• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

Durduk yere açılmazlar böyle insanlar. Benim aklıma senin tepkini ölçtükleri fikri geldi. Devamında ne planladılar bilemem ama.

Dikkat etmen lazım. Bıçak gibi de ilişkini kes.
Bizim isyerindeki arkadas da acik acik soyluyordu.Tek bana degil herkese.Tabi o evli degildi.Bunlara noluyor.Agzim acik kaldi.Konu sahibi bunlarin sosyoekonomik duzeyi ne?Su o duzeyi dusuk cahil kadinlardan mi?Oyle diye tahmin ediyorum
Onlarda daha cok sanki.Kocalarinin haberi yoksa mahallenin de haberi yoktur.Birgun yakalanirlar ama.O duzey insanlarsa o erkekler daha bir pasif oluyor nedense.

Ben olsam asla ve asla bir daha gorusmezdim. Yaptıkları şeyin hiç affedilir tarafı yok. Kocalari ile sıkıntıları varsa ayrılırlar ne halt ederlerse ederler yani. Eğer arkadaşlık ilişkisine devam edersen sen de yuvanda huzursuz olursun. Ben böyle kadınlardan korkarım. Sana ne kadar iyi de davransalar senin kocanla aran iyi kıskançlık yapabilirler. Ne bilim kimseye güvenim kalmadı benim.

Onca zaman nasıl farketmedin :/ bence farketmemen hatta komşuların farketmemesi (arttırıyorum) o adamların arıza çıkarmaması çok aşırı saçma. Dünya küçük obareeeey
sana ne iftiralar atarlar tahmin et

Suzi konunu takipteyim yalnız bu kadınlar artık çok hadlerini asmislar.Sen çok iyi niyetlisin ve yollarından nasıl dondurebilirim demissin.onlarsa Belkide başkalarıyla senin adına anlaştı eğer seni ayarlayabilirlerse para alacaklardir.arkana bakmadan kac iyi niyetli Suzi..İnanki sizin adınıza üzüldüm.
Valla acikcasi ben de okadar yakinlastiysam bir arkadasimla dost kivamina kadar geldiyse ;sonradan ogrendigim boyle cirkin birsey bile olsa hemen birakmaz yolundan dondurmeye calisir donmuyorsa ozaman gorusmeyi keserdim.Sanirim ben de cok iyi niyetliyim.

Babam hep derdi arkadaşını söyle bana kim olduğunu söyleyim sana bunu şunu için söylüyorum esnaflar falan yazmışsın yanlarında seni gören seni de öyle sanar yada onlara sorarlar o kimdi falan filan derhal görüşmeyi kesmelisin kardeşim ucu sana dokunur bi şekilde

Aslında şöyle gelişti bunlar ikiside beyaz eşyalarını değiştirdiler. bulaşık makinası çamaşır makinası buzdolabı mikro dalga. bende fiyatını sordum kaça aldınız dedim öyle ufak bir rakam söyledilerki şaşırdım. kampanya falanmı vardı nasıl bukadar ucuza aldınız dedim. çocuğu ufak olan ya oranın satış müdürünün bana karşı zaafı var dedi. :KK57: nasıl yani dedim işte hoşlanıyormuş benden dedi ne fiyat versem tamam diyor dedi. oranın satış müdürü senin eşininde arkadaşı değilmiydi dedim evet dedi. işte sonrasında ben sordukça onlar anlattı derken tamamen döküldüler.

Allah bilir karşılığında ne yaptı
Gerçekten bu işin içinde çok büyük ahlaksızlık var
çocuklarından da mı utanmıyorlar

Bizim isyerindeki arkadas da acik acik soyluyordu.Tek bana degil herkese.Tabi o evli degildi.Bunlara noluyor.Agzim acik kaldi.Konu sahibi bunlarin sosyoekonomik duzeyi ne?Su o duzeyi dusuk cahil kadinlardan mi?Oyle diye tahmin ediyorum
Onlarda daha cok sanki.Kocalarinin haberi yoksa mahallenin de haberi yoktur.Birgun yakalanirlar ama.O duzey insanlarsa o erkekler daha bir pasif oluyor nedense.
Sevgilisini mi aldatiyordu is yerindeki

Benimde başımda aynı dert var :(((
Çok yakın arkadaşımın eşini aldattığını tahminden öte biliyordum (davranış ve tavırlarından, spor hocamızla) ama bugün emin oldum. Arkadaşıma daha önce imada bulunmuştum uzaklaş diye ama o abartmış ve dün hesapta olmayan bir haftalık tatil çıktı bugün ve hocamızın profilindede arkadaşımın gideceği şehir ve kalp ❤️ var. Çok üzgünüm. Ne yapacağımı bilmiyorum, konunuzu hatırladım (yorumda yazmıştım hemen uzaklaşın diye) ama arkadaşımı yaptığı hatadan kurtarmak istiyorum:((

günaydın arkadaşlar,

direk konuya gireyim biz mahallede çok samimi 3 komşuyuz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez öyle fedakar insanlar ki benim için canınızı verin desem eminim düşünmeden verirler. iki komşumda kocalarından yana sıkıntılılar. birinin eşi çok bencil şiiddet uygulayan biri diğerinin eşide çok vurdumduymaz ve umursamaz. ancak eşlerinin bu halde olmaları onları yaptıkları hataları kabul ettiremez. 2 yıldır çok samimiyiz. ama 1 hafta önce öğrendim. bunlar internetten sürekli başka erkeklerle tanışıp göürşüyorlar. bir haftadır duyduklarım beni şok ediyor. üstelik görüştükleri erkekler evli. 4 -5 ay görüşüyorlarmış hatta adam eve bile geliyormuş. cinsel anlamda birşey yaşamıyoruz diye yemin ediyorlar sadece kahve içip sohbet ediyorlarmış. ben yapmamaları gerektiğini söyledim. ikisininde birer kızı var onlara kötü örnek olmayın dedim. ama kafa dağıtıyoruz dediler. ve ben iki sene bu durumu hiç farketmedim. aramızda tamamen güven oluştuktan sonra anlatmaya başladılar. alışveriş yaptıkları esnaflarla bile arayı bulmuşlar. ben bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım. artık bende biliyorum diye yanımda çok rahat davranıyorlar. ben ne yapmalıyım bir anda dostluğumuzu kestirip atamıyorum bana öyle çok yardımları öyle çok fedakarlıkları olduki. onları bu yanlıştan döndürebilirmiyim. bu durum beni çok rahatsız ediyor. inanın artık eşimi bir şekilde ikna edip o mahalleden taşınmayı bile düşünüyorum. eskiden onlarla alışverişe falan çıkmayı çok severdim ama artık tedirgin oluyorum. sizce ne yapayım.
Bak senin ettiğin yok bi duyulsa kocan tarafından vallaha gume sen de gidersin bu kadar içli dıslymssn ben bilmiyodum söyle böyle desen sana kimse inanmaz güven kaybedersin adın kirlenir bu şekilde ilgiyi alakayi kes ordan da bi an once taşın. ( Komsuyla bu kadar iç dış olmak bana çok ters ve gereksiz geliyor)Bunu da söylemeden geçmiyim.

yerinizde olsam hayat tarzınız bana uymuyo bu yüzden arkadaşlığımıza devam etmek istemiyorum derdim ve o masum çocukların vebalini almazdım...

Benim teyzemin eşi esnaf. Ve biliyormusun esnaflardan asla bişey kaçmıyor. Sürekli insanlarla birlikte olmaktan kurdu olmuşlar ve gerçekten onlarla birlikte gezeni öyle görüyorlar kadın olsun erkek olsun.

Eğer gerçeği söyleyip uzaklaşırsan, oda öyleydi kocasından korkusundan kendini temize çıkarmaya çalışıyor diyeceklerdir.

Ayrıca olayın en önemli noktası; bu kadınlar asla pişmanlık duymuyor vicdanen gayet rahatlar. Gerekirse evi taşıyın kaçın o ortamdan.

Ben de esnaf sayilirim..yani kurumsal bir zincirin bagdat cad. Subesinde mudurum. Normal bir esnaflik degil. Bizde bile o kadar herkes taniniyor herkesin saci basi kiyafeti konusuluyor ki... bizim kizlardan hic bir sey kacmiyor.

Böylelerinin pisliği size de sıçrar esnaf ayartacak kadar düşen bi kadının hiçbir haklı bahanesi olamaz. Derhal silin böyle işin hatrı falan olmaz onlardan gelecek iyilik şurda kalsın

Birde böyle insanlar o kadar çirkefki, hakkında başkalarına neler söylerler şoka girersin. Bir birlerini gambamazlar kolay, kolay çünkü birbirlerinin bütün pisliklerini bilirler. Bizim mahallede de vardı bunlardan 4 kadın. Gece, gündüz birlikteydiler yapmadıkları pislik kalmadı.
Bütün mahalle sustu ama arkalarından konuştu. Birinin eşine söyledik ki yakın akrabam. Kocası eşime iftira atıyorsunuz dedi mahalleden taşındılar hepsi.birinin kocası anında boşodı hemde kadına yüklü kredi çektirip ceza verdi.
Birde bu kadınlar nasıl abartıyorlar erkeklerde mi korkmuyor yav.

5 yıl önce falan aynı ortamda eğitim gördüğümüz bi arkadaş vardı adaştık hatta birçok ortak yanımız var gibiydi onun isteği üzere samimi olduk ben pek bi güvensizimdir normalde insanlara.. neyse kızla sürekli kitap alışverişi yapıyoruz acayip kitap okuyoruz en net ortak yanımız bu sonra reelde görüşmeye başladık tatillerde, evlerimize misafir olduk vs. Ama kızda beni iten bişey var hep hissediyorum adı yok sadece. Bigün alışverişe çıktık sohbet muhabbet dediki sana bişey söyliycem falan vazgeçtim ama. Söyle diye ısrar ettim bi sene olucak arkadaşız o kadarcık tanımış güvenmişsindir heralde dedim. Baktım anlatmaya başladı erkek arkadaşıyla ayrılmadan önce 50 / 60 yaşında adamlarla lüx mekanlarda sohbet edermiş normalde hatta karşılığında para alırmış, onu geçtim daha 17 yaşındayız o zaman, kendisinden çok çok büyük erkek arkadaşı varmış bana anlatmamış vs vs.. daha bisürü ayrıntı. seçebiliceğim bi arkadaş değilmiş meğer. Üstüme düşen uyarıyı yapıp çok net bi mesafe koydum elimde olmadan. Bi dahada görüşmedim asla.

Bence sizde isteseniz gayet net bi mesafe koyarsınız ayrıca illaki hissetmişsinizdir bayanlarda fazla rahat yada herhangi bi tavır olduğunu ki, şimdi de öğrenmişsiniz.
Anlattınız konuyla ılgılı bır flim vardı gecen hafta izledim yaslı adamlarla birlikte olup masraflarını karsılatıyorlardı sonu pek iyi bıtmedı

Aslında şöyle gelişti bunlar ikiside beyaz eşyalarını değiştirdiler. bulaşık makinası çamaşır makinası buzdolabı mikro dalga. bende fiyatını sordum kaça aldınız dedim öyle ufak bir rakam söyledilerki şaşırdım. kampanya falanmı vardı nasıl bukadar ucuza aldınız dedim. çocuğu ufak olan ya oranın satış müdürünün bana karşı zaafı var dedi. :KK57: nasıl yani dedim işte hoşlanıyormuş benden dedi ne fiyat versem tamam diyor dedi. oranın satış müdürü senin eşininde arkadaşı değilmiydi dedim evet dedi. işte sonrasında ben sordukça onlar anlattı derken tamamen döküldüler.
Sıkıntı büyük aman deyim uzak durun.

Back
X