- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmama yanlış anlama ihtimalini baz alarak yorum yaparımŞimdi o zaman buradaki insanların söylediği herşey yalan sizin dediğiniz gibi düşünursek kadın derdini anlatmış. Valla benim düşüncem kim olursa olsun ister ünlü ister ünsüz ister zengin ister fakir evli adamı abartmaya çalışan karaktersiz dır daha çok kelime var söyleyemiyorum. Ben genele yoruyorum.
Olmama yanlış anlama ihtimalini baz alarak yorum yaparım
Farzedelim gerçek ayarlanmasin adam arkadaş
Tüm dünyayı duzeltemem ama kendim düzgün olurum
Konu sahibininde eşi düzgün davranıyorsa olay bitmiştir
Taşın diyen arkadaşlara hayret ettim. İnsan elin kızı densiz diye evinden taşınır mı? Kendi evin olsaydı da satacak mıydın? Taşınmayı düşünmek bile komik.
Son gelişmeleri okumadım ama sıkıntı devam ediyor anladığım kadarıyla. O sizinle uğraşıyorsa siz de onunla uğraşın. Daha dünki çocuğa pabuç bırakmayın.
Allahim Aşura ayi nelere alet oluyor... yani bi bitmedi aşuren hanim teyze deseydin ömürlük aşure gönderiniz ama yemiyoruz artik aşure sagolun tiksindik. Töbe töbe ya... resmen anasina anlatmis anasi da ayy abisi gibi görüyor cici kiz benim kiz modunda.
bak onu cok dogru dedin bekarlarin kökü kurudu evlilere gectiler şimdisimdide böyleleri türedi evli adamlara ilgi duyanlar!
aynen ya bende bu sabah bir kıza sinir olmadım degil simdi.bak onu cok dogru dedin bekarlarin kökü kurudu evlilere gectiler şimdi