- Konu Sahibi smollgirl20
Sonunu okumadim ama kadin süt getiriyorsa saat kacta getirirse alirsin. Birine 8 de birine 11 de sut vermek zorunda degil. Sen kendin düşünüp bakacaksin sesdizde olan tele sütçü aradi mi geldi mi diye.tasinali 1 ay oldu buraya..karsi binada bi kadindan sut alisverisi yapiyodum kizimla da kizi arkadasti severdim kizlarini gorusurduk 1 ay icinde icim isinmisti sanki...gecennlerde sütü aksam 11 de getirdi aramis aramis duymamisim 3 kere sora aradim bana baya bi çıkısmisti kadin...kac kere aradim.neden acmiyosun ya tarrzinda sasirdigim bir uslupla konustu neyse dedim abla duymadim kusuuruma bakkma dedim uzatmadim.ogun sutumu aldim ..sora yine sut alisverisine devam..dun sabah 8 de aramis sut icin bende telefon sesszde tabj cocuk uyiyor o saatte sesi acik tutmam.birkere aramis bende 11 de aradim acmadi gun icindw aradim acmadi mesgule bile atti..sora msj attim msjlari kizi okuyor o bilmiuor msj okumayi falan....cnm sabah annen aramis sanjrim sut geldi duymamisiim.o saatte yazrim...annem sutu sen acmayinca baskasina vermis yazdi. artik o saatte kimi buldu acele verdiyse...bende tuh keske dolaba koysaydi ben oglende alirdim yazdim cocukda cok seviyo sizin sutu tuh sutsuz kaldi bu hafta ama neyse canim dedim....sora kadin aradi....azarlamaya basladi senin cocugun simdi bugin sutsuz duramicakmi yani tarzi saygisiz bi ses tonuyla konusmaya basladi ..ben once beni madur etti diye biraz sut vericek sandim cocum icin ...he abla sizin sutu cok sevmisti cok beheniyorum.sutunu diyordum ki ..kadin birden çemkirmwye basladi...bana bak ben milletin kapisina surekli sut getircek insan degilim dun gece gec geldi sutler getiremedim o saatte miletin kapisina gelcek bi kadin degilim gevende de 3 kere aradim acmamistin sabah da acmadin ben boyle seylere gelemem diyerwk bagarmaya basladi ve benim şartller atti ..sen beni kim oluyosunda ikide bir aazarlamaya kalkisiyosun ya dedim gecende de abuk sabuk bagardin sesimj cikarmadim simdide beni azarlamaua calisiyosun dedim...komsulukta olamazmi insanlik hali cocumla ilgileniyorum duymamis olamazmiyim dedim ama bende bagriyorum elim ayam titriyor asiri sinirle konusuuorum...bir daha senden sut falan almam benim numarami da sil komsilukda yapma benle dedim ..zaten ben senle komsuluk yapmiyom canim dedi gevsek bi agazla...yapamassin zaten istesende dedim...teli suratima kapatti...hala şoktayim buyuk bir sinir icindeyim suan basim agriyo sabahtan beri hic beklemezdim..simdi durduk yere belkide mahallede adimi cikarcak beni kotuleyecek.. icimde de bir urperti var suan kadin mahallede beni horunce laf atar bende sinirlenir saydirip rezil olurum diye korkuyorum ..nasil davranmaliyim tam karsimda oturuuo nereye gitsem gorucek karsilasicaz
her getirdiginde acmasam teli kapayi magdur etsem hakli dicem ama gecende duymadim hemen kapiya inio aldim kusura bakma duymadim.dedim sora defalarca aldim sutumu duzenlice bugunde sabahin korunde aradigi icin duymadim ki evde durdursaydi ben alirdim.
Kadinin konusma tarzi yanlis ama hatanin büyüğü sizde.