- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
Konu icinde konu oldu seninki.
Ben olsam alinmazdim ama herkes farkli sonucta.
Bu konu baska ama y kendini zorla davet ettiriyor diyor.y biraz merkezde olmayi seviyor ona gore davraniyor. Hani uzak durmak isteyen kahvaltiya da gelmez.
Hemen tercume edeyimvallahi ben de anlamadım
kim kimi keke çağırıyor kim kimi kahvaltıya çağırmış bir şey anlaşılmıyor
Komşu için değil bu kadar cümle iki hece yazmam ya, görüşmeyiverin nolcak?? Hiç de sevmem işte bu yüzden komşu muhabbetini, o çaya çağırdı ben keke çağırdım falan...
Çok boşsunuz galiba? Allah daha büyük dert vermesin
Komşu için değil bu kadar cümle iki hece yazmam ya, görüşmeyiverin nolcak?? Hiç de sevmem işte bu yüzden komşu muhabbetini, o çaya çağırdı ben keke çağırdım falan...
Çok boşsunuz galiba? Allah daha büyük dert vermesin
Ben zaten uzak durdum onlar aradı hiç gelmiyorsun filan dediler samimi gibi gozukup samimi olmayanlardanlarbirlikte işleri olabilir her yere beraber gitmek zorunda değilsiniz ki zaten siz sonradan tanıştırılan kişisiniz çok samimi olmanıza gerek yok . komşunuzunda yaptıklarınızı hak etmediğini düşünüyorsanız kibar bir dille red edin
MAllah baska dert vermesin, cok zor cidden x caya geldi y kahveye cagirmadi sonra hepsi z'ye gittiler he mi?
Zaten tamamen sildim numaralarinida kesinlikle gorusmucem buraya rahatlamak için yazdımIkisinide 0 ile carparak hayatinizdan yok edebilirsiniz...
Yani hic yokmuslar gibi davranabilirsiniz ...
Aksi halde daha cok kirilacaksiniz gibime geldi
Sevmiyorlarsa uzak durunca neden aradılar anlamadım ayşe bana hediye aldı ilk tanistigimiz günün ertesi günü bende sonra ona aldım üzerindeki notu buzdolabina yapistirmis valla ben hiç bişey anlamadım ilk kez başıma geldi böyle bişey memleketimde bu kadar dengesizini görmemiştim ama size de hak veriyorum aklima geliyor sevmiyorlar diyorum bida umarım aramazlarSizi sevmiyorlar bence.
Haklısın ben çok iyiniyetli biriyim hrkesi kendim gibi saniyorum fazla yüz verdim mecburiyetten oldu birazda yani insansizliktan.ama dediğin gibi bu devirde hersey bitmisFazla yüz verince böyle olur sende yiyelim içeriz bizde kahve çok bile oldu maalesef helal süt emmiş vefalı arkadaş komşu vs zor bulunuyor
Sevmiyorlarsa uzak durunca neden aradılar anlamadım ayşe bana hediye aldı ilk tanistigimiz günün ertesi günü bende sonra ona aldım üzerindeki notu buzdolabina yapistirmis valla ben hiç bişey anlamadım ilk kez başıma geldi böyle bişey memleketimde bu kadar dengesizini görmemiştim ama size de hak veriyorum aklima geliyor sevmiyorlar diyorum bida umarım aramazlar
ya üzülmeyin, bu aralar ikisinin paylaştığı daha çok ortak nokta vardır. İnsan ilişkileri böyledir genelde. İkisi daha yakındır. Bu sizin kötü ya da yetersiz olduğunuz anlamına gelmez. Yalnız olduğunuz için çok kırılmışsınız ama boşverin. size yakın daha iyi bir arkadaş bulursunuz eminim. Hem kahvaltı hazırlamak derdinden kurtuldunuz :) Biraz daha sosyalleşmeye çalışın yeter bence.teşekkür ederim eşleri eskiden arkadaslarmis ondan ortak noktalari var olsun bende başka bulurum kendime
Teşekkür ederim ortak noktaları var evet eşleri eskiden arkadasmis bende başka bulurum takmiyorum artık @pastelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?