Çok canım skkn buraya yazıp rahatlamak istedim komsularim tarafından saf yerine konuldum aptda benim gibi yeni evli biriyle tanıştım bir aksam eşimle onları bize çağırdık eşi maç tutkunu benimki gibi.ama onlar bizi ne çaya ne kahveye cagirmadilar sadece gündüz kahveye gidiyoruz birbirimize bana kahvaltıya zorla davet ettiriyo kendini ama kendisi cagirmiyor sadece kahveye çağırıyor yine de olsun dedim sorun etmedim sonra bu eşinin arkadaşı yeni evli arka sokakta oturuyorlar onun eşiyle sıkı fıkı oldu beni unuttu beni de tanıştırdı onla ama onu kahvaltıya çağırdı beni ogleden sonra kahveye çağırdı x geldi gibisinden yedikleri ictikleri ayrı gitmiyor xle sana kahveye gelcez diyor ben hemen kabul ediyorum ben de gidelim diyorum x e x bana diyor ki isim var canım 3 4 gibi gel ilk kez gidicektim evine gel diyordu ısrarla.bide komsuma yazıyorum w.app tan gidelim x e die görüyor önce cvp vermiyor x öyle dedikten sonra ben xdeyim diyor işimiz var diyor şok oldum orda old inanamadim
Çok canım skkn buraya yazıp rahatlamak istedim komsularim tarafından saf yerine konuldum aptda benim gibi yeni evli biriyle tanıştım bir aksam eşimle onları bize çağırdık eşi maç tutkunu benimki gibi.ama onlar bizi ne çaya ne kahveye cagirmadilar sadece gündüz kahveye gidiyoruz birbirimize bana kahvaltıya zorla davet ettiriyo kendini ama kendisi cagirmiyor sadece kahveye çağırıyor yine de olsun dedim sorun etmedim sonra bu eşinin arkadaşı yeni evli arka sokakta oturuyorlar onun eşiyle sıkı fıkı oldu beni unuttu beni de tanıştırdı onla ama onu kahvaltıya çağırdı beni ogleden sonra kahveye çağırdı x geldi gibisinden yedikleri ictikleri ayrı gitmiyor xle sana kahveye gelcez diyor ben hemen kabul ediyorum ben de gidelim diyorum x e x bana diyor ki isim var canım 3 4 gibi gel ilk kez gidicektim evine gel diyordu ısrarla.bide komsuma yazıyorum w.app tan gidelim x e die görüyor önce cvp vermiyor x öyle dedikten sonra ben xdeyim diyor işimiz var diyor şok oldum orda old inanamadim
inşallah anlamayan bir ben değilimdir
Komşu için değil bu kadar cümle iki hece yazmam ya, görüşmeyiverin nolcak?? Hiç de sevmem işte bu yüzden komşu muhabbetini, o çaya çağırdı ben keke çağırdım falan...
Çok boşsunuz galiba? Allah daha büyük dert vermesin
çok anlamadım ama yeni tanıştıklarından fazla değer görmeye çalışmış. onlar da sallamamışlar sanırım. gereksiz yani..vallahi ben de anlamadım
kim kimi keke çağırıyor kim kimi kahvaltıya çağırmış bir şey anlaşılmıyor
inşallah anlamayan bir ben değilimdir
anlamaya çalışmıyorum artık. bu arada ben de arkadaşıma gitmiyorum acaba o da "ben sana geliyorum sen gelmiyorsun" diye sitem ediyor mudur şimdi geldi aklıma. bugün geldi kızcağız. ben de ona dedim senin apartmanında asansör yok bir de akşama kalınca korkuyorum apartmandan inerken. fotoselli lambaları iyi çalışmıyor. karanlık korkum var it gibi korkuyorum karanlıktan o da biliyor beni aşağı kadar indiriyor. buna rağmen bugün çok söyledi gel diye.y asil komsusu , x sonradan tanistirilmis. y x ile daha samimi bu da konu sahibinin zoruna gidiyor. Onu kahvaltiya cagiriyor beni kahve icmeye diyor . Sebebini merak ediyor.
anlamaya çalışmıyorum artık. bu arada ben de arkadaşıma gitmiyorum acaba o da "ben sana geliyorum sen gelmiyorsun" diye sitem ediyor mudur şimdi geldi aklıma. bugün geldi kızcağız. ben de ona dedim senin apartmanında asansör yok bir de akşama kalınca korkuyorum apartmandan inerken. fotoselli lambaları iyi çalışmıyor. karanlık korkum var it gibi korkuyorum karanlıktan o da biliyor beni aşağı kadar indiriyor. buna rağmen bugün çok söyledi gel diye.
benim gitmeme sebebim tembelliğim, asansör de yok onlarda, zor geliyorBilmem fener al yaninda oyle git.Herkesin gitmemek icin sebepleri olabilir. Bunlara alinmak gereksiz de uc kisi olunca biraz degisiyor olaylar.
benim gitmeme sebebim tembelliğim, asansör de yok onlarda, zor geliyor. 2.si de karanlıktan korkmam sebebiyle kızcağız akşamları beni 5 kat indiriyor tekrar evine çıkıyor ona da yazık.
mesele fener değil sadece. merdivenlerden yalnız inmek bile dehşet verici benim için. çünkü sokak kapısı hep açık ve girişi de izbe bir yerden. bu hafta cesaretimi toplayıp gideyim bari.
bu aralar bir rehavet mi ne var. oturunca saatlerce oturuyorum kalkamıyorum. aman iyi ki de gitmemişim hem. dün de onlar içmişler beni davet etmediler. gerçi kendi arkadaşıydı benim çok samimiyetim yok. alınacak bi şey olmadığı için alınmamıştım. şimdi düşündüm de alınmalı mıydım?Gun isiginda git bari. Spor yaparsin hem de.
bu aralar bir rehavet mi ne var. oturunca saatlerce oturuyorum kalkamıyorum. aman iyi ki de gitmemişim hem. dün de onlar içmişler beni davet etmediler. gerçi kendi arkadaşıydı benim çok samimiyetim yok. alınacak bi şey olmadığı için alınmamıştım. şimdi düşündüm de alınmalı mıydım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?