asla çalışmazlar asla...neden kaçarlar tam tersi duzeltmeye calismazlarni cnm sence
insan psikolojisi işte..kaç yaşındaydın..
24 yasindayim canim digerlerideinsan psikolojisi işte..kaç yaşındaydın..
Daha önce de yaptilar yani o zaman bence de cagirma kapina gelirlerse soylersin ama anlaşılan duygusal bir insansin seni yine yumusatacaklar. Eskisi gibi devam edecek ve ayni şeyler hep yaşanacak o an tavrin onemli sakin olup bozuntuya vermeden derdini anlatirsan mesafeni de daha rahat koyarsin.asla cagırmam kızlar enayi gibi hissederim onlar benden günlerce haber almayınca kapıma gelirlerse anca
ozaman herseyi konusurum
suan beni kafaya takmalarını
istiyorum daha önce aynı şeyi
yaptıklarında sustum alttan aldum
belki ondan rahattılar bakalım
busefer cok soguk durucam dogtu mu
yanlışmı bilmiyotum iki gündür
can sıkıntısından başım agrıdı keşke on
larda beni kaybedeceklerüne bukadar üzülseler
canım benim.herkes ne derse desin ben seni çok iyi anlıyorum.başa gelmeden bilinmez böyle şeylerkızlar cok kötüyüm nolur bana bişeyler deyin yol gösterin .biz bu
apartmanda dört yeni evli komşuyduk kızlarla bir senedir cok iyi giden arkadaşlımız vardı sürekli
oturma yapardık birbirimizi.çagırırdık.ben karnım burnumda azmı agırlamadım onları dogum yaptım bebegim cok aglıodu ozamanlar bile cagırıodum bişeyler yapıoduk yiyorduk daha sonra bir altımdaki arkadaş bana daha sık gelmeye başladı çünkü bebegimi cok seviodu hergun az az oturup gidiodu bende o gelio diye hergün digerlerini çagıramazdım sonucta benim dr bebwhim vardı .bu durum digerlerini kıskandırdı sanırım ve artık onlar üçü toplanıp bizi cagırmamaya başladılar altımdaki arkadaşla bunu konusur olduk hep.gecen onla otururken (o da dogum yaptı) kırkın çıktı gelsene artık bize dedim cık artık evden dedim "cıktım ya iki gun önce cagardı kızlar oturduk "dedi sok oldum beni cagaran olmadı dedim bilmiyom,dedi .ben gunde tesadufen asaya havlum dustu almaya gittim en altta oturan kapıya cıktı gelsene dedi tam girdim bide negörim hepsi toplanmış oturuyo benim sık görüştügümde orda tabi .oturmamla kalkmam bir oldu ben gidiyorum size iyi oturmalar dedim çıktım peşime geldiler sık görüştügüm hırkama yapıştı gitme nolur oturalım dedi yok işim var dedim ama bozuldumu anladılar ne oturucam havlu asaga düşşmese beni görmeseler çahıracakları yoktu daha öncede evin önünde otururlarken balkona çıkınca gordum onları asadan beri gelsene dediler balkona cıkmasam yine çagırcakları yoktu .suan ben onlara karsı nasıl tutum izlemeliyim hiçbitşyle görüşmeyş düşünmüyorum bu beni cok üzüyır ama benimde bir gururm var hiç görüşmesem apartmanda karsılaşınca falan çok soguk davransam onları hepten kaybedermiyim ne yapayım şimdi ben daha fazla alttan alamıyorum..onlara cok deger veriyodum ondan bukadar yıkıldım saf gibi onlar gelir diye buzluga börek sarıp atmıştım ben bunlarla ugrasırken onlar çaylarını yudumluyormuş megerse söyleyin bana ben neyapayım şimdi
bende evlendiğimde çalışıyordum ve işten ayrılmak zorunda kaldım.bir sene evdeydim.doğal olarak kızlarda bendeydi.eşim saat dokuzda işe giderdi ve arardım kahvaltıya çağırırdım.kahvaltı çay kahve derken öğlen olurdu e haliyle çay insanın içini bayıyır bir saatten sonra başlardım onlar otururken kek poğaça kısır falan yapmaya.onlarıda yerdik içerdik muhabbet süper.neyse birinin cocukları gelirdi öğleden sonra 4:30 da.annesi bizde olduğu için cocuklarda gelirdi.onlarında karnını doyururdum.annesi ödevlerini bile bizde yaptırırdı.bu kişi birde benim eşimin teyzesinin kızı.saat 19:00 gibi evlerine giderlerdi.benim eşimde 19:30 da geliyor o saatten sonra yemek yapmak ne mümkün zaten ölmüsüm yorgunluktan.anca ortalığı toparlardım.adamcağız bir sene boyunca kek börek yedi valla:)markete gidiyorduk eşim bu ne ya sanki evde ordu yaşıyor alt tarafı iki kişiyiz diyordu.haklıda.ben bir sabah aramayım saat on olsun hemen beni ararlardı.''ne oldu kız aramadın bişeymi oldu,hasta falanmı oldun derlerdi''yok evi toparlıyorum diyincede hemen gelirlerdi.yine akşama kadar aynı tempo.ayda bir de ben teklifsiz giderdim bir kahve içerdim hemen kalkardım anlasınlar diye ama nerdeee:)benim annemlede evlerimiz yakın annemde ben işten çıkınca sevinmişti rahat rahat görüşürüz diye.ama ne mümkün.annem arıyor ''gelsene çarsıya inelim gezelim''diyor.bende onların yanında ''gelemem anne misafirim var'' diyordum.hergun hergun insanda der''annenle işin varsa git biz yabancımızyız bide şimdi kalkacaz'' der.hiç duymadım böyle bişeyde.gına gelmişti artık hergün.bir sene böyle gectikten sonra işe başladım.saat 18:00 de işten çıkıyordum.bir allahın kuluda demedi gel bi kahve içelim diye.2 ay sonra aradım hepsini.işe başladığımdan beri hiç görüşemiyoruz akşama ayarlayın gelin demim.eşimide annesine gönderdim.hazırlığımı yaptım.oturduk.o akşam dedim.arayı uzatmayalım her hafta bi salı akşamları birimizde toplanalım dedim.olur dediler.haftaya salı oldu.aradım.ne yapıyoruz diye.kocaları ne yapacaz olmaz oyle dediler.iyi dedim.aradan yine aylaaar aylaar geçti kimseden tık yok.ben çağırsan geleceklerini çok iyi biliyorum ama çağırmadım bende.bigün aradım yine kız hic görüşemiyoruz dedi.bende iş çıkışı kahve içmeye gelirim o zaman dedim.tam kapısının önündeyken msj geldi telefonuma.kusura bakma kardeşime gitmem gerekti diye.bir arama tenezzülünde bile bulunmadılar yani.sonrasında defalarca karşılaştık hiç bişey demedi.ya ogün işim çıktı yarın gel falanda demedi.uzun lafın kısası herkes iyi gün dostu olmuş.sen yedirirken senden iyisi olmaz canım.ama bişey olunca sırt çevirirler.bende bundan sonra o değerli vaktimi anneme babama ve kocama ayırıyorum.herkes baksın başının çaresine.kızlar cok kötüyüm nolur bana bişeyler deyin yol gösterin .biz bu
apartmanda dört yeni evli komşuyduk kızlarla bir senedir cok iyi giden arkadaşlımız vardı sürekli
oturma yapardık birbirimizi.çagırırdık.ben karnım burnumda azmı agırlamadım onları dogum yaptım bebegim cok aglıodu ozamanlar bile cagırıodum bişeyler yapıoduk yiyorduk daha sonra bir altımdaki arkadaş bana daha sık gelmeye başladı çünkü bebegimi cok seviodu hergun az az oturup gidiodu bende o gelio diye hergün digerlerini çagıramazdım sonucta benim dr bebwhim vardı .bu durum digerlerini kıskandırdı sanırım ve artık onlar üçü toplanıp bizi cagırmamaya başladılar altımdaki arkadaşla bunu konusur olduk hep.gecen onla otururken (o da dogum yaptı) kırkın çıktı gelsene artık bize dedim cık artık evden dedim "cıktım ya iki gun önce cagardı kızlar oturduk "dedi sok oldum beni cagaran olmadı dedim bilmiyom,dedi .ben gunde tesadufen asaya havlum dustu almaya gittim en altta oturan kapıya cıktı gelsene dedi tam girdim bide negörim hepsi toplanmış oturuyo benim sık görüştügümde orda tabi .oturmamla kalkmam bir oldu ben gidiyorum size iyi oturmalar dedim çıktım peşime geldiler sık görüştügüm hırkama yapıştı gitme nolur oturalım dedi yok işim var dedim ama bozuldumu anladılar ne oturucam havlu asaga düşşmese beni görmeseler çahıracakları yoktu daha öncede evin önünde otururlarken balkona çıkınca gordum onları asadan beri gelsene dediler balkona cıkmasam yine çagırcakları yoktu .suan ben onlara karsı nasıl tutum izlemeliyim hiçbitşyle görüşmeyş düşünmüyorum bu beni cok üzüyır ama benimde bir gururm var hiç görüşmesem apartmanda karsılaşınca falan çok soguk davransam onları hepten kaybedermiyim ne yapayım şimdi ben daha fazla alttan alamıyorum..onlara cok deger veriyodum ondan bukadar yıkıldım saf gibi onlar gelir diye buzluga börek sarıp atmıştım ben bunlarla ugrasırken onlar çaylarını yudumluyormuş megerse söyleyin bana ben neyapayım şimdi
vaybe yazıklar olsun benim o çok deger
verdigim komşularum bi altımda
oturan sık görüstügüme oturmaya gelmişler ve beni çagıran olmadı tabiki yinr başımdan aşa kaynar sular
döküldü inanamıyorym ya maksadum onlarla lak lak yapmaj degil sadece
geldigim duruma üüzlüyorum
vr neden böyle yapıyolar merak
ediyorym şimdi dahada inat ve hırs geldi asla görüşmek istemiyorum yeterki peşimden konuşmasınlar
Ne demek o bebeği sevmeye kendi geldi ben çağırmadım onları da gelin diye arayamazdım demek, o zaman onlarda ben neden arayayım gelecek olan insan gelir diye düşünürler aynı sizin düşündüğünüz gibi. Bir insan çağrıldığı yere gider. Eğer bir arkadaşınız kendi bile gelmiş olsa diğerlerini de arayıp ya işte filanca arkadaş geldi hadi siz de ne zamandır gelmiyorsunuz gelin beraber oturalım dersiniz sadece bebeği görmeye gelmiyordu herhalde oturmaya de geliyordu muhabbet ediyordunuz sonuçta ve arkadaşlarınız siz mi arayıp çağırdınız kendisi mi geldi bilemez ve büyük ihtimalle madem biz aranıp çağrılmıyoruz biz de çağırmayız moduna girmişler şu anda yaptığınız aynı şey yani. Nasıl ki onlar arayıp çağırmadığı için siz kızdınız, onlarda o zaman kızmışlar neden savunduğunuz şeyi başkası yapınca kızıyorsunuz o zaman onlarda aynen sizin dediğiniz gibi arayıp özel çağırmak zorunda değiller bunu diyen sizsiniz.
kendine başka uğraş ve arkadaşlar bulabilirsinsadece bu durum beni cok üzüyor
yoksa silmesi hepsini cok kolay
pardon bes arkadas ne üçü
bütün kış sıkılrlar birbirlerinden merak etme:)evet haklısın digerlerinin çagırmadınaalışmıştım da digeri cok ayıp etti beni kaybettiiler ne diyim dahadicek söz yok heralde bugününde üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?