komşularımın bana yaptıgına bakın sabahtan beri aglıyorum:(

Belki fazla alinganlik yapmissinizdir.ya da komsulariniz bilerek yapmistir.benim takildigim hazir 3sunu bir arada yakalamisken neden konusmadiginiz? Buraya yazdiginiz gibi onlara da konusun.neden kendinizi harab ediyorsunuz ki
 
bourgeon minnet etmek istemiyorum
karsilarina gecip ezik ezik niye beni
cagirmiyosunuz demek tuhaf gelio
hatalarini kendileri anlar insallG
 
Daha önce de yaptilar yani o zaman bence de cagirma kapina gelirlerse soylersin ama anlaşılan duygusal bir insansin seni yine yumusatacaklar. Eskisi gibi devam edecek ve ayni şeyler hep yaşanacak o an tavrin onemli sakin olup bozuntuya vermeden derdini anlatirsan mesafeni de daha rahat koyarsin.
 
Ne kadar kucuk seyleri kafana takmissin.
Zaten burdaki konusmalarindan anladigim kadariyla pek sevmiyorsun, su an sadece kiskanclik var icinde. Komsusun diye her seyi beraber yapmaniz cok anlamsiz. Sen de cocukca bir hirsa kapilmissin. İsteyen istedigiyle cayini yudumlar. Sen su an dislandigini hissettigin icin batiyor sana. Baska cevre edin kendine, illa komsuculuk oynamana gerek yok.
Gereksiz yere uzuluyorsun, kimse icin uzulmeye degmez.
 
melinda evet daha oncede oldu
balkona cijtigimda evin onune kilim
serip oturduklarini gordum
beni balkonda gorunce agiz
ucuyla gel demisti biri gitmemistim
tabi ama daha onve cok sewiyodular beni
simsi nie bole oldu bilmiyorum
 
Ne demek o bebeği sevmeye kendi geldi ben çağırmadım onları da gelin diye arayamazdım demek, o zaman onlarda ben neden arayayım gelecek olan insan gelir diye düşünürler aynı sizin düşündüğünüz gibi. Bir insan çağrıldığı yere gider. Eğer bir arkadaşınız kendi bile gelmiş olsa diğerlerini de arayıp ya işte filanca arkadaş geldi hadi siz de ne zamandır gelmiyorsunuz gelin beraber oturalım dersiniz sadece bebeği görmeye gelmiyordu herhalde oturmaya de geliyordu muhabbet ediyordunuz sonuçta ve arkadaşlarınız siz mi arayıp çağırdınız kendisi mi geldi bilemez ve büyük ihtimalle madem biz aranıp çağrılmıyoruz biz de çağırmayız moduna girmişler şu anda yaptığınız aynı şey yani. Nasıl ki onlar arayıp çağırmadığı için siz kızdınız, onlarda o zaman kızmışlar neden savunduğunuz şeyi başkası yapınca kızıyorsunuz o zaman onlarda aynen sizin dediğiniz gibi arayıp özel çağırmak zorunda değiller bunu diyen sizsiniz.
 
canım benim.herkes ne derse desin ben seni çok iyi anlıyorum.başa gelmeden bilinmez böyle şeyler
 
bende evlendiğimde çalışıyordum ve işten ayrılmak zorunda kaldım.bir sene evdeydim.doğal olarak kızlarda bendeydi.eşim saat dokuzda işe giderdi ve arardım kahvaltıya çağırırdım.kahvaltı çay kahve derken öğlen olurdu e haliyle çay insanın içini bayıyır bir saatten sonra başlardım onlar otururken kek poğaça kısır falan yapmaya.onlarıda yerdik içerdik muhabbet süper.neyse birinin cocukları gelirdi öğleden sonra 4:30 da.annesi bizde olduğu için cocuklarda gelirdi.onlarında karnını doyururdum.annesi ödevlerini bile bizde yaptırırdı.bu kişi birde benim eşimin teyzesinin kızı.saat 19:00 gibi evlerine giderlerdi.benim eşimde 19:30 da geliyor o saatten sonra yemek yapmak ne mümkün zaten ölmüsüm yorgunluktan.anca ortalığı toparlardım.adamcağız bir sene boyunca kek börek yedi valla:)markete gidiyorduk eşim bu ne ya sanki evde ordu yaşıyor alt tarafı iki kişiyiz diyordu.haklıda.ben bir sabah aramayım saat on olsun hemen beni ararlardı.''ne oldu kız aramadın bişeymi oldu,hasta falanmı oldun derlerdi''yok evi toparlıyorum diyincede hemen gelirlerdi.yine akşama kadar aynı tempo.ayda bir de ben teklifsiz giderdim bir kahve içerdim hemen kalkardım anlasınlar diye ama nerdeee:)benim annemlede evlerimiz yakın annemde ben işten çıkınca sevinmişti rahat rahat görüşürüz diye.ama ne mümkün.annem arıyor ''gelsene çarsıya inelim gezelim''diyor.bende onların yanında ''gelemem anne misafirim var'' diyordum.hergun hergun insanda der''annenle işin varsa git biz yabancımızyız bide şimdi kalkacaz'' der.hiç duymadım böyle bişeyde.gına gelmişti artık hergün.bir sene böyle gectikten sonra işe başladım.saat 18:00 de işten çıkıyordum.bir allahın kuluda demedi gel bi kahve içelim diye.2 ay sonra aradım hepsini.işe başladığımdan beri hiç görüşemiyoruz akşama ayarlayın gelin demim.eşimide annesine gönderdim.hazırlığımı yaptım.oturduk.o akşam dedim.arayı uzatmayalım her hafta bi salı akşamları birimizde toplanalım dedim.olur dediler.haftaya salı oldu.aradım.ne yapıyoruz diye.kocaları ne yapacaz olmaz oyle dediler.iyi dedim.aradan yine aylaaar aylaar geçti kimseden tık yok.ben çağırsan geleceklerini çok iyi biliyorum ama çağırmadım bende.bigün aradım yine kız hic görüşemiyoruz dedi.bende iş çıkışı kahve içmeye gelirim o zaman dedim.tam kapısının önündeyken msj geldi telefonuma.kusura bakma kardeşime gitmem gerekti diye.bir arama tenezzülünde bile bulunmadılar yani.sonrasında defalarca karşılaştık hiç bişey demedi.ya ogün işim çıktı yarın gel falanda demedi.uzun lafın kısası herkes iyi gün dostu olmuş.sen yedirirken senden iyisi olmaz canım.ama bişey olunca sırt çevirirler.bende bundan sonra o değerli vaktimi anneme babama ve kocama ayırıyorum.herkes baksın başının çaresine.
bir dokun bin ah işit oldu baya da uzun olmuş kusura bakma:
 
vaybe yazıklar olsun benim o çok deger
verdigim komşularum bi altımda
oturan sık görüstügüme oturmaya gelmişler ve beni çagıran olmadı tabiki yinr başımdan aşa kaynar sular
döküldü inanamıyorym ya maksadum onlarla lak lak yapmaj degil sadece
geldigim duruma üüzlüyorum
vr neden böyle yapıyolar merak
ediyorym şimdi dahada inat ve hırs geldi asla görüşmek istemiyorum yeterki peşimden konuşmasınlar
 

Neden böyle yapıyorsun,onlar seni istemiyorsa sen de onları isteme.Bence komşuyla ilişkiler o kadar da önemli değil.Saygıyı koruyun yeter.
 
 
evet haklısın digerlerinin çagırmadınaalışmıştım da digeri cok ayıp etti beni kaybettiiler ne diyim dahadicek söz yok heralde bugününde üstüne
 
evet haklısın digerlerinin çagırmadınaalışmıştım da digeri cok ayıp etti beni kaybettiiler ne diyim dahadicek söz yok heralde bugününde üstüne
bütün kış sıkılrlar birbirlerinden merak etme:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…