• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komsuyla buyuk kavga ettik:(

tasinali 1 ay oldu buraya..karsi binada bi kadindan sut alisverisi yapiyodum kizimla da kizi arkadasti severdim kizlarini gorusurduk 1 ay icinde icim isinmisti sanki...gecennlerde sütü aksam 11 de getirdi aramis aramis duymamisim 3 kere sora aradim bana baya bi çıkısmisti kadin...kac kere aradim.neden acmiyosun ya tarrzinda sasirdigim bir uslupla konustu neyse dedim abla duymadim kusuuruma bakkma dedim uzatmadim.ogun sutumu aldim ..sora yine sut alisverisine devam..dun sabah 8 de aramis sut icin bende telefon sesszde tabj cocuk uyiyor o saatte sesi acik tutmam.birkere aramis bende 11 de aradim acmadi gun icindw aradim acmadi mesgule bile atti..sora msj attim msjlari kizi okuyor o bilmiuor msj okumayi falan....cnm sabah annen aramis sanjrim sut geldi duymamisiim.o saatte yazrim...annem sutu sen acmayinca baskasina vermis yazdi. artik o saatte kimi buldu acele verdiyse...bende tuh keske dolaba koysaydi ben oglende alirdim yazdim cocukda cok seviyo sizin sutu tuh sutsuz kaldi bu hafta ama neyse canim dedim....sora kadin aradi....azarlamaya basladi senin cocugun simdi bugin sutsuz duramicakmi yani tarzi saygisiz bi ses tonuyla konusmaya basladi ..ben once beni madur etti diye biraz sut vericek sandim cocum icin ...he abla sizin sutu cok sevmisti cok beheniyorum.sutunu diyordum ki ..kadin birden çemkirmwye basladi...bana bak ben milletin kapisina surekli sut getircek insan degilim dun gece gec geldi sutler getiremedim o saatte miletin kapisina gelcek bi kadin degilim gevende de 3 kere aradim acmamistin sabah da acmadin ben boyle seylere gelemem diyerwk bagarmaya basladi ve benim şartller atti ..sen beni kim oluyosunda ikide bir aazarlamaya kalkisiyosun ya dedim gecende de abuk sabuk bagardin sesimj cikarmadim simdide beni azarlamaua calisiyosun dedim...komsulukta olamazmi insanlik hali cocumla ilgileniyorum duymamis olamazmiyim dedim ama bende bagriyorum elim ayam titriyor asiri sinirle konusuuorum...bir daha senden sut falan almam benim numarami da sil komsilukda yapma benle dedim ..zaten ben senle komsuluk yapmiyom canim dedi gevsek bi agazla...yapamassin zaten istesende dedim...teli suratima kapatti...hala şoktayim buyuk bir sinir icindeyim suan basim agriyo sabahtan beri hic beklemezdim..simdi durduk yere belkide mahallede adimi cikarcak beni kotuleyecek.. icimde de bir urperti var suan kadin mahallede beni horunce laf atar bende sinirlenir saydirip rezil olurum diye korkuyorum ..nasil davranmaliyim tam karsimda oturuuo nereye gitsem gorucek karsilasicaz:KK43:
her getirdiginde acmasam teli kapayi magdur etsem hakli dicem ama gecende duymadim hemen kapiya inio aldim kusura bakma duymadim.dedim sora defalarca aldim sutumu duzenlice bugunde sabahin korunde aradigi icin duymadim ki evde durdursaydi ben alirdim.
Sonunu okumadim ama kadin süt getiriyorsa saat kacta getirirse alirsin. Birine 8 de birine 11 de sut vermek zorunda degil. Sen kendin düşünüp bakacaksin sesdizde olan tele sütçü aradi mi geldi mi diye.
Kadinin konusma tarzi yanlis ama hatanin büyüğü sizde.

Kadın haklı süt istiyorsun telefon bı sessizde bir duymuyorsunuz . Örnek vereyim su siparişi verdiğim zaman telefon ya elimde ya cebimde taşıyorum olaki mutfak da işim varsa telefon yanıma alıyorum adam o kadar kat yukarı çıkıp boşa gitmesin diye.O da kendince işini yapıyor saygı bekliyor ben olsam süt satmam beni oynatan insana

bence konuyu okuyup kadına hak verenler konuyu anlamamıslar
ısrarla su sıpasırı ustune ornek verıyorlar
zaten konu sahıbı saatı bellı olan karsılıklı ıletısıme gecebıldıgı bır sucuyla problemı yok

ıletısım saglayamadıgı olmadık saatlerde gece 11 de sabah 8 de arayan ve o saatde bebegınden dolayı musaıt olamadıgından tele yetısemedıgı ıcın sutcuden yedıgı azardan muzdarıp
ustelık bu sutcu komsusu, konu sahıbının bebegı oldugunu bılıyor. konu sahıbı sutu ben gelım alım dedıgınde ben getırıcem dıyor

hatunlar
su sıparısı verdıkten en gec 20 dk sonra evınde olur ne zaman gelecegını bılırsın bu sebeple beklersın
sutcu kadın bır saat vermemıs saat kac olursa olsun sut geldımı ben sana getırırım demıs sen gelıp alma ben geldıgınde senı arıcam demıs . ve bı gece 11 de baska zamanda sabah 8 de aramıs

konu sahıbı bebeklı takdır edersınız kı gece 11 sabah 8 de musaıt olamıyor gece bebegını uyuturken gelmıs yetısememıs ısı bıter bıtmez sutcuye gıtmıs sutunu almıs
dıgerınde de sabah 8 de uyuyormus

bız normal ınsanlar genelde boyleyızdır uyuruz tuvalete gırerız bebegımızı uyuturuz gece esımızle sevısırız falan... acaba bugun sutcu arar mı ya ararsa dıye 24 saat tel basında beklemeyız.AMA 7-24 tel basında bekleyebıldıgınız ıcın sızı tebrık edıyorum bırer madalya hedıye edıyorum . sutcuye hak verenler tel basında uyumadan wc ye banyoya gırmeden 7-24 bekleyebılıyorlar demek kı. super basarı

Son düzenleme:
zaten konu sahıbı saatı bellı olan karsılıklı ıletısıme gecebıldıgı bır sucuyla problemı yok

ıletısım saglayamadıgı olmadık saatlerde gece 11 de sabah 8 de arayan ve o saatde bebegınden dolayı musaıt olamadıgından tele yetısemedıgı ıcın sutcuden yedıgı azardan muzdarıp
ustelık bu sutcu komsusu, konu sahıbının bebegı oldugunu bılıyor. konu sahıbı sutu ben gelım alım dedıgınde ben getırıcem dıyor

hatunlar
su sıparısı verdıkten en gec 20 dk sonra evınde olur ne zaman gelecegını bılırsın bu sebeple beklersın
sutcu kadın bır saat vermemıs saat kac olursa olsun sut geldımı ben sana getırırım demıs sen gelıp alma ben geldıgınde senı arıcam demıs . ve bı gece 11 de baska zamanda sabah 8 de aramıs

konu sahıbı bebeklı takdır edersınız kı gece 11 sabah 8 de musaıt olamıyor gece bebegını uyuturken gelmıs yetısememıs ısı bıter bıtmez sutcuye gıtmıs sutunu almıs

bız normal ınsanlar genelde boyleyızdır uyuruz tuvalete gırerız bebegımızı uyuturuz gece esımızle sevısırız falan... acaba bugun sutcu arar mı ya ararsa dıye 24 saat tel basında beklemeyız.AMA 7-24 tel basında bekleyebıldıgınız ıcın sızı tebrık edıyorum bırer madalya hedıye edıyorum . sutcuye hak verenler tel basında uyumadan wc ye banyoya gırmeden 7-24 bekleyebılıyorlar demek kı. super basarı
Artik su sutcuye hak verenlere laf atma savasiniz bir bitse konunun yarisi sutcuye hak verip konuya yorum yapanlar diger yarisi nasil sutcuyu hakli bulursunuz cok sasirdimcilarla dolu.
Sizde konu sahibini hakli bulun gecin biz size sasiriyormuyuz konu sahibini hakli buldunuz diye.
Surekli sutcu nasil hakli olur sutcu nasil hakli olur sizene bizlere gore hakli.
Mesajlariniz yok biz normal insaniz vs gibi sacma sapan hakaretlere gidiyir baskalarinin dusuncelerine degil konuya yazin artik siz iki laf yazinca bizim fikrimiz degismeyecek abartmayin bu kadar.

Artik su sutcuye hak verenlere laf atma savasiniz bir bitse konunun yarisi sutcuye hak verip konuya yorum yapanlar diger yarisi nasil sutcuyu hakli bulursunuz cok sasirdimcilarla dolu.
Sizde konu sahibini hakli bulun gecin biz size sasiriyormuyuz konu sahibini hakli buldunuz diye.
Surekli sutcu nasil hakli olur sutcu nasil hakli olur sizene bizlere gore hakli.
Mesajlariniz yok biz normal insaniz vs gibi sacma sapan hakaretlere gidiyir baskalarinin dusuncelerine degil konuya yazin artik siz iki laf yazinca bizim fikrimiz degismeyecek abartmayin bu kadar.
sızı anlayısla karsılıyorum :)

hatunlar

Ben netten bir şey sipariş verdiğim zamanlarda bile eğer paket kargoya verilmişse o birkaç gün tetikte olurum, telefonu sık sık kontrol ederim kargocu arar da ulaşamaz diye.. Bence konu sahibi çok rahat ve vurdumduymaz.. Bu kadın nihayetinde her gün ya da kaç günde birse süt getiriyor mu getiriyor, e bir zahmet o da takibini yapsın.

Ben netten bir şey sipariş verdiğim zamanlarda bile eğer paket kargoya verilmişse o birkaç gün tetikte olurum, telefonu sık sık kontrol ederim kargocu arar da ulaşamaz diye.. Bence konu sahibi çok rahat ve vurdumduymaz.. Bu kadın nihayetinde her gün ya da kaç günde birse süt getiriyor mu getiriyor, e bir zahmet o da takibini yapsın.
bende oyleyım tetıkte olurum
fakat cocugumdan dolayı kapıya gelen kargoyu kapıyı acamadıgım ıcın kacırdıgım cok oldu.,gelmeden once arıyor kargo ;hep aynı sube den hep aynı adamla calısıyorum .telını de acamadıgım oldu . mesela uyuturken cocuk bı anda kustu ust bas hersey battı o yarım saat ıcınde kargo gelecek mecbur banyoya gırıyoruz ...

adam artık okadar alısmıs kı bana cemkırmek yerıne ogrendı ,saolsun daha da yardımcı oluyor guvenlıge bıraktım dıyor subeden gelın alın demek yerıne... hatta cocuk uyanmasın dıye zile bıle basmıyor kapıyı tıklatıyor...

konu sahıbı aradıgını gorur gormez dönmese ,nıye acamadıgını acıklamasa gıdıp sutu almasa vurdumduymaz oldugunu dusunurdum.

Sonunu okumadim ama kadin süt getiriyorsa saat kacta getirirse alirsin. Birine 8 de birine 11 de sut vermek zorunda degil. Sen kendin düşünüp bakacaksin sesdizde olan tele sütçü aradi mi geldi mi diye.
Kadinin konusma tarzi yanlis ama hatanin büyüğü sizde.
belirli gunu sali gec saatlerde getiriuor sali bekledim gelmedi gec oldu diye aramaya cekindim kendide habwr vermedi carsamba sabah 8 de getircem diye..demedigi icin de ben tel elimde o saatte beklemek zoeunda degilim

hatunlar

negyzwl aciklamassin canim.tesekkur ederim...diger aksam 3 kere aradiginda kizimi wc ye goturmuatum oncesinde camlarda beklemistim tam kizimla odadan ciktik aramis...ama sonucu buyuk bir kinmis

belirli gunu sali gec saatlerde getiriuor sali bekledim gelmedi gec oldu diye aramaya cekindim kendide habwr vermedi carsamba sabah 8 de getircem diye..demedigi icin de ben tel elimde o saatte beklemek zoeunda degilim
Saatleriniz ve gununuz belli degilse haklisiniz.
Ben hep ayni gun ve saatte getiriyor sanmistim.

Back
X