komsularimizi bizim hakkimizda konusurken duyduk

kapı çalınca açmamak yerine delikten bakmak daha mantıklı geliyor bana.ayrıca çalışmıyorsun bütün gün evdesin en iyi şey komşuluk senin için.onlar adım atmışlar.şimdi sıra sende..sen birşeyler yap götür yada onları evine davet et.konuşurken laf arasında kendini ifade et kapıyı bu yüzden açmıyorum falan filan..
bencede tanisma sirasi sende katiliyorum zelibona bizdede annemizden gecmis sanirsam acayip komsu duskunlugu vardir her karekter insan vardir cevremde hatta yabanci arkadaslarim bile var kardesim babamin koyune gittiginde teeee obur koyden ciglik duyarsin kizlar bagirir sesleri derede yankir aytullll senmi geldin cadiiiiii diye hele kardesler biraraya geldikmi babamin yazlik evi komsudan dollar tasar o derece komsuluk cok onemli bazen ailenden once kosuyorlar insanin zor gununde 25 yasindan tut 60 yasinda bile arkadaslarim var komsularim var cokda memmunum:KK68:

bencede tanisma sirasi sende katiliyorum zelibona bizdede annemizden gecmis sanirsam acayip komsu duskunlugu vardir her karekter insan vardir cevremde hatta yabanci arkadaslarim bile var kardesim babamin koyune gittiginde teeee obur koyden ciglik duyarsin kizlar bagirir sesleri derede yankir aytullll senmi geldin cadiiiiii diye hele kardesler biraraya geldikmi babamin yazlik evi komsudan dollar tasar o derece komsuluk cok onemli bazen ailenden once kosuyorlar insanin zor gununde 25 yasindan tut 60 yasinda bile arkadaslarim var komsularim var cokda memmunum:KK68:

kesinlikle her sözüne katılıyorum canım..bende ailemden öyle gördüm.canın sıkılırsa yada 1 bardak süte una falan ihtiyacın olurnca kapısını çalacak komşular edinmeli insan..

yeni evliyiz. 1.5 ay oldu. bina komsularimdan ev gormeye falan gelen olmadu gecen iki kisi asure getirdi. bende cekindim hic birine gidemedim calismaya ama hepsi birbiriyle samimi. ben sinava calistigim icin gece bazen sabahliyorum esimde polis gececiydi dun sabahladim sabah uyuyorduk baya zil calmis sonda esim yetismis ama acmamis pijamaylayim diye kapida konusurlarken duymus onlar hic kapiyi acmiyo demis biiri gecen asure getirdim acmadilar demis digeri de onlar calisiyo falan demis. evet esim evde olmadiginda ben oturdugum odanin kapisini bile kitliyorum aileme de soyluyorum esim evde yok gelcekseniz haber verin diye ve acmiyorum kapiyi ben evdeyken bir kere hirsiz girmisti o yuzden korkuyorum gecen aksam caldilar kapiyi ve ben acmadim. sizce onlara karsi soguk gorusmek istemeyen imajimi uyandirdik da onlar kapiyi acmiyo diyolar

kapılarını hiç açmazsan soğuk görünürsün tabi adamlar aşure getiriyor ev kapı duvar. nezaketen bile geri dönüş yapman gerekiyor komşu deyip geçme iyi günde kötü günde her türlü ihtiyacın olur onlara

Yani çalan her kapı açılacak diye bir şey mi var allasen .:KK57::KK57:..İnsanın bazen kendine bile tahammülü olmuyor ,,Kapı önünde bekleyip çalan kapıyı zaartt diye açacak hali yok ...Çok acil bir yardım istense bu apartmana en son taşınan insan olmaz herhalde daha öncekilerin komşu olduğunu varsayarsak ..Bir de gecenin 10.30 unda aşure getirmek nedir ? Günler torbaya mı girdi ? Sen bekle bekle aşureyi yap sonra gece yarısı dağıtmaya çık.:KK69:.Ayrıca yeni evli her insanın şıp diye evine alışması beklenemez ..Herkesin kaygı durumları aynı mı ? Biri de börek getirdim açmadı demiş ,belki müsait değildi yani ..AAAAA biri börek getirir diye hazırolda mı bekleyecek ?????:KK59::KK59:

Back
X