komşularım kafayı mı yemiş ben mi abartıyorum

Slm kızlar direk konuya giriyorum şimdiden tşk ler...

Şimdi ben ailemden ayrı hatta uç bir şehirde yaşıyorum ve doğal olarak bir 20 günlüğüne onları ziyarete gittim..

Evime dönmeme 3 gün kala komşum aradı ve saçma sapan konuştu

Benim halimi hatrımı sormak için mi aramış kocam dan haber almak için mi anlayamadım

Yok eşin nerde çalışıyormu
Onu hic görmüyoruz
Yok ewdemi
Yok sen ne zaman geliosun yani eşim hakkında bilgi alıp arada da beni sorup tlf kapattı

Tabi ben kıllandım haklı olarak içim içimi yedi biran önce ewe gelmek için yanıp tutuşdum.

Neyse geldim sordum bi tetslik mi var bi saygıszlığımı oldu neden eşimi sordun diye

Aaaa yok canım ne alakası var dedi durdular bu arada iki komşum biri üst biri yan

Neyse ben üsteleyince agzındaki baklayı çıkardılar eşin 3 gün 3 gece ewe gelmedi niye gelmedi gibi şeyler söylediler

Kii ben eşimin zaten ewe neden gelmediğini biliorum onlar benim henüz 1 yıllık komşularım eşimden şüphelenmek onlata mı kalmış

Birde ben ewet haberim var teyzesine gitti deyince hemen yan komşum üst komşuma dior ki bak ben sana demedim mi 3 gün 3 gece ewe gelmedi diye .

Şimi bu tavır hatalı değilmi sizce
Tavrım ne olmalı onlara karşı
Kırgınım ve iki gündür görüşmüyorum
Bu arada biri 55 diğeri 40 yaşında

Çok saçma geldi bana ilk defa böle bir olay ile karşılaştım ve nasıl dawranayım bilmiorum

Hadi iki komşu oturup komplo teorileri kurmuşsunuz beni niye arayıp huzur ediosunuz çıkıp katşılarına siz kimsinz diye nara lar atmak istiorum

Bu arada bnim yaşım 25

Bu arada yaşıtlarım ile arkadaşlık yapamıorum genelde büyükler ilr daha iy anlaşırım ama bu olay karşısında napmam gerek yardımmmmm
oha yani ya bu kadar abartılır.
dedektifçiliğe soyunmuşlar.
demedin mi ayıp yaptığınız benim evimi eşimi mi gözetliyosunuz diye.
yerin dibine sokmalıydın:))
hadsizler

Kimseyle kocan nerdeydi? Sen nerdesin dedirtecek kadar yakınlık kurmuyorum şahsen. Sevmem böyle muhabbetleri ki zaten bunu konuşan takip eden insan arkanı döndüğün an seni çekiştirir net.
Mesafe iyidir.
:stop:
Kaldı ki kocam beni aldatsa ,eve birini alsa dahi bu tiplerden duymak istemem. Kendi işlerine bakmayı öğrensinler.
Zaten gizli kalmıyor bu tip şeyler,bir şekilde ayyuka çıkıyor. Bizim üst komşumuz eşi yokken,başka bir kadinla geldi gitti eve günlerce,annemlerde söylemediler kadını üzmemek,karışmamak için,2 hafta sonra kadın yakaladı,boşandılar. Söylemedikleri halde kadın duydu sonuç olarak,araya girip ortalik karistirmaya gerek yok. Ayrıca nereden bileceksiniz kadin af mı edecek,tak sepeti koluna herkes kendi yoluna mı diyecek. Dolayısıyla insanlar kendi işine bakmalı.
Sizde mesafenizi koyun,yüz vermeyin.

Eve giriş çıkış saatlerine kadar takip edilmeniz sinir bozucu. Merak işini baya abartmış bu komşularınız. Kendi kafalarında kurup kurup huzurunuzu kaçırabilirler.
Eşiniz işi uzadığı için iş yerinde olmuş olsaydı ne olacaktı? Haberiniz olmadığı için şüphe duyacaktınız yoktan yere.
Bu düşüncelerini başkalarına da yaymış olabilirler. Belki çoğu kişi şuan eşinizin günahını alıyor sağda solda.
Lafınızı alır değiştirerek başkalarına anlatırlar. Size de aynı şekilde sohbet adı altında laf taşıyor olabilirler. Evinizin içine kadar gözetleyen insanlar bunları da yapabilirler. O yüzden dikkatli olun.
Her konuda yorum yapmayın. Laf vermeyin ağızlarına. Eşimin neler yaptığından haberim var. Takip etmenize gerek yok. Bu yaptığınız hoş değil deyin. Uzak durmaya çalışın. Samimi olmayın.

Komşuların durduk yere kendilerine dedikodu malzemesi aramışlar.
Bütün mevzu bu bence.
Ben olsam mesafe koyardım, kimsenin kocası - karısı onların ağzına kalmadı yani.
Terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak görüyorum ben bunu açıkçası.
Çok kafanıza takmayın, ama tavrınızı da belli edin.
Kimsenin hayatına burunlarını sokmaya hakları yok.
Kocan ister gelir ister gelmez bu seni ilgilendirir onların üstüne vazife değil.

Ayyy hadsizlik resmen. Boş işler müdürü komşularınız varmış. Pencerede oturup komşunun kocasının geliş gidiş saatlerinin bekçiliğini yapacaklarına gidip kendi hayatlarını dolduracak meşgale edinsinler söyleyin de. Ve kesinlikle uzak tutun kendinizden ve ailenizden. Böyle fitne komşu yuva dağıtır vallahi...

Ben kocamin nerede oldugunu biliyordum ama sizin onun eve gelip gelmecegini nasil anladiginizi anlayamadim bizim evimi takip ediyorsunuz sok oldum derdim
Hakkaten cok rahatsiz edici yok kocani takip etmiyorlardir tabide bu kadar merak iyi degil bildigin gozlem altindasiniz

yok vallahi,ben de bir teyzeyim :KK69:ama bütün apartman teyzeleri böyle yapmıyor.üç maymunu oynamak,hayat felsefem benim.
ayrıca iyi niyetli değiller bence,iyi niyet çok uzaklarda olan,bir kadına ,eşin şöyle böyle demek değildir.kadın gelir evine yerleşir,siz de eğer iyi niyetliyseniz,bir şekilde söylersiniz.gerçi,söylenmesine de karşıyım ama.sana ne ,bana ne, kime ne?değil mi?

Slm kızlar direk konuya giriyorum şimdiden tşk ler...

Şimdi ben ailemden ayrı hatta uç bir şehirde yaşıyorum ve doğal olarak bir 20 günlüğüne onları ziyarete gittim..

Evime dönmeme 3 gün kala komşum aradı ve saçma sapan konuştu

Benim halimi hatrımı sormak için mi aramış kocam dan haber almak için mi anlayamadım

Yok eşin nerde çalışıyormu
Onu hic görmüyoruz
Yok ewdemi
Yok sen ne zaman geliosun yani eşim hakkında bilgi alıp arada da beni sorup tlf kapattı

Tabi ben kıllandım haklı olarak içim içimi yedi biran önce ewe gelmek için yanıp tutuşdum.

Neyse geldim sordum bi tetslik mi var bi saygıszlığımı oldu neden eşimi sordun diye

Aaaa yok canım ne alakası var dedi durdular bu arada iki komşum biri üst biri yan

Neyse ben üsteleyince agzındaki baklayı çıkardılar eşin 3 gün 3 gece ewe gelmedi niye gelmedi gibi şeyler söylediler

Kii ben eşimin zaten ewe neden gelmediğini biliorum onlar benim henüz 1 yıllık komşularım eşimden şüphelenmek onlata mı kalmış

Birde ben ewet haberim var teyzesine gitti deyince hemen yan komşum üst komşuma dior ki bak ben sana demedim mi 3 gün 3 gece ewe gelmedi diye .

Şimi bu tavır hatalı değilmi sizce
Tavrım ne olmalı onlara karşı
Kırgınım ve iki gündür görüşmüyorum
Bu arada biri 55 diğeri 40 yaşında

Çok saçma geldi bana ilk defa böle bir olay ile karşılaştım ve nasıl dawranayım bilmiorum

Hadi iki komşu oturup komplo teorileri kurmuşsunuz beni niye arayıp huzur ediosunuz çıkıp katşılarına siz kimsinz diye nara lar atmak istiorum

Bu arada bnim yaşım 25

Bu arada yaşıtlarım ile arkadaşlık yapamıorum genelde büyükler ilr daha iy anlaşırım ama bu olay karşısında napmam gerek yardımmmmm
valla benim komşular haber versin böyle komşu isterim:D gözünüz arkada kalmaz işte ne güzel
sıkıntı ne anlamadım yani:)

Hadlerini aşmışlar mesafe koy görüşme, ama sen de 25 yaşında koca kadınsın v yerine w yazma. Evli barklısın bir de.

Dikkatli olun komşucuklarına , 1 kere ipin ucunu verdinmi sonunu getiremezsin yüz buldukça arsızlaşırlar dahada ileri gitmemeleri için kısa öz konuşun " bizim özelimiz sizi alakadar etmez "nokta.

Ya komik geldi kusura bakmayın, gözümde canlandı iki tip "Ben sana dedimdi kız, bak gelmemiş üç gece" diye birbirlerini dürtüyorlar filan... Hayatlarında ekşın kalmayınca hafiyeliğe başlamış mahalle ablaları bunlar büyük ihtimalle :KK53:

Gerekli uyarıyı ciddiyetle yaparsınız bir daha benzeri tekrarlanacak olursa artık.
Mesafe koyun aranıza, yeri gelirse lafınızı sokmaktan çekinmeyin; mesela denk gelirsiniz apartmanda öyle
"Kolay gelsin, ee bugün kimin kocasını takip etmeye karar verdiniz?" filan diye lafınızı söyleyin, onları dinlemeden geçin gidin.

Komsular herseyi bilir bu bana artik tuhaf gelmiyor.
Ben bile neden esimle izinde ayri yerlere gittigimi (ben aileme esim ailesine gitti) aciklamama ragmen karsi komsuma sormuslar. Neden biri ist. Biri izmire itti diye.
Ben takmiyorum.

Bide soyle düşün, ya sen bilmiyor olsaydın? Hani teyzesine gitme gibi bi durumu olmasaydi sen yokken 3 gun gelmemiş olsaydi haber almis olurdun :) en iyisi iyi tarafini dusunup canını sıkmamak.
Ben cevreyi hic takmam kafama. Amannn der gecerim.

Back
X