komsu arkadaslıgı guzeldır, ama öyle ayrılmazlar gıbı her seyı bırlıkte yapmamalı ınsan
bu zamana kadar hep bırlıkte hareket edıp sonra teker teker cagırısan böyle sorun cıkar işte. her sey ayarında ıyıdır
ayrıca sık görüştüğün arkadas senı cagırmıs olsaydı onu cagırmazlardı
ama burada bırını cagırıp dıgerlerını cagırmayan sensın, normal yanı bu durum.
şimdi sen bebegım var hepsını cagıramam dıyorsun, ama onlar cagırmadıklarında bır olduklarında alınıyorsun
sonucta bebegın var dımı senın?
bence abartıyorsun ve sen baslatmıssın :d sonucta yedıgınız ıctıgınız ayrı gıtmıyordu
ama arkadası ben hiçbizamankomsu arkadaslıgı guzeldır, ama öyle ayrılmazlar gıbı her seyı bırlıkte yapmamalı ınsan
bu zamana kadar hep bırlıkte hareket edıp sonra teker teker cagırısan böyle sorun cıkar işte. her sey ayarında ıyıdır
ayrıca sık görüştüğün arkadas senı cagırmıs olsaydı onu cagırmazlardı
ama burada bırını cagırıp dıgerlerını cagırmayan sensın, normal yanı bu durum.
şimdi sen bebegım var hepsını cagıramam dıyorsun, ama onlar cagırmadıklarında bır olduklarında alınıyorsun
sonucta bebegın var dımı senın?
bence abartıyorsun ve sen baslatmıssın :d sonucta yedıgınız ıctıgınız ayrı gıtmıyordu
Belki bebegin ile ilgilen diye sana gelmiyorlar onu bunu birak davet edilmek istiyorlardir onlar seni gorunce cagriyorlar sonucta sen alinmissin baya boyle dusundukce daha cok uzulup meaafe koyarak daha cok canini sıkarsin bnce otur muhabbetine devam etkızlar ben dogum yaptıktan sonra alttaki hergün geldi beş on dk bebehi sevip gitti ama ben onları hergün arayıp eminr bebegi sevmeye geldi sizde gelin diyemezdim sevmek isteuen gelip severdi birde o arkadaş da dogum yaptı bende ona gittim sevdim geldim o da cagırmıyordu ve şimdi neden suclu ben oldum
cnm çok güzel özetlemişsinBos yere uzaklik sogukluk girmis araya, siz ikiniz takilinca diger ucu gruplasmis gibi hissedip sizi dislamislar, sonra senin sik gelen komsu onlarla arayi isitmis bi sekilde.
Bence sen bi gun hepsini ayni anda cagir guzelce anlat uzuldugunu, erisin buzlar. Yalniz kalma bos yere ne guzel kafana uyan arkadaslar bulmussun
Sen beni dinleee bikac cesit pasta borek cay yap cagir duzelsin aranizcnm çok güzel özetlemişsin
sık gelen biraz yyanık çıktı
benden gizli onlarla arayı ısıtmış
ben ortada kaldım
hepsinr okafar.kızgınımki
hiç çagırasım gelmiyor;(
bilmiuorum cnm suan cok ince birBelki bebegin ile ilgilen diye sana gelmiyorlar onu bunu birak davet edilmek istiyorlardir onlar seni gorunce cagriyorlar sonucta sen alinmissin baya boyle dusundukce daha cok uzulup meaafe koyarak daha cok canini sıkarsin bnce otur muhabbetine devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?