İyi geceler herkese. Derdimi okuyup cevap yazacaklara sonsuz tesekkur ederim.
Evimize tasinali 1 sene olcak neredeyse.ust kat komsularimiz var kari koca ve bir tanede kizlari.ilk tasindigimizda gayet normal komsuluk muhabbetleri hosgeldin vs.
Kendisini severim abla derim.ben evlerine cok gitmesemde kiziyla gelir bana komsumuz.esimlede selamlastiklari olurdu tanistilar.binanin whatsapp grubunda esimde var. Bir aksam esim geldiginde komsumuz ve kizi bizdeydi okuldan konu acildi kiz univ ogrencisi esim mezun ve bu kizda esimle ayni bolumde okuyor esime sorular sordu hatta hep beraber konustuk ettik.dedik hatta herhangi bir yardima ihtiyacin olursa danisabilirsin.
Neyse boyle boyle hep beraber normal sohbetlerimiz oluyordu.zamanla bu kiz esimin eve gelmesine yakin saatlerde elinde keki boregi pogacasi kapiyi calip geliyordu. İlk olarak seyrek, sonra gelmeleri siklasti.annesiyle yada tek basina geliyordu.
Rahatsiz olmamin tek nedeni esim isten gelcek adam iki ayagini uzatip dinlenicek yemek yicez ama kiz evde oluyordu. Baslarda rahatsizlik vermiyim ben gidiyim deyip kalkiyordu son zamanlarda baya baya oturuyordu.
Ta ki esimin cep telefonuna mesaj atana dek.Whatsap grubundan esimin numarasini almis yani ordan buldugunu soylemis ve mesaj atmis esime. Aradan az zaman gecmis yine atmis rahatsiz ediyorum ama sunu sunu sorcam nasilsin oncelikle falan.esim bana soyledi bunu komsumuzun kizindan mesaj geldi onemli birsey miydi sana bahseti mi diye ve esim telefonunu hep ortada birakir birde. Dun aksam pat diye bir mesaj .... musait misiniz acaba diye. Bu kiz benim numarami da biliyor bana sor musait misin diye? Esime mesaj atiyor.Esim mesajina cevap vermeyi unutmus iste oldugu icin.
Bu sabah yine mesaj atmis esime mesaj aynen su' annem asuresini begendigini soyledi yenisini getircem afiyetler olsun:) ' delirdim o mesajida soyledi esim. Lutfen bir el atin bana ne yapiyim uyariyim mi kizi esime diyim mi sil diye bilemedim simdi annesiylede yuzyuze bakiyoruz
------------------------------------
gelismeleri yaziyim buradan yeni okuyacaklar icin. Cunku herkesin yorumu onemli benim icin.derdimi paylasiyormusum gibi hissediyorum.
Sabah esimle ciktik binadan bu kizla karsilastik.gunaydin dedi. Gunaydin dedim bende, dedimki asure getirecegini soylemissin ama annem yapti esim anneminkini sever getirmene gerek kalmadi. Anlasin istedim mesajlarini okudugumu
Esime mesaj atmis bunun ustune. "İlgin abla beni tersledi galiba ne alaka" tarzinda bir mesajdi.
esimle agiz birligi yaptik ve esimin yazdigi cevabida buraya kopyaliyorum 'abicim ben isteyken ustuste mesaj yazdin,sesimi cikartmadim.aksam evime geliyorum rahatsiz etmemen gereken bir saatte yine mesaj atiyorsun.ilgin ablani ve beni bu sekilde rahatsiz etmen cok yanlis cunku telefonumu alarak ozelime coktan girmis oldun.bolumun disinda bana bir sorun olmayacagini varsayarak,ilgin ablana soylerdin musait bir zaman ayirir sorularini cevaplardik.zaten bizden izinsiz telefonumu almanda dogru olmadi.bir daha beni telefonumdan rahatsiz etmeni istemiyorum'
Bekledim cevap gelcek mi diye bir sure. Gelmedi bende engelledim kizi telefonundan esimin.
Su an bolca sesli muzik aciyor yukardan.
1 gun sonra kizin annesi geldi aksam.
Elinde asure ile. Kizi annesine demiski, asure istedi ilginlar.
Sinirlerim tepeme cikti tabi. Kadina dedimki, tam tersi kizin esime mesaj atmis asure getircem diye, ben asure istemedigimi soyledim kizina dedim. Kadin dediki aaa bilmiyordum istediginizi soyleyince getirdim.
Kizin esime mesaj atmis is yerindede falan dedim. Bir sorusu varsa yada danismak istedigi, bana gelip soylerdi esime iletirdim dedim.
Buna karsilik kadin bana, 'bilirsin esini abisi gibi gorur benim kizim' dedi.
Getirdigi asureyi kadinla geri gonderdim.