Neden?Cidden sokakta oturmayın hanımlar, sokakta oturulmaz...
Çünkü sokak oturmaya uygun bir yer değildir. Oturmak için balkonlarımız falan var ya hani, sohbet etmek istediğimiz insanları illa açık hava istiyorsak balkonda ağırlayabiliriz. Aksi çevreye rahatsızlık verir.Neden?
Bunun nesini dert ettiniz anlamadım?Bazı komşular kapı önünde sürekli oturuyorlar ben dışarı oturmaya çok cikmiyorum beş yaşında çocuğum var.komsular benden 10 yaş büyük çoğu.cok kafa dengim değiller ama arada bı çıkıp oturuyorum yanlarında.yinede çıkınca laf sokuyorlar alaycı davrananlar var.evde ne yapıyor musum çocuk camdan bakıyormuş sanki hapishanede gibiymis.ben dışarı cikiyorum gezmeye de gidiyoruz.ogluma göre çocukta yok oynayacak.bi tane var hırçın onlada oynamasını istemiyorum.yani kısaca arkamdan da konuşuyorlar çıkmıyor diye.neden, işleri benmiyim başka çıkmayanlar da var.bu insanlara nasıl davranmalıyım.siz çıkıp hergun oturuyormusunuz kapionunde komşularla.,?
Sokakdaki cafeler, dondurmacılar vs buna dahilmi?Çünkü sokak oturmaya uygun bir yer değildir. Oturmak için balkonlarımız falan var ya hani, sohbet etmek istediğimiz insanları illa açık hava istiyorsak balkonda ağırlayabiliriz. Aksi çevreye rahatsızlık verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?