- 11 Aralık 2018
- 42.041
- 261.187
- 598
Sokaktan kasıtın bunlar olmadığını çok iyi biliyorsunuz da canınız tartışma çekmiş sanırım. Valla o enerjim yok şu an, başka zaman işallakSokakdaki cafeler, dondurmacılar vs buna dahilmi?
Parklar, piknik alanları vs?
Ben evimin balkonnda oturmak istemiyorum mesela herzaman arkadaşlarımla dışarda buluşup oturmak istiyorum. Bunun uygun olmadığını şimdi öğrendim.
Yo tartışmak istemiyorumSokaktan kasıtın bunlar olmadığını çok iyi biliyorsunuz da canınız tartışma çekmiş sanırım. Valla o enerjim yok şu an, başka zaman işallak
Sokak denince aklınıza niye evinizin balkonu gelsin? Evin balkonu neden sokak olsun? İyi misinizYo tartışmak istemiyorum
Sokak denince aklıma benim bunlar geliyor
Evimin balkonu gelmiyor mesela
Bakış açısı sanırım
Şaka gibisiniz gerçektenYo tartışmak istemiyorum
Sokak denince aklıma benim bunlar geliyor
Evimin balkonu gelmiyor mesela
Bakış açısı sanırım
Bazı komşular kapı önünde sürekli oturuyorlar ben dışarı oturmaya çok cikmiyorum beş yaşında çocuğum var.komsular benden 10 yaş büyük çoğu.cok kafa dengim değiller ama arada bı çıkıp oturuyorum yanlarında.yinede çıkınca laf sokuyorlar alaycı davrananlar var.evde ne yapıyor musum çocuk camdan bakıyormuş sanki hapishanede gibiymis.ben dışarı cikiyorum gezmeye de gidiyoruz.ogluma göre çocukta yok oynayacak.bi tane var hırçın onlada oynamasını istemiyorum.yani kısaca arkamdan da konuşuyorlar çıkmıyor diye.neden, işleri benmiyim başka çıkmayanlar da var.bu insanlara nasıl davranmalıyım.siz çıkıp hergun oturuyormusunuz kapionunde komşularla.,?
Çok zorlama değil mi yaŞaka gibisiniz gerçekten
Sizinde bakış açınız pek genişmiş.
İyiyim?Sokak denince aklınıza niye evinizin balkonu gelsin? Evin balkonu neden sokak olsun? İyi misiniz
Tam aksine şuan hala dışardayım.Dışarda oturamamış bugün ondandın
Geniş derken?Şaka gibisiniz gerçekten
Sizinde bakış açınız pek genişmiş.
İyiyim?
Balkon örneğini siz vermiştiniz ya hani…
Neyse
Bunları beklemeyeceğim bir üyesiniz aslında. Genelde okuduğunu anlamayanlardan değilsiniz.
Hilale anlatır gibi anlatayım. Apartman önlerinde oturan bir takım insanlar var, bu insanlar komşularıyla apartman girişine sağlı sollu yerleşmek yerine birlikte zaman geçirmek istedikleri komşularıyla balkonlarında zaman geçirmeliler böylece apartmana girip çıkan onlarca insanı rahatsız etmemiş olurlar diyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Konumuz kafede sahilde oturanlar değil, sokakta oturanlar.
Şaşkınım ben de
Aslında aynı fikirdeyiz.
Neden birbirimizi anlamadık bende bunu anlamadım şuan ama neyse…
Bugün çok sıcaktı, kafama güneş geçmiş olabilir.
çalışmayan kadınların kafaları bomboş mu?hiç güleceğim yoktu.asıl işyerlerinde ne dedikodular dönüyor.Çalışmayan kadınlar meşgul olmadıklarında dedikoduya sarıyor benim çevreden biliyorum. Kafaları bomboş olunca dedikodu meşgale oluyor.
Takmayın orda size demeseler bile konuşuyorlardır zaten bu tipler hep birbirlerinin arkasından konuşurlar.
AfTam aksine şuan hala dışardayım.
Bahçede.
Nerde bahçede Apartmanın önünde mi?Tam aksine şuan hala dışardayım.
Bahçede.
Müstakil evimin bahçesinde oturuyorum izniniz ile.Af
Nerde bahçede Apartmanın önünde mi?
Bu saatte mi komşularınız ne durumda?
Hiç kafaya takılmayacak şeyler onların istediği gibi davransanızda arkanızdan konuşacaklar şüpheniz olmasınBazı komşular kapı önünde sürekli oturuyorlar ben dışarı oturmaya çok cikmiyorum beş yaşında çocuğum var.komsular benden 10 yaş büyük çoğu.cok kafa dengim değiller ama arada bı çıkıp oturuyorum yanlarında.yinede çıkınca laf sokuyorlar alaycı davrananlar var.evde ne yapıyor musum çocuk camdan bakıyormuş sanki hapishanede gibiymis.ben dışarı cikiyorum gezmeye de gidiyoruz.ogluma göre çocukta yok oynayacak.bi tane var hırçın onlada oynamasını istemiyorum.yani kısaca arkamdan da konuşuyorlar çıkmıyor diye.neden, işleri benmiyim başka çıkmayanlar da var.bu insanlara nasıl davranmalıyım.siz çıkıp hergun oturuyormusunuz kapionunde komşularla.,?
Çalışmıyorum kafamın içi seninkinden daha dolu emin olabilirsin.Çalışmayan kadınlar meşgul olmadıklarında dedikoduya sarıyor benim çevreden biliyorum. Kafaları bomboş olunca dedikodu meşgale oluyor.
Takmayın orda size demeseler bile konuşuyorlardır zaten bu tipler hep birbirlerinin arkasından konuşurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?