derdi olsa sesini bütün apartmana duyurmaz dı dimi
Zinhar onların sesi duyulmaz. Nefes bile almıyorlardır sevişirken ses gitmesin diyeAy yok artik ne bu hoparlör mu takili canim kadinda.Duvarlardan geciyor iste napalim belki sizin de sesiniz duyuluyor.
Demekki komşularım hem çok anlayışlı hemde kapımı çalmaya değer bir durum olmadığını anlayacak insanlarmış . O yüzden öyle bir örnek veremeyeceğim maalesefBen empatiyi biliyorum da senin verdiğin örnek saçma onu diyorum
Mümkünse yorgan altında yapsınlar . İnsallah adam kısır kalmazZinhar onların sesi duyulmaz. Nefes bile almıyorlardır sevişirken ses gitmesin diye
Ben sizi anlıyorum yıllar önce KV evinde misafir kaldım hava çok sıcaktı yatmadan duşa girdim, banyoda bir ses aşkım seni bekliyorum ,bende cevap verdim geliyorum aşkım diye yerin dibine girdim .iki gün evden çıkmadım gidene kadar utancımdan.Arkadaşlar gerçekten anlamıyorum bu yeni evli çiftlerin bağrarak sevişip komşuları rahatsız etmesi normal mi sizce yeni evli çiftler bağrmalı diye bi kural mı var yada apartmanda yaşayıp milletin sevişme sesini çekmek zorundamıyız e ozaman ben boşuna sesim gidecekte millete ayıp olacak diye sıkıntıya giriyorum
Işık da kapalı olsun amaMümkünse yorgan altında yapsınlar . İnsallah adam kısır kalmaz
Tabiki sevişmenin kuralı bu. 1 . bağırarak sevişeceksin 2. Komşuları kapına getireceksinArkadaşlar gerçekten anlamıyorum bu yeni evli çiftlerin bağrarak sevişip komşuları rahatsız etmesi normal mi sizce yeni evli çiftler bağrmalı diye bi kural mı var yada apartmanda yaşayıp milletin sevişme sesini çekmek zorundamıyız e ozaman ben boşuna sesim gidecekte millete ayıp olacak diye sıkıntıya giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?