Komsularim

Şuan çalışmiyorum gurbette çok yalnızım yeni evliyim yani 1 yıl olcak
Gurbettesin, madem bu komşular da sana iyi geliyor , o zaman çok takılma ufak şeylere sen de relax ol biraz , işin varsa erteleme onlar için , müsait olursan katıl olmazsan söyle durumunu

Ben de bekarken sevmezdim simdi yalnız klmamak icin
Yahu yanlızlık dediğin bir kaç saat akşam eşin geliyor niye yanlız olasın ben kimseye gidip gelmiyorum genelde de evdeyim hiç yanlızlık çekmiyorum bide kızım var tabi (kedim)

Haklısın ben çok iyiniyetli biriyim hrkesi kendim gibi saniyorum fazla yüz verdim mecburiyetten oldu birazda yani insansizliktan.ama dediğin gibi bu devirde hersey bitmis
Ya herşey bitmiş gibi düşünme bence, bak ben hiç yapamam böyle komşuluk git gel işlerini hatta lise arkadaşlarım dışında yakın arkadaşım yok. Eski oturduğumuz yerde eşimin arkadaşlarının eşleri ile görüşeyim dedim asosyallikten ölmeden önce. Neyse davet ettiler katıldık eğlendik de baya. Ben çağırdım yine iyi hoş. Böyle bir kaç gittik geldik sonra bir kere daha davet ettiler memlekete gitmiştim gidemedim. Aradan birkaç hafta geçti bir karşılaştım ki hepsi bana küsmüş noldu diyorum ,çağırdık gelmedin sonra da dönmedin bizle görüşmek istemiyorsan açık olsaydın keşke dediler ya saçmalamayın memlekete gitmiştim nasıl geleyim dediysem de cıksss öyle doldurmuşlar ki birbirlerini beni duymadılar bile
O zaman bir kere daha anladım hamurumda yok bu işler

şutla gitsin ..ne işin var öle menfaatçi komşuyla ..daha sana gelecem derse sende kendi işin olduğunu veya biyere gideceğini söyle ..mesafe herzaman iyidir..

Zor birsey degil.
Bir insanla 1 kere gorustugumde 2. Sefer gorusme olup olnayacagina ilk görüşmemde karar veriyorum.

Sende ilkte degil 2 de degil onca gorusme sonunda anlayamadin mi? Karar veremedin mi gorusulecek yada gorusulmeyecek insanlar oldugunum

Baktin 1-2 boyle gorusmeyeceksin bu kadar basit. Gorusmeseydin analizinden sonra boyle uzulmezdin.
At sirtindaki 2 kamburu... bukadar basit.
Sana gelcez dediklerine musait değilim de.. cagirdiklarinda isim var de... birdaha cagirmazlar zaten.

Sanirim binadaki x. Sen disardaki x e gidelim dediginde. Hemen disardaki x e musaitmisin sana gelicem demistir. Gititkyen sonrada sana yazmistir ben onlardayim isimiz var diye ama belki bu durumdan disardaki x in haberi yoktur. Belki binadaki x seni ekart edip disardaki x in bir tek kendisi ile samimi olmasini istiyordur.
Hic oyle komsulara denk gelmedim kafa yapim olmayanla gorusmuyorumda zaten. Zorum.ne nedne kendimi uzeyimki komsu icin.

Ise gitmiyorsaniz bir halk eğitim merkezine bir belediye kursuna başvurun bu x de y de sizi sallıyor hiç kaale bile almıyor dalgalarını geçip arkanızdan atıp tutuyor haspaaalaarr:) o yüzden siz hem vaktinizi güzel geçirin hem de bir hobi veya meslek sahibi olursunuz. Milleti de eve bu kadar kolay almayın. Sizi ararlarsa canım isim var diyin. Kursa gidiyorum falan da demeyin sizden görüp onlarda yazılır aman ha:)

Çağırmayında gitmeyin de onlarda size gelmek istedikleri zaman işim var müsait değilim deyin.

X ve y x ve y olalı böyle işkence görmedi, neyse
Hiç sevmem ben böyle kahveli,kahvaltılı muhabbetleri.
Evimde yalnızken daha huzurluyum mesela.
Kim kime gitmiş,kahvaltı etmiş umuruma dahi gelmez.

Aman elalemin keyfini yapcam diyede şuraya derdim var diye konu açmışsın ya pess seni istemeyenleri sende çoktaan iple gitsin herkeslede hemen arkadaş komşu olma bak kafa yapısı sana uyarsa ok, sen seçici ol önüne geleni alırda evinin en kıymetli köşesinde oturtursan oda sana böyle eder ....

konu anlatirken x y z yazmayin artik Allah askina.. ayse fatma hayriye yazin..
anlasilir olmak icin yaziliyor ama konuyu daha karmasik hale getiriyor..

konuya yorum yazacak olursam ben olsam ikisiylede arama mesafe koyarim.. cok samimiyet tez ayrilik getirir derler..
vicik vicik olmaya gerek yok.. mesafe her zaman iyidir..

çağırmasın çok da dert yani onlar hayatınd aolmayınca ne kaybediceksin. başka işin mi yok

bide yalanmı söylüyolar. fatma süpürge yapıyorum bitince gel diyo, ayşede ben zaten fatmadayım ağda yapıyoruz diyo. birbirleriyle daha fazla samimi olmaları netsede. yalan söylüyolarsa seni istemiyolardır

Amaaan hiç hoslanmam böyle x li y li komşu denklemlerinden. Geldi de gitti de. Vardı bir tane beni de denklemine dahil etmeye çalışan içten pazarlıkli bir komşu bir sutladim şok oldu zaten. Sanki benim ona elim mahkum gibi bir izlenim yapmaya çalıştı. Zaten vaktim de yok boş iş bunlar git gel. Kurslara gidin orada aynı amaç için buluşmuş olacaksınız ve daha çok şey paylasabileceginiz kişiler olacak eminim.

Böyle arkadaş olmaz,son verin gitsin keza bu gidiş sizi üzer,
Oldum olası sinsi insanlardan korkarım ....
Bu yüzden mesafe en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…