Komşularimiz

Sokaktan kasıtın bunlar olmadığını çok iyi biliyorsunuz da canınız tartışma çekmiş sanırım. Valla o enerjim yok şu an, başka zaman işallak

Korona zamani hem hamileydim hem sokaga cikma yasaklari hemde toplanma yasagi vardi. evime misafir kabul etmedigim icin "ölümsüz mü olacaaagggnnn gızım, Allahin takdiri 1 dakika sonra ölemeyeecenin garantisi var mi" demisti teyzeler. Onlar hep diyecek bisey bulur merak etme

Yooo bizim site evlere şenlik ztn bumerang gibi birini atarım öteki yapışır
Ben canım nasıl isterse öyle yapıyorum çokta ciddiye almayın derim

İyiyim?
Balkon örneğini siz vermiştiniz ya hani…
Neyse

Bunları beklemeyeceğim bir üyesiniz aslında. Genelde okuduğunu anlamayanlardan değilsiniz.

Hilale anlatır gibi anlatayım. Apartman önlerinde oturan bir takım insanlar var, bu insanlar komşularıyla apartman girişine sağlı sollu yerleşmek yerine birlikte zaman geçirmek istedikleri komşularıyla balkonlarında zaman geçirmeliler böylece apartmana girip çıkan onlarca insanı rahatsız etmemiş olurlar diyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Konumuz kafede sahilde oturanlar değil, sokakta oturanlar.

Aslında aynı fikirdeyiz.
Neden birbirimizi anlamadık bende bunu anlamadım şuan ama neyse…
Bugün çok sıcaktı, kafama güneş geçmiş olabilir.

çalışmayan kadınların kafaları bomboş mu?hiç güleceğim yoktu.asıl işyerlerinde ne dedikodular dönüyor.

Hiç kafaya takılmayacak şeyler onların istediği gibi davransanızda arkanızdan konuşacaklar şüpheniz olmasın

Çalışmıyorum kafamın içi seninkinden daha dolu emin olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…