- 25 Ağustos 2014
- 21.075
- 50.406
- 798
- Konu Sahibi willedwoman
Mesafe koyacaksan veya iliskini tamamen bitireceksen de nedenini mutlaka söyle.. "Tavşan dağa küsmüş" hesabi olmasin.. Ayrica bu cok ciddi bi konu, kendi dogrularindan taviz verme..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaşça uzaklaşmana gerek yok direkt yüzlerine soyle tüm bağlarını kopart.yaptıkları tamamen ahlaksızlik ve sen onları değiştiremezsingünaydın arkadaşlar,
direk konuya gireyim biz mahallede çok samimi 3 komşuyuz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez öyle fedakar insanlar ki benim için canınızı verin desem eminim düşünmeden verirler. iki komşumda kocalarından yana sıkıntılılar. birinin eşi çok bencil şiiddet uygulayan biri diğerinin eşide çok vurdumduymaz ve umursamaz. ancak eşlerinin bu halde olmaları onları yaptıkları hataları kabul ettiremez. 2 yıldır çok samimiyiz. ama 1 hafta önce öğrendim. bunlar internetten sürekli başka erkeklerle tanışıp göürşüyorlar. bir haftadır duyduklarım beni şok ediyor. üstelik görüştükleri erkekler evli. 4 -5 ay görüşüyorlarmış hatta adam eve bile geliyormuş. cinsel anlamda birşey yaşamıyoruz diye yemin ediyorlar sadece kahve içip sohbet ediyorlarmış. ben yapmamaları gerektiğini söyledim. ikisininde birer kızı var onlara kötü örnek olmayın dedim. ama kafa dağıtıyoruz dediler. ve ben iki sene bu durumu hiç farketmedim. aramızda tamamen güven oluştuktan sonra anlatmaya başladılar. alışveriş yaptıkları esnaflarla bile arayı bulmuşlar. ben bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım. artık bende biliyorum diye yanımda çok rahat davranıyorlar. ben ne yapmalıyım bir anda dostluğumuzu kestirip atamıyorum bana öyle çok yardımları öyle çok fedakarlıkları olduki. onları bu yanlıştan döndürebilirmiyim. bu durum beni çok rahatsız ediyor. inanın artık eşimi bir şekilde ikna edip o mahalleden taşınmayı bile düşünüyorum. eskiden onlarla alışverişe falan çıkmayı çok severdim ama artık tedirgin oluyorum. sizce ne yapayım.
ben onları gerçekten dostum yerine koymuştum. duyduğum zaman biran onlara sırt çevirmek doğru olmaz konuşayım yanlışlarını göstereyim dedim. ama bu bir haftalık on günlük mevzu değilmiş iki yıldır böyleymiş. artık onlar için yapabileceğim birşey olmadığını anladım o nedenle uzaklaşmaya karar verdimİyi de siz de öyle dinlediniz mi anlatılırken.
Büyük konuşmayayım bana böyle birşey anlatılsa lisan-ı münasiple O AN evimden çıkarırım bir daha da bırakın dışarı çıkmayı zile bassalar kapıya bakmam.
Size çok kızdım. Hala daha nasıl döndürürüm diyorsunuz.
Esnafla da görüşüyolar diyorsunuz. O kadınların durumunu bilen esnaf sizi de görecek yanlarında sağda solda bu kadın da onlarla diye sizin hakkınızda konuşmaz mı? Bunları düşünemiyor olamazsınız değil mi?
eşimde öyle söylüyor suzi iyiki çalışıyorsun diyor yoksa ben işyerinde kafayı yerdim diyor biz sabah eşimle birlikte çıkıyoruz beni işe bırakıyor akşamda iş çıkışı beni alıyor birlikte geliyoruz.Canım birde sana ne diyeceğim benim teyzemin çok samimi komşusu vardı ama hiç gözümüz tutmuyordu çünkü çok ağzı bozuk sakalar filan yapıyordu,aynı onunda eşiyle arası kötü dayak,şiddet,çalışmama filan herşey vardı.Bu kadın bir kurumda temizlikciydi.teyzem haline çok üzülür hep yardım ederdi.neyse hep çay kahve sohbet ederken teyzeme durumu açılmış.ben çalıştığım kurumda görüşüyorum diye.teyzem şok olmuş.bir değil iki değil çok kişiyle aralıklarla görüşüyormus.Teyzem hatalı olduğunu ve yanlisindan dönmesi gerektiğini söyledi filan sonra alakayı kesti.daha sonra başka teyzemin arkadaşları teyzemi görünce selaami kesmisler.Ve Birgün teyzem ogreniyorki bu kadın iftira atmış.o da tasindida ancak öyle kurtuldu o ahlaksizdan.birde teyzemin esinede ilgisi olduğunu öğrendi filan çok karmaşık durumlar.şunu demek istiyorum hani bir söz vardır Allah'tan korkmayandsn korkun diye.cunku her pisliği yapabilirler.size canını verebileceklerine filan inanmayın.gercekten daha detaylı ogrenseniz neler çıkar.cay ictiklerine ve yeminlerine inanmayın.Size olanlari bukadar süre sonra soylemelerinin sebebide sizden hep cekinmisler.calisiyor oldugunuz için kismetlisiniz.Daha kolay gorusmezsinz.
Çünki şöyle bir söz var,Bazı insanlar birlikte düşmek için birbirlerine tutunurlar...Size niye anlattılar acaba şuan o takıldı kafama. Başka bir fikirle mi anlattılar. Hani suzide bize katılır daha rahat takılırız kafası mı. Bu kafa neyin kafası yani. İnsan böyle bişey anlatmaz ki saklar.
Genç kızlara ders diye okutulacak,ibretlik bir hikaye...Allah kardeşlerimizi,çocuklarımızı korusun böyle tuzaklardanBir arkadasim var ismi ece olsun. Bu ecenin de benim de tanidigim ama arkadasim olmayan bir arkadasi var ayse olsun
Ayse nisanli. Ama memleketin en zengin adamiyla gezip tozuyor icmeye gidiyor. Aysenin ablasi evleniyor adam ayseye dugunde giysin diye 13 bin liralik elbise aliyor yil 2009. Ayse bir gun eceyi de cagriyor. Ece o adami bilmeden gidiyor. Bisey de diyemiyor. birlikte resimler vs cekiliyor ayse cekiyor. Ama baskalari da var tabii sadece ece ve adam degil.
1 sene sonra ayse bu adamla yemek yerken nisanlisina yakalaniyor. Ayse sucu eceye atiyor. O beni yemege cagirdi gelmedi kendisi kaldim bu adamla aman be diye.
Sonra aysenin nisanlisi eceye catiyor. Senin 50 yasinda adamla ne isin var boy boy fotograflarin var. Kendin ne mal oldugun belli benim nisanlimi da surukledin. O...uluk yaptigin yetmedi simdi de pazarlamaya mi basladin baskalarini diye. Orasi da kucuk bir ilce. Ne oldu? Ayse evlendi 2 kizi oldu. Mutlu mesut...
EEcenin adi cikti kacti geldi istanbulda hayat mucadelesi.. kit kanaat kendine yetmeye calisiyor.
Kisacasi basiniza is alirsiniz. Uzak durun. Onlar iyi olur siz kotu...
bazilarinin imani namusu sicak parayi gorene kadardir canimeşimle konuştuğumuzda bunu eşimde söyledi bir erkek zamanla farkeder hisseder dedi bence eşleri biliyorlar bilmemezlikten geliyorlar dedi. ama ben ihtimal veremiyorum. hangi erkek bu kadar geniş olabilir.
eşimde öyel diyor ya sen ordayken biri gelse bunu etrafta görenler olsa diyor sakın gitme diyor gitmiyorum zaten. eşim ben sana güveniyorum ama adımıza leke gelmesin. gelirse ben bu şehirde bile duramam diyor.Eşinize anlatmanız iyi olmuş. Size karşı bilenip suzi de bizimle beraber görüşüyordu diye iftira bile atabilirler. Evinize kabul etmeyin, evlerine gitmeyin. Evlerine gittiğinizde, sevgililerinden biri gelebilir Allah korusun.
Bir arkadasim var ismi ece olsun. Bu ecenin de benim de tanidigim ama arkadasim olmayan bir arkadasi var ayse olsun
Ayse nisanli. Ama memleketin en zengin adamiyla gezip tozuyor icmeye gidiyor. Aysenin ablasi evleniyor adam ayseye dugunde giysin diye 13 bin liralik elbise aliyor yil 2009. Ayse bir gun eceyi de cagriyor. Ece o adami bilmeden gidiyor. Bisey de diyemiyor. birlikte resimler vs cekiliyor ayse cekiyor. Ama baskalari da var tabii sadece ece ve adam degil.
1 sene sonra ayse bu adamla yemek yerken nisanlisina yakalaniyor. Ayse sucu eceye atiyor. O beni yemege cagirdi gelmedi kendisi kaldim bu adamla aman be diye.
Sonra aysenin nisanlisi eceye catiyor. Senin 50 yasinda adamla ne isin var boy boy fotograflarin var. Kendin ne mal oldugun belli benim nisanlimi da surukledin. O...uluk yaptigin yetmedi simdi de pazarlamaya mi basladin baskalarini diye. Orasi da kucuk bir ilce. Ne oldu? Ayse evlendi 2 kizi oldu. Mutlu mesut...
EEcenin adi cikti kacti geldi istanbulda hayat mucadelesi.. kit kanaat kendine yetmeye calisiyor.
Kisacasi basiniza is alirsiniz. Uzak durun. Onlar iyi olur siz kotu...
Düşün işte ne kadar sıklıkta görüşüyor,tanımak için,güvendiğine göreBide tanımadan evine almazmis!Ayy koynunda yatirdıgini tanimazken insan...kaç suzi yakma kendini,böyle bi şey okumuştum gazetede kucuktum ama aklımda yer etmiş.
Dostu hem kadını hem çocuğunu hemde o an orda olduğu için şahit olan komsu çocuğunu öldürmüştu![]()