komşularımın bana yaptıgına bakın sabahtan beri aglıyorum:(

Canım bizzimsde beş kişilik bir grubumuz var ama bazen iki bazen üç kişi oluruz .kusursuz dost arayan dostsuz kalır .eğer çok üzüldüyseniz hepsini çağırın yanlış anlamyı düzeltin kırgın olduğunuzu anlatın lafa sokma şeklinde değil ama iyi niyetle.iyi niyet tatlı dille çözülmeyecek sorun yoktur.

Bak sen bebeğin olunca hepsini birden ağırlayamam diye sadece biriyle görüşmüşsün, onlar o zaman ne hissettiyse şimdi de sen aynını hissettin. Kasıtlı yaptıklarını düşünüyorsun, ama belki onlarda bebeğin var eskisi gibi onlara katılamazsın diye çağırmamışlardır. Grup arkadaşlıklarında olur böyle, bence alınmak yerine keşke beni de çağırsaydınız diyebilirdin...

Tatlım bence hiç üzülmene değmez. Seni önemsemeyeni sen hiç önemseme. Bu arada konu sahibini yanlış anlamış bazıları, sık görüştüğü komşusunu kendisi çağırmıyor, o kadın çatkapı konu sahibine çıkıyor. O da haliyle kabul ediyor mecburen. O her geldiğinde de diğerlerini çağıramaz ki ne alaka. Tatlım bence sen de benim gibi yumuşak yüzlü ve hassassın. Bu özelliğini kullanıyorlar. Aynı tiplerle ben de komşuluk yaptım ve şu an hiçbirine gidip gelmiyorum onlar da bana gelemiyor. Hiç işim olmaz böyle insanlarla. Binada falan karşılaşırsam merhabalaşıyorum o kadar. Öyle fenalar ki. İlk taşındığımda üst komşum bana 15 yıllık komşularını (hergün evinden çıkmadığı kadını) kötüledi düşünebiliyor musunuz? Bana diyor ki ben artık senle görüşürüm kimseyle görüşmem. Öyle bir musallat olmuştu ki sonra diğerleri de tabii. Hergün gelmek istediler çatkapı müsait miyim değil miyim düşünülmeden. Anlatacak çok şey var da belki kendim konu açarsam orda yazarım. Kısacası hiç üzülme ve onlara da hiç önemsemediğin mesajını ver. Gerçek yüzlerini görmüş oldun bence sevinmelisin. Hiçbir komşuyla bu denli samimiyeti doğru bulmuyorum.

Kirildigin uzuldugun noktalari bir bir soyle guzelce ki onlarda anlar okadar oturmuslugunuz var araniz kotu olmasin

çok şirinsin ya... keşke komşularında burayı okusa... onlar için börek yapıp buzluğa attığını duysalar gelirler hemen...
bence bu tarz komşuluklar bana göre değildir.. nerde kadın çoksa orada bir karmaşa çıkar... ama o kadar önemsiyorsan..bir hazırlık yap ve hepsini tek tek kapılarını çalarak davet et evine geleceklerdir...konuşuılacak bir konu varsada tatlı yiyp tatlı konuşurusnuz artıkk... çünkü sizi sevmeseler... görselerde çağırmazalrdı hatta hep beraber olduklarını görüp seni kıskandırırlardı bak gördükleri yerde davet etmişler...sıkma canını yaaa...

Iyide bunda ne var simdi agliyacak ben anlamadim bir kimse kimseyi cagirmak zorunda deyil iki sende diyerlerinden haric iyi anlastigin kizla gorusuyormussun bu kiskanclik niye

Bravo vallahi bebekle nasıl zaman buluyorsun tüm bunlara?hoş değil ayırmaya ama musait olmuyorsun bebek uyur vs diye çağırmamis olabilirler .yine de Nezaketen haber vermeleri gerekirdi. Üzülme oluruna bırak geri dönerler normale.
Ama bende sorun var sanırım bırak sık misafir ağırlamayi günlük işlerim i yetistiremiyorym bir oğlum var tüm günüm arkasında geçiyor doğduğunda beri sosyal hayat sifirlandi. Şaşırdım size bravo vallahi

niye onları böyle hayatının merkezi yaptın ki..

ağlamaya gerek yok bunun için..çocugunla ilgilen bol bol

çocukça olmuş biraz...
onlar hala birlikteyse ve seni ayırıyolarsa biraz kendindede hata araman lazım...

kendin ettiğinin karşılığını bulmuşsun bunun için ağlamaya ne gerek var..sen biriyle görüşüp diğerlerini çağırmadığında onlar da aynı şeyi düşündüler..bence yapacağın ilk iş bu davranışın için onlardan özür dilemek olmalı madem onlarsız yaşayamıyorsan..ben olsam sallamam evladımla ilgilenirdim.

ben olsam kırıldığımı bile belli etmem ve ne arar ne sorarım...İnsan ilişkilerine kafa patlatmak çok gereksiz

Bence hepsini evine cagir acik acik konus yanlis anlasilmalari duzelt ben boyle olnasindan memnun degilim de bi sorunumuz varsada bunu yuzume soeyin bnde hatami duzeltirim de mesela o komsunu cagir cocugunu sewmeeye geleni belki o senin soylemedigin syleri soyledi falansa hersey giz onunde olsun buyuk bi oturma yapin sonucta kapi komsuyuz de yani birazda sen ekle biseler ortam yumusasin mesela bnm komsularim hep yasli ocugum olmadan once hep asagi cagirrirlardi gel hadi cay koyduk faln arda bnde yapardim tabi komsuda olsunlar faln hmn cagirilardii simdi cocugum ilsu oyle hep hep asagi inemedim onlarda hic cagirmadilar gel falan diye bu dnya boyle hee dedip gec

sadece aralarindan birini secmemiski
o kisi kendiliginden günde azar azar kendisi geliyordu bebegi sevmeye
gelmemi deseydi

Ay neredesin.borek cay ne guzel giderr..yerdik beraber.bosver onlariiiiii..
Cnm.sana bir arkadas nasihati.bunu hic bir zaman aklindan cikarma.
Her kezle mesafeli ol.icli disli olma.her gun gorusme.yok onda toplandik.yok bu gun bunda toplandik,yapma......
Bir gun gidersen bes gun gitme.uzaktaki arkadaslarinla nasil araliklarla gorusuyorsan,binadaki komsularinlada oyle gorus.

O zmn kimseye kirilmazsin.beklentilerini azalt.cunku,fazla siki fiki oldugunda mutlaka sonunda kirginlik geliyor .cunku,beklentin artiyor.
Her zaman kapida mi oturuyorlar arada git.her kezle esit mesafede ol.
Kimsenin senin can dostun olmaz olamaz da.en ufak bir hatada seni silerler.

Benim oturdugum cevrede bir arkadasim var.sadece onunla gorusurum.ama belirli araliklarda.tabi yerielir iki gun uc gun ust uste gorustugumuz de olur.ama her zaman degil.
Ve bir ucuncu kisi yok aramizda.cunku bir ucuncu kisi girerse biliriz ki aramiz bozulabilir.biz yetiyoruz.....oyle kalabalikla isin olmasin...onlara darilmis gibi de yapma.iliskilerini duzene koy derim sana....

bence bu insanlar derin ilişkiler kurma derin derken öyle kardeş, kanka falan gibi görme ama mutlaka görüş, küsüp trip yapma derim, kendine edersin çünkü, sen yine de hepsini çağırmaya devam et
işte gerçek yüzlerini gördün ama insanlarla görüşmesende olmaz, zaten çocuğunada arkadaş lazım yakında, bağlanma derin duygular besleme ki üzülmeyesin

Canim bence eskisi gibi davranmaya çalış fırsat bulabiliyorsan yine çağır ilk adımı sen atmış ol eğer sorun yoksa zaten eski samimiliğinize donersiniz bunları dusunmezsin bir daha eğer bi sorun sezersen açık açık konusursun hala düzelme olmazsa mesafeli olursun ama kendini çekme olaydan nedeni çözmeye çalışın çok yakın bi zamana kadar samimi olabildiğin kişilerin çokta fazla değişeceğini sanmıyorum sen bakış açısı degistir

Üzülme canım senin değer verdiğin olgunlukta kişiler ise sorun çözülür,karşılıklı konuşulur .Konuşmamak,tavır almak şu aşamada sizin samimiyetinizde doğru değil ama baktın çözüm üretilemiyor sende mesafe koyar kendine yeni uğraşılar ararın.

Canım sorsana sen bunları arkadaşlarına bence.

fazla samimiyet tez ayrılık getirir derler.. sizinkide o gibi olmuş.. bu kadar samimiyetten zarar gelir bence biraz kendinizi çekin... ben hiç hoşlanmıyorum ya komşuluktan sanırım bende bi gariplik var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…