onları çok önemsemişsiniz,boşverin bence..kızlar cok kötüyüm nolur bana bişeyler deyin yol gösterin .biz bu
apartmanda dört yeni evli komşuyduk kızlarla bir senedir cok iyi giden arkadaşlımız vardı sürekli
oturma yapardık birbirimizi.çagırırdık.ben karnım burnumda azmı agırlamadım onları dogum yaptım bebegim cok aglıodu ozamanlar bile cagırıodum bişeyler yapıoduk yiyorduk daha sonra bir altımdaki arkadaş bana daha sık gelmeye başladı çünkü bebegimi cok seviodu hergun az az oturup gidiodu bende o gelio diye hergün digerlerini çagıramazdım sonucta benim dr bebwhim vardı .bu durum digerlerini kıskandırdı sanırım ve artık onlar üçü toplanıp bizi cagırmamaya başladılar altımdaki arkadaşla bunu konusur olduk hep.gecen onla otururken (o da dogum yaptı) kırkın çıktı gelsene artık bize dedim cık artık evden dedim "cıktım ya iki gun önce cagardı kızlar oturduk "dedi sok oldum beni cagaran olmadı dedim bilmiyom,dedi .ben gunde tesadufen asaya havlum dustu almaya gittim en altta oturan kapıya cıktı gelsene dedi tam girdim bide negörim hepsi toplanmış oturuyo benim sık görüştügümde orda tabi .oturmamla kalkmam bir oldu ben gidiyorum size iyi oturmalar dedim çıktım peşime geldiler sık görüştügüm hırkama yapıştı gitme nolur oturalım dedi yok işim var dedim ama bozuldumu anladılar ne oturucam havlu asaga düşşmese beni görmeseler çahıracakları yoktu daha öncede evin önünde otururlarken balkona çıkınca gordum onları asadan beri gelsene dediler balkona cıkmasam yine çagırcakları yoktu .suan ben onlara karsı nasıl tutum izlemeliyim hiçbitşyle görüşmeyş düşünmüyorum bu beni cok üzüyır ama benimde bir gururm var hiç görüşmesem apartmanda karsılaşınca falan çok soguk davransam onları hepten kaybedermiyim ne yapayım şimdi ben daha fazla alttan alamıyorum..onlara cok deger veriyodum ondan bukadar yıkıldım saf gibi onlar gelir diye buzluga börek sarıp atmıştım ben bunlarla ugrasırken onlar çaylarını yudumluyormuş megerse söyleyin bana ben neyapayım şimdi
Ya küçücük bebeğiniz varmış işiniz mi yokkızlar cok kötüyüm nolur bana bişeyler deyin yol gösterin .biz bu
apartmanda dört yeni evli komşuyduk kızlarla bir senedir cok iyi giden arkadaşlımız vardı sürekli
oturma yapardık birbirimizi.çagırırdık.ben karnım burnumda azmı agırlamadım onları dogum yaptım bebegim cok aglıodu ozamanlar bile cagırıodum bişeyler yapıoduk yiyorduk daha sonra bir altımdaki arkadaş bana daha sık gelmeye başladı çünkü bebegimi cok seviodu hergun az az oturup gidiodu bende o gelio diye hergün digerlerini çagıramazdım sonucta benim dr bebwhim vardı .bu durum digerlerini kıskandırdı sanırım ve artık onlar üçü toplanıp bizi cagırmamaya başladılar altımdaki arkadaşla bunu konusur olduk hep.gecen onla otururken (o da dogum yaptı) kırkın çıktı gelsene artık bize dedim cık artık evden dedim "cıktım ya iki gun önce cagardı kızlar oturduk "dedi sok oldum beni cagaran olmadı dedim bilmiyom,dedi .ben gunde tesadufen asaya havlum dustu almaya gittim en altta oturan kapıya cıktı gelsene dedi tam girdim bide negörim hepsi toplanmış oturuyo benim sık görüştügümde orda tabi .oturmamla kalkmam bir oldu ben gidiyorum size iyi oturmalar dedim çıktım peşime geldiler sık görüştügüm hırkama yapıştı gitme nolur oturalım dedi yok işim var dedim ama bozuldumu anladılar ne oturucam havlu asaga düşşmese beni görmeseler çahıracakları yoktu daha öncede evin önünde otururlarken balkona çıkınca gordum onları asadan beri gelsene dediler balkona cıkmasam yine çagırcakları yoktu .suan ben onlara karsı nasıl tutum izlemeliyim hiçbitşyle görüşmeyş düşünmüyorum bu beni cok üzüyır ama benimde bir gururm var hiç görüşmesem apartmanda karsılaşınca falan çok soguk davransam onları hepten kaybedermiyim ne yapayım şimdi ben daha fazla alttan alamıyorum..onlara cok deger veriyodum ondan bukadar yıkıldım saf gibi onlar gelir diye buzluga börek sarıp atmıştım ben bunlarla ugrasırken onlar çaylarını yudumluyormuş megerse söyleyin bana ben neyapayım şimdi
kızlar ben yanlış anlaşıldım
galiba hergun geleni ben
çagırmıyodum kendi gelip
bebehi sevip gidiodu yoksa pasta
yaptım gel yiyelim yoktu ortafa
ayrıca oda yeni dogum yaptı bende
bevehimi alıp iniodum sevmeyebit saat oturup çıkıyodum burda dısşancak
kadar bir suc varmı ona
yanıyorum işte nr var bunda femeyin gercekten koyuyo insana dördü toplanmış beni çagarmamış dışlanmış gibi hissetmek cok kötü
ayrıca bebek için çagarmıyotlardır
demişsiniz onlatında bebegi var sadece birinin yok hatta onlarınli benimkinfen küçükler ben sık görüştümü anlayamıyorum okadar yakınlaştık
son zamanlarda sır bile konuşuodyk gani obların bizr karsı tutumuyla ilgişi ama kırkı çıkar çıkmaz solugu onların yanınfa aldı ben onun bi üstündeyim
neden bikere bile yanıma gelme
di bebegi alıp koşa koşa en aşa
katlara gitti
onlarla muhabbeti
yeniden kurmuş çaktırmadan
siczce o nasul biri.birde onlara
diyebilirdş mlk5588 i de çagur
sanıza ayıp olur diye.halbuki
bem onu kaynanası ve
görümcesine karsı nakadar
savunmustum ona kötu
davranıyolar diye savunuyodym
onu aptal gibi onun bana yaptıgı
cok garip degilmi sizce
gercek arkadaş degil galiba
nediyim beni kaybettiler hiç sucum
yokken dışlanan biri oldum bugunfeb
beri başım agrıyor acıklama yapabilitdi
yanıma bile gelmedi bugun
bende böyle riyakarlıklardan bıktığım için okadar samimi olmuyorum kimseyle..değmez çünki..kızlar cok kötüyüm nolur bana bişeyler deyin yol gösterin .biz bu
evet kendine değer vermeli..insanlara çok değer veriyor bence..tatlım senin de herkesle bir sorunun var,"kaynana,teyze kızı,arkadas'ların",çok mu kafaya takıyorsun acaba,hani biraz sorunu da kendi de aramaya, biraz klise olacak ama empati yapsmaya çalışsan senin için daha iyi olur..."unutma hayatta hic birsey kendin den önemli degil",fazla takma kafayı derim ben:)
Kıyamam sana. Çok içten yazmışsın. Eğer onları silmek istemiyorsan duygularını olduğu gibi anlat. Durum değişmezse yapacak birşey yok. Kabulleneceksin.kızlar cok kötüyüm nolur bana bişeyler deyin yol gösterin .biz bu
kesinlikle...boyle insanlar genelde piyon olarak kullanılıyor,yine üzülen kendileri oluyor maalesef.evet kendine değer vermeli..insanlara çok değer veriyor bence..
kesinlikle kendini değiştirmeli..bu hassasiyet nedir..artık bir anne..bir anne bu sorunla başa çıkamazssa evladının ilerideki sorunlarına nasıl destek olcak..bukadar bağlanmak zaten kesinlikle yanlış..kesinlikle...boyle insanlar genelde piyon olarak kullanılıyor,yine üzülen kendileri oluyor maalesef.
canım bir şey daha anlatayım..kızkardeşim bende kalmaya geldi 3 arkadaşı davet ettim çocukları falan..sonra bir şeyler hazırladık..güzel bir gündü..tatlım senin de herkesle bir sorunun var,"kaynana,teyze kızı,arkadas'ların",çok mu kafaya takıyorsun acaba,hani biraz sorunu da kendi de aramaya, biraz klise olacak ama empati yapsmaya çalışsan senin için daha iyi olur..."unutma hayatta hic birsey kendinden önemli degil",fazla takma kafayı derim ben:)
evet bende xok denk geldim aslında,bir yerlerde yiyip iciyoruz,cıkısta herkes birbirine,birgunde benim davetlimsiniz diyerek ,opusup tokalasıyoruz ,ama kimsenin kimseden bir beklentisi yok tabi...boyle seyleri dert etmek cok zararlicanım bir şey daha anlatayım..kızkardeşim bende kalmaya geldi 3 arkadaşı davet ettim çocukları falan..sonra bir şeyler hazırladık..güzel bir gündü..
giderlerken biri bende çağırıcam sizi dedi,bende kızkardeşime çağırmayacak kesin dedim:)ve çağırmadı..yani o tarz beklentilerim yok artık...
valla kimsede kafa mafa yormaz kuşum...İçinden geleni söyle bence neden içinde kalip uzulcen ki onlara söyle icini rahatlat birak onlar dusunup kafa yorsun...
bencede yormaz..böyle hassas olanlar üzülüyorlar..neyse zamanla değişir inşallah arkadaş..valla kimsede kafa mafa yormaz kuşum...
daha ne komşuların olacakkızlar evet cok deger vermişim
cünkü hepimiz yeni evliyiz
derdimiz neşemiz aynı hamilelijlerimizi bile birlikte geçirdik sırayla dogum
yaptık onlarlaykrn motive oluyodym
ilk komşularımdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?