komsularimizi bizim hakkimizda konusurken duyduk

Hee hırsızda herkesin oturup tv syrettiği bir saatte girer zaten. Kim olabilir ki açmıyorsunuz. Bari bahaneleriniz biraz mantıklı olsun. Çok mu zor kim o diye sormak tanımadığınız açıklama yapamayan biriyse zaten açmazsınız. 22.30 da hırsız girmesini ilk defa duyuyorum hem de ışığı yanan eve.
Eski oturduğumuz yerde hırsızlar hep erken vakit giriyorlardı eve,akşam üzerini giriyorlardı genelde 18.30 dan sonrasını bizimde başımıza geldi 2 saat içinde evimize hırsız girdi talan etti gitti hemde çok erken bir vakit,komşumuzun birisinin evine yine akşam 8 civarı girdiler,ışığını açık bırakmış kadın hırsızlarda zili çalmış ses gelmeyince girmişler,yine bir komşumuzun kızı evdeyken girdi oda 8-9 civarı ve üstelik kız banyodaymış kız korkudan banyodan çıkamamış,şimdi oturduğumuz yerde de bir komşumuzun evine girdiler hem de gündüz vakti.

Hee hırsızda herkesin oturup tv syrettiği bir saatte girer zaten. Kim olabilir ki açmıyorsunuz. Bari bahaneleriniz biraz mantıklı olsun. Çok mu zor kim o diye sormak tanımadığınız açıklama yapamayan biriyse zaten açmazsınız. 22.30 da hırsız girmesini ilk defa duyuyorum hem de ışığı yanan eve.

valla canim sen gene inanmazsin ama 20:00 di hirsiz girdiginde biz mutfakta yemek yiyorduk bekardim babamlarin evi giris kattayi o zaman allah karsilastirmason ama o golgesini gorurseniz karsilasirsaniz anlarsiniz beni

Eski oturduğumuz yerde hırsızlar hep erken vakit giriyorlardı eve,akşam üzerini giriyorlardı genelde 18.30 dan sonrasını bizimde başımıza geldi 2 saat içinde evimize hırsız girdi talan etti gitti hemde çok erken bir vakit,komşumuzun birisinin evine yine akşam 8 civarı girdiler,ışığını açık bırakmış kadın hırsızlarda zili çalmış ses gelmeyince girmişler,yine bir komşumuzun kızı evdeyken girdi oda 8-9 civarı ve üstelik kız banyodaymış kız korkudan banyodan çıkamamış,şimdi oturduğumuz yerde de bir komşumuzun evine girdiler hem de gündüz vakti.

yasayan biliyo iste bende bekarken babamlarin evinde 20:00 de girdi tum isiklar da yaniyodu mesele isik yanmasiysa o yasayinca anliyor insan saate falan bakmadiklarini bende hosnut degilim kilitli kapi arkasinda oturmaya korku iste damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis :)

Eğerki eşiniz kapıdaki komşularınızın sizin için "çok cana yakın insanlar" dediklerini duymuş olsaydı , sakın o komşularla görüşmeyin ne dediklerini bilmiyorlar derdim

yasayan biliyo iste bende bekarken babamlarin evinde 20:00 de girdi tum isiklar da yaniyodu mesele isik yanmasiysa o yasayinca anliyor insan saate falan bakmadiklarini bende hosnut degilim kilitli kapi arkasinda oturmaya korku iste damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis :)
O korkuyu bilmem mi hem de çok iyi bilirim Eski oturduğumuz yerde hırsızlar resmen dadanmıştı bütün evlere hep erken saati seçiyorlardı.

Komşularım hakkımızda konuşuyorlardı deyince ben de baya fena şeyler söylüyorlar sandım, içim mi kötü ne. :KK53:
Kendi aralarında kapı açmama konusuna açıklık getirmeye çalışmışlar.
Siz evde olduğunuz halde kapıyı açmıyorsanız, yani evden de tıkırtı duyuyorlarsa evet görüşmek istemediğinizi düşünmüş olabilirler.
Eğer bu yanlış anlaşılmadan rahatsızsanız birgün kek veya başka birşey yapıp bir yarım saat oturmaya gider ve durumunuzu izah etmeye çalışabilirsiniz.
Tabii konuştuklarını duymuş gibi değil de tedbirlerinizi anlatır gibi, iç döker gibi... (;

dedikodunuz yapıldı zannettim başlıktan.:)

O korkuyu bilmem mi hem de çok iyi bilirim Eski oturduğumuz yerde hırsızlar resmen dadanmıştı bütün evlere hep erken saati seçiyorlardı.

insanlar yanlis dusunebilir ama komsumuzun zilini calip kapiyi actignda zorla eve girmeye calistilar bizim evimize girdiler golgesini kapiyi carpip kacisi hala aklimda

Kapimi hep kolitlerim kim o demeden delikten bakmadan acmam musait degilsem soylerim veya bekletirim biraz evde yok gibi yapmak ayip olmus

yeni evliyiz. 1.5 ay oldu. bina komsularimdan ev gormeye falan gelen olmadu gecen iki kisi asure getirdi. bende cekindim hic birine gidemedim calismaya ama hepsi birbiriyle samimi. ben sinava calistigim icin gece bazen sabahliyorum esimde polis gececiydi dun sabahladim sabah uyuyorduk baya zil calmis sonda esim yetismis ama acmamis pijamaylayim diye kapida konusurlarken duymus onlar hic kapiyi acmiyo demis biiri gecen asure getirdim acmadilar demis digeri de onlar calisiyo falan demis. evet esim evde olmadiginda ben oturdugum odanin kapisini bile kitliyorum aileme de soyluyorum esim evde yok gelcekseniz haber verin diye ve acmiyorum kapiyi ben evdeyken bir kere hirsiz girmisti o yuzden korkuyorum gecen aksam caldilar kapiyi ve ben acmadim. sizce onlara karsi soguk gorusmek istemeyen imajimi uyandirdik da onlar kapiyi acmiyo diyolar
komşuluk çok önemli
başınıza bişey geldiğinde ailenizden bile önce yetişirler
kapıyı evde olup açmamak bence çok ayıp
benim de üst komşum 4 aylık falan evli geçenlerde börek yaptım götüreyim diye
üstüm de müsait değil of nerden çıktı bu şimdi gibi laflar duydum hemen aşağıya indim
çok kırıldım çok üzüldüm ama dün gelmiş benden limon istiyor
bişey demedim ama inanki yüzüne bakmak bile gelmedi içimden
görüşmek istemeyebilirsin ama kapına gelen bir misafir ve seni önemsediğinden kapına kadar gelmiş
içerde biri olduğu halde kapı açılmıyorsa sizin için tabiki farklı konuşurlar çünkü ayıp bişey
açıp güler yüzle karşılayıp ders çalışıyorum şu sıralar yoğunum falan diyebilirsin

Evde oldugun halde , Kapiyi acmiyosan tabiki konusurlar.

Ama kötü bisey dememislerki , sadece fikir alisverisi yapmislar ..

Kapinin deliginden bak kim gelmis diye , komsu hirsiz gibi zile basacak degil herhalde.

bi bana garip geldi herhalde
sizin kapınızın önünde neden konuşuyorlar ki açmıyorlar felan diye . ayrıca her zil çalana kapı açmak zorundamıyım ki ..
açmam açmam yani müsait değilimdir , sinirliyimdir vs

kotu bisey dememisler
kapiyi açmamissiniz onlarda kapi açilmiyor demis , yalan mi soylemislerki
dert edilecek bisey yok benc ebunda

komsuluk guzeldir

insanlar yanlis dusunebilir ama komsumuzun zilini calip kapiyi actignda zorla eve girmeye calistilar bizim evimize girdiler golgesini kapiyi carpip kacisi hala aklimda

O zaman neden uzuldunuz ben anlamadım? Sadece sizi hakli görenlere cevap atiyorsunuz ve kendinizi gerçekten hakli goruyorsaniz dert edilecek sorununuz da yok demektir.

İnsanlar sizi onemsemis kaç kez kapiniza gelmişler hic acilmadigi halde...bu yüzden neden acmiyorlar diye konuşmaları çok doğal. Sizin de soğuk ev sahipleri oldugunuzu göstermesi çok normal bu durumun.

Ben boyleyim ve boyle olacak diyorsaniz da bu neden bir dert ki sizin için? Ne dememizi bekliyorsunuz cidden anlamadim

yeni evliyiz. 1.5 ay oldu. bina komsularimdan ev gormeye falan gelen olmadu gecen iki kisi asure getirdi. bende cekindim hic birine gidemedim calismaya ama hepsi birbiriyle samimi. ben sinava calistigim icin gece bazen sabahliyorum esimde polis gececiydi dun sabahladim sabah uyuyorduk baya zil calmis sonda esim yetismis ama acmamis pijamaylayim diye kapida konusurlarken duymus onlar hic kapiyi acmiyo demis biiri gecen asure getirdim acmadilar demis digeri de onlar calisiyo falan demis. evet esim evde olmadiginda ben oturdugum odanin kapisini bile kitliyorum aileme de soyluyorum esim evde yok gelcekseniz haber verin diye ve acmiyorum kapiyi ben evdeyken bir kere hirsiz girmisti o yuzden korkuyorum gecen aksam caldilar kapiyi ve ben acmadim. sizce onlara karsi soguk gorusmek istemeyen imajimi uyandirdik da onlar kapiyi acmiyo diyolar
evet bence öyle komşunuzsa açın kapıyı iyi niyetiyle size aşure getirmiş hırsız geldi diye herkese kapı açmamak doğru değil bence

ben yan komsumla iyiyim tek o tanisti bizimle tanisirken falan sagolsun yardimci oldu ama sadece bi kere acmadim o da 22:30 da asure getirecekleri gelmedi aklima :)) esimde ben yatiyodum kadinlarin karsisina pijamayla cikmak istemedigi icin acmamis sabah ben binada karsilastikca selam veriyoeum konusuyorum ama esim cogunlukla gunduzleri evde oldugundan davet edemedim
canım söyle ne varki bunda insanlara hakkında kötü düşünmelerine fırsat vermeyip sevap işlersin :KK45::KK45::KK45:

Sinir olurum boyle seylere sanki herkese kapiyi acmak zorundayiz insan musait olmaz vs acmak istemez kimsenin bisey demeye hakki yok ama insanlar konusuyor iste.

bence hiç kafanıza dert etmeyin bırakın ne derlerse desinler yeni evlisiniz sonuçta belki uygunsuz bir vaziyette olabilirdiniz belki banyoda olabilirdiniz .elbet yine karşılaşırsınız .tatlı dil güler yüzle konuşursunuz düşünceleri değişir.

Back
X