• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşularimiz

Sokakdaki cafeler, dondurmacılar vs buna dahilmi?
Parklar, piknik alanları vs?
Ben evimin balkonnda oturmak istemiyorum mesela herzaman arkadaşlarımla dışarda buluşup oturmak istiyorum. Bunun uygun olmadığını şimdi öğrendim.
Sokaktan kasıtın bunlar olmadığını çok iyi biliyorsunuz da canınız tartışma çekmiş sanırım. Valla o enerjim yok şu an, başka zaman işallak 😂

Korona zamani hem hamileydim hem sokaga cikma yasaklari hemde toplanma yasagi vardi. evime misafir kabul etmedigim icin "ölümsüz mü olacaaagggnnn gızım, Allahin takdiri 1 dakika sonra ölemeyeecenin garantisi var mi" demisti teyzeler. Onlar hep diyecek bisey bulur merak etme

Bazı komşular kapı önünde sürekli oturuyorlar ben dışarı oturmaya çok cikmiyorum beş yaşında çocuğum var.komsular benden 10 yaş büyük çoğu.cok kafa dengim değiller ama arada bı çıkıp oturuyorum yanlarında.yinede çıkınca laf sokuyorlar alaycı davrananlar var.evde ne yapıyor musum çocuk camdan bakıyormuş sanki hapishanede gibiymis.ben dışarı cikiyorum gezmeye de gidiyoruz.ogluma göre çocukta yok oynayacak.bi tane var hırçın onlada oynamasını istemiyorum.yani kısaca arkamdan da konuşuyorlar çıkmıyor diye.neden, işleri benmiyim başka çıkmayanlar da var.bu insanlara nasıl davranmalıyım.siz çıkıp hergun oturuyormusunuz kapionunde komşularla.,?

Yooo bizim site evlere şenlik ztn bumerang gibi birini atarım öteki yapışır
Ben canım nasıl isterse öyle yapıyorum çokta ciddiye almayın derim

İyiyim?
Balkon örneğini siz vermiştiniz ya hani…
Neyse

Bunları beklemeyeceğim bir üyesiniz aslında. Genelde okuduğunu anlamayanlardan değilsiniz.

Hilale anlatır gibi anlatayım. Apartman önlerinde oturan bir takım insanlar var, bu insanlar komşularıyla apartman girişine sağlı sollu yerleşmek yerine birlikte zaman geçirmek istedikleri komşularıyla balkonlarında zaman geçirmeliler böylece apartmana girip çıkan onlarca insanı rahatsız etmemiş olurlar diyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Konumuz kafede sahilde oturanlar değil, sokakta oturanlar.

Bunları beklemeyeceğim bir üyesiniz aslında. Genelde okuduğunu anlamayanlardan değilsiniz.

Hilale anlatır gibi anlatayım. Apartman önlerinde oturan bir takım insanlar var, bu insanlar komşularıyla apartman girişine sağlı sollu yerleşmek yerine birlikte zaman geçirmek istedikleri komşularıyla balkonlarında zaman geçirmeliler böylece apartmana girip çıkan onlarca insanı rahatsız etmemiş olurlar diyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Konumuz kafede sahilde oturanlar değil, sokakta oturanlar.
😂😂😂
Aslında aynı fikirdeyiz.
Neden birbirimizi anlamadık bende bunu anlamadım şuan ama neyse…
Bugün çok sıcaktı, kafama güneş geçmiş olabilir.

Çalışmayan kadınlar meşgul olmadıklarında dedikoduya sarıyor benim çevreden biliyorum. Kafaları bomboş olunca dedikodu meşgale oluyor.
Takmayın orda size demeseler bile konuşuyorlardır zaten bu tipler hep birbirlerinin arkasından konuşurlar.
çalışmayan kadınların kafaları bomboş mu?hiç güleceğim yoktu.asıl işyerlerinde ne dedikodular dönüyor.

Bazı komşular kapı önünde sürekli oturuyorlar ben dışarı oturmaya çok cikmiyorum beş yaşında çocuğum var.komsular benden 10 yaş büyük çoğu.cok kafa dengim değiller ama arada bı çıkıp oturuyorum yanlarında.yinede çıkınca laf sokuyorlar alaycı davrananlar var.evde ne yapıyor musum çocuk camdan bakıyormuş sanki hapishanede gibiymis.ben dışarı cikiyorum gezmeye de gidiyoruz.ogluma göre çocukta yok oynayacak.bi tane var hırçın onlada oynamasını istemiyorum.yani kısaca arkamdan da konuşuyorlar çıkmıyor diye.neden, işleri benmiyim başka çıkmayanlar da var.bu insanlara nasıl davranmalıyım.siz çıkıp hergun oturuyormusunuz kapionunde komşularla.,?
Hiç kafaya takılmayacak şeyler onların istediği gibi davransanızda arkanızdan konuşacaklar şüpheniz olmasın :D

Çalışmayan kadınlar meşgul olmadıklarında dedikoduya sarıyor benim çevreden biliyorum. Kafaları bomboş olunca dedikodu meşgale oluyor.
Takmayın orda size demeseler bile konuşuyorlardır zaten bu tipler hep birbirlerinin arkasından konuşurlar.
Çalışmıyorum kafamın içi seninkinden daha dolu emin olabilirsin.

Back
X