• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşularımı hatalarından döndürebilirmiyim.

Cnm çok zor bi durum.. ikisi de yapıyo diyosun biri duysa onlarla arkadaşlık yaptığın için senide öyle sanırlar.. ben olsam eşime herşeyi anlatır taşınırdım ordan.. eşleri duysa senin üstüne bile suç atabilirler.. haberlerde hergün neler okuyoruz ben korktum şu an sizin için..

Benim anlamadığım bütün mahalle biliyor olayları. Adamlar bu kadınların evlerine girip çıkıyor hadi herşeyi geçtim çocuklar bile söyler yani bu kadınların kocaları kör mü sağır mı Allah aşkına?
mahalle bilmiyordur çok samimi olduğum halde ben bile yeni öğrendim

bende görüşmeyi kesicem ama birden kesmek doğru olmaz. önceleri onları bu durumdan vazgeçirebilirmiyim diye düşündüm ama zor
Gayette dogru olur ben olsam bıçak gibi keserdim ilişkimi
Herkes kendi gibiyle gezip dolasırmıs derler o kadınları bilen seni yanlarında gordugunde senide yollu bilecekler belkide sana ulaşıp seni rahatsız edecekler
Yuvanın yıkılmasına sebep olabilirker bu tehlikeli arsız insanlardan uzak dur
Neyim olursa olsun boyle insanlarla hiçbir ahbaplıgım olamaz.

Pes doğrusu. Darp raporu alıp kolayca boşanmak varken, resmen kendi ölümlerine davetiye çıkarıyorlar. Kocalari eve adam aldıklarını duysa kör testereyle doğrar. Mutlu olmayan edebiyle boşansın, kiminle gorusuyorsa gorussun sonra. 7 yaşında kazık kadar çocuk niye anlatmıyor babasına hayret

Çekinmeyin söyleyin direk ilisiginizi kesin. Kesinlikle onlarla dışarı çıkmazdım bu işler ince işler Allah korusun.

Birde çok iyi niyetli gördüm sizi onları hatalarından döndürmek istiyorsunuz.. Amaa onlara göre normallesmis artık zannımca bi fayda edeceğini sanmıyorum. .

Ben olsam bu yaptıklarının çok yanlış olduğunu yapmamalarini telkin ederdim ve görüşmek istemediğimi açıkça söylerdim. . İyilik yapacağım derken zarar görmeyin lütfen iyiliği önce kendinize yapın. ..

Birak hatalarindan dondurmeyi munkunse o mahalleden tasinirim. Tovbeler olsun Yarabbi ne hayatlar yasiyor insanlar. Aile denen yapip ne kadar bozulmus, bu kadinlar nasil anne, yetistirecegi nesiller ne olacak ilerde. Kocalari da bu durumlari farketmeyecek kadar umursamazlar demek ki.

Sen uyarını yapmışsın, anlamıyorlarsa yapacağın bir şey yok.. sana ve evliliğine zarar vermemeleri için uzaklaş..

Birden görüşmeyi kesmek neden doğru olmaz ki yaptıkları cirkinligi onaylamasinizda şuanda onaylamis durumuna dusuyorusnuz onlarin gözünde,bu devirde kahve içmeye eve adam mı gelirmiş resmen cinsellik var gibi duruyor isin kötüsü bunu para karşılığı yapmadığını bilmiyorsunuz...esnaflarla bile bisey yapiyorlarsa yanlarında sizde giderseniz... babanızın cocuklari degil kesip atmak zor olmamali

Benim yan komsum boyle rahat insandı.Bende görüşüyordum.Bu tür olayları duyunca üstelik eve tanımadığım insanları gecenin bir yarısı eve alınca uzaklaştım.Daha sonra duyduklarına inanamadım.Meger en son ben öğrenmiştim.Butun apartmandaki komşular imza toplayıp gönderdik.Bu tür insanların çamuru uzaklasmazsaniz size de bulaşır.

Onlar yaptiklarinin yanlis oldugunun farkinda olsalar zaten devam ettirmezler .ama sen onlarin yanlis yaptigini bile bile arkadasligini sonlandirmiyorsun hatalisin.
Evli oldugum dönem oturdugumuz yerde bi arkadas vardi önceden bilmiyordum ama sonra duydum evime asla almiyordum sadece kursta gordugum zaman konusuyordum sonra kendi de bi takim seyler anlatinca kafam netlesti bagimi kopardim iki adim mesafeyi bile yürümedim .sebebini sorarsan bana zarari yoktu beni kendi yaptigi seylerin icine asla cekmeye calismadi ama oturdugum yerde bunu bilenler bana da ayni yakistirmayi yaparlar düsüncesiyle görüsmedim .işi bi de bu açidan düşün.bence arkadasligini bitir sebebini de acik acik soyle bu konudan eninde sonunda zarar gorursun .dayak atan kocasindan korkamayan kizinin yaninda eve erkek alan kadin sana neler yapmaz bi düşün

Back
X