komşularımın bana yaptıgına bakın sabahtan beri aglıyorum:(

canım aynen oyle
ben asla cay pasta yapıp digerini cagırmadım kendi bebegi sevmeye geldi hergun ama suan suclu.ben oldum;(

Çok dramatize etmişsiniz bence. Sanki ayrılmaz 5'lisiniz, herşeyi bir arada yapmak zorundasınız. Koskoca insanlarsınız, insan kimle kafası uyuşuyorsa onunla samimiyeti artıyor haliyle. Biriyle görüşmek istiyorum ama hepsini çağırmak zorundayım demek zorunda değil kimse. Sizi gördüklerinde çağırmışlar, surat yok, tavır yok, hatta ısrar var. Yani karşınızdakiler gayet olgun ve politik. Siz hemen tavır alarak çocuk gibi trip atmışsınız. Sizi niye her seferinde çağırmıyorlar bilemem. Belki çocuğunuz var diye, belki soğukluktan, artık onu da sorun. Sizin düşündüğünüz gibi bakarsak, siz de birini ağırlayıp diğerlerini çağırmamışsınız ona bakarsanız. Ama bütün bunlar çocukça gerçekten. Kimin kimle kafası uyuyorsa onunla görüşür. Niye beni çağırmadılar diye sitem edip tavır yapma hakkınız yok bence. Sonuçta mecbur değiller.

üzülme canım.. öncelikle sen sık görüştüğün arkadaşına sor, neden onlarlayken mlk5588 de çağırmıyoruz diye tepki göstermedin diye sor. içten içe yaşama bu hislerini..kendini yer bitirirsin..baştan iyiymişsiniz ve bi tartışma vs.de olmamış aranızda.. düzelmicek birşey değil bence.. insanlar konuşarak çözer sorunları.. olmadı çağır hepsini birgün, al karşına böyle böyle de dobra dobra.. onlarda söyler içlerindekini..konuşup anlaşıp bitirin bu kırgınlığı..en güzeli bu..

Fazla samimiyet tez ayrilik getirir.boyle olmasi iyi olmus.ilerde daha tatsiz seyler olabilirdi cunku.karsilasirsaniz da normal bi sekilde selam verip gecin bence.hic uzulmeye degmez.

Ayni kosullarda olsam bnde uzulebilirdim ama sz braz fazla takilmissiniz olaya. Arada ki tek sorun iletisim bozuklugu dye dusunuyorum. Bncede bi gun alin ve kendinizi ifade edin onlara da kndilerini ifade etmesi icn musade edin. Ondan sonra ki duruma gore alirsnz gardinizi. Hm icnz rahat eder.

Senin sonradan sık görüştüğünle onlar hakkında bişiler konuştuysaniz belki o ağzında tutamamıştır
Olabilir mi
Yaranmak için bak ölümümü gör söylemiceksin ama adı altında laf taşıyan bolca var tatlım.

Bu arada ben kişilik olarak biraz umursamazım hiç üzülmezdim

Zira yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen 1adet arkadaşımı bi davranışı yüzünden o gün sildim
Özürde diledi
Haklıysam babamı tanımam
Hayatıma sonradan dahil olmuş arkadaşlar için üzülmüyorum
Eski arkadaşım olsa koyar ama yokluğu

üzülmüşsünüz ama bu kadar kafanıza takmayın. keşke havlunuzu alırken madem ısrar ettiler neden kırıldığınızı söyleseydiniz, hepiniz bir aradayken sorun çözülür, yanlış anlaşılmalar varsa düzelirdi.

Oncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun bende yeni doğum hemen hemen aynı durumla karşılaştım ama sole düşün bebeğin yeni olduğun için ve biraz dinlenmeni istedikleri için olabilirmi
?

Sizi anlıyorum. Gerçekten can sıkıcı bir durum. Keşke havluyu almaya gittiğinizde şaka ile karışık laf soksaydınız.En azından bozulduğunuzu anlamışlar ise saklamamış olurdunuz..

Bosverin cagirmazlarsa cagirmasinlar Onlari cok seviyorsaniz hepsini davet edin bir gun arayi duzeltin.

Bu sana sık gelen arkadaş,lafları farklı taşımış olabilir mi ?

Belki sen,"gidemiyorum,çocukla zor oluyor" anlamında bir şey söyledin.
O arkadaş gidip,"onların çocukları yok beni anlamıyorlar" diye aktardı.
Onlar da çocuğu olunca havaya girdi veya çocuğumuz yok diye bize laf ediyor dediler.

Burada öyle alınmalar okuyorum ki olmayacak şey değil yani...

Ben olsam önce tatlılıkla sitem ederdim.Aşkolsun toplanıyorsunuz bana haber vermiyorsunuz şeklinde.
Çağırırlarsa aynı samimiyetle devam ederdim.Çağırmazlarsa 2. defa söylemezdim,kendileri bilirler.

Çok içli dışlı olmanın sonunda sarpa sardığı fikrine katılıyorum aslında.

Durgun bir yapınız var sanırım.Biraz daha girişken olun.Davet etmeden girin çıkın.Siz üzüleceğinize onlar rahatsız olsun. :)

senin bundan sonra yapacağın apartmanda görürsen
-selamın aleyküm
-aleküm selam

benim annemi de komşuları bir yere giderken çağırmasa kıyamet koparır, söylenir durur, niye böylesiniz anlamıyorum , çagırmıyorlarsa sizi istemiyorlar demekki , istenmediğiniz yerde de durmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…