Komsularim

Baktın 1 insan seni göz kırpmadan harcayabiliyor onu orada bırakacaksın arkadaşım yoksa bozuk para gibi harcarnır durursun

Yine bir ben sana geleyim ben sana geleyim vakasi
Yahu oturun evlerinizde,totolarinizda ciban mi var uzerine oturamiyorsunuz? Herkesin esi var cocugu var onlarla ilgilensin. Cani skilan konu komsuya dadanmasin, esleriniz sizi cikarsin disari kendiniz cikamiyorsaniz. Ne kimseye musallat olun ne de kimsenin size musallat olmasina izin verin

komşuluğu sevmiyorum ben.
zira sonu olmuyor.
bi muhabbet başladımı sıkı fıkı oluyorsun sonra laf sokmalar dedikodular ve kaçınılmaz son:küslük
herkesle merhaba merhaba...
bu yetiyor ki ben çalışmıyorumda ve gurbetteyim.
buna rağmen nasılsın iyi misinden öteye geçmedi kimseyle muhabbetim.
ha canım sıkıldı arkadşlarımla çıkarım dışarı bi kahve içer dönerim.
ya da kızı bırakırım eşime bi avm turu yapar gelirim.

size de tavsiyem bu kadar umursamayın.kendinizi beklenti içine sokarsanız sonra çok üzülürsünüz gereksiz yere.
buraya konu açmaya bile değmez.

Bi iki kere görüştüğünüz insanlara bu kadar anlam yüklemeyin bence.. Size kahvaltı dediklerinde ben ettim size afiyet olsun deyin geçin olsun bitsin..

Yazmışım zaten ayse fatma die diğer yorumumda.bende mesafe koymaya çalıştım kiramadim kırıldım artık taviz yok ama zaten ben komşu sevmezdim bekarken

bence kendılerını zorla davet ettırmelerıne ızın verme
hayır demeyı ogrenmek gerekıyor bende gec ogrenenlerdenım hayır demeyı musaıt degılım demeyı.
sızde zorla kendınızı bıyere davet ettırmeyın bence mesafe koymak lazımmıs boyle durumlarda

Çocuk gibisiniz ya. Kocaman kadınların derdine bak.

Evet haklisin Hayır demeyi öğrenmem lazım ama bunlar için değil değerli insanlar için bunları sildim gitti gerçek yüzlerini gösterdiler hiç uymuyorlar bana ama onlar kaybetti ben degil

ahah aynen.. neden bu kadar komşu sevdalısı millet anlamıyorum.. şu an oturduğum yere ilk geldiğimde komşum hemen damlamaya çalışmıştı, ben komşuluk ilişkisinden hiç hoşlanmam demiştim.. kim bilir o ne dedikodumu yaptı he komşu komşunun külüne falan muhtaç değil, külünü de alsın çıksın gitsin..

Herkese çok teşekkür ederim yalnizligimi unuttum ben o kadar is arayan bulamayan aileye düşkün gurbette yalniz hassas biriyim dediğinizi dikkate alcam kurslara bakcam sivri yorum yapanlar size hiç birşey demiyorum böyle vaka sadece komşu olayında olmuyor arkadaslarinizda da olabilir o zaman beni anlarsiniz

Evet yani
Kendi kendini zorla neden davet ettirir ki bi insan. Ben cok gormek istesem evime buyur ederim zaten. Surekli bir tacize gerek yok,gelecem ha gelecem diye

Zaten issizim bide sen böyle cevap yazma üstüme gelmë sensin çocuk anlamadan etmeden yorum yazma hassas insan olsan anlardin sana yorum yazmak bile zaman harcamak
İşsizlikle konu iceriğinin ne alakası var. Ağır bir işsizlik söz konusu ama fiziken değil

Hakaret falan ettiğim yok ama siz beddua ediyorsunuz onu napıcaz?

Kötü ruhlu da değilim ayrıca gerçekçiyim
dediğimi geri alıyorum ama siz de bana gerizekalı dediniz lisans mezunuyum acıktan bitirdim iki diplomam var ayrıca 4 sertifikam.kpssden atanamadım özel de de torpil yok hep olacakken olmadı bir sürü iş.bekliyorum çaresizim biraz da kafamı dağıtmak için yeni insanlar tanımak istedim ama tanımaz olaydım.yoksa merak etmeyin kafam çalışıyor

Ben nerde size gerizekalı dedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…