Komsu kizi !

Şimdi o zaman buradaki insanların söylediği herşey yalan sizin dediğiniz gibi düşünursek kadın derdini anlatmış. Valla benim düşüncem kim olursa olsun ister ünlü ister ünsüz ister zengin ister fakir evli adamı abartmaya çalışan karaktersiz dır daha çok kelime var söyleyemiyorum. Ben genele yoruyorum.
Olmama yanlış anlama ihtimalini baz alarak yorum yaparım
Farzedelim gerçek ayarlanmasin adam arkadaş
Tüm dünyayı duzeltemem ama kendim düzgün olurum
Konu sahibininde eşi düzgün davranıyorsa olay bitmiştir

Olmama yanlış anlama ihtimalini baz alarak yorum yaparım
Farzedelim gerçek ayarlanmasin adam arkadaş
Tüm dünyayı duzeltemem ama kendim düzgün olurum
Konu sahibininde eşi düzgün davranıyorsa olay bitmiştir

Her evli kadının hayatında böyle embesiller olmuştur. O yüzden böyle kadınlar a ağzıma geleni sayarım görürsem yüzüne tükürüm ben katlanamam böyle insanları sizin düşünceniz saygı duyarım ama böyle insanlara acıyorum bu derece dusmelerini hiç anlamıyorum

Bayagi sayfa olmus sadece ilk sayfayi okuyup yorumliycam kiza tepkinizde haklisuniz esinizin mesajida yerinde olmus ama kadini tersleyip asureyi gondermeniz olmamis bence

Konu baya ilerlemiş yine girip hepsini okudum,umarım keyfin yerindedir zaten basit bir mesele yok yere uzamıştı şimdi her şey yolunda değil mi? :) ilgin1990 ilgin1990

Taşın diyen arkadaşlara hayret ettim. İnsan elin kızı densiz diye evinden taşınır mı? Kendi evin olsaydı da satacak mıydın? Taşınmayı düşünmek bile komik.

Son gelişmeleri okumadım ama sıkıntı devam ediyor anladığım kadarıyla. O sizinle uğraşıyorsa siz de onunla uğraşın. Daha dünki çocuğa pabuç bırakmayın.

ben de tasınsın demıyrum ama ınsan evlı barklı olunca elın cahıl kızıyla ugtasamıyor bunu bunye olarak kaldrmak ıstemıyor zaten sahıp oldugu kocasını baskalarının tacızıne goz yumamıyor ve zaten sahıp oldugu seyı baskasına kaptırmama cabası gıbı algılanıyor bu psıkolojık olarak yoruyor. Insan evınegırınce kafa rahatlıgı ve hızur arıyor bu tur ergen kavgaları, ıdaalasmalarıyla ugrasmak ıstemıyr cok yıpratıcı bısey bu durumlar meseleyı ugrasarak yıldırarark degıl de kokten bır defada cozmelı anneden hayır yoksa babayla konumalo kızı kesınlıkle muhattap almamalı kocasına goz koymus bı ahlaksız laftan knusmaktan anlamaz zaten

Çocukken biz de arkadaşlarımızın evlerine babaları gelene kadar giderdik ama tek sebebi babası evde rahat rahat ev haliyle dolaşabilsin rahatsız olmasın diyeydi, şahsen ilk baştaki tavrınız çok normal, komşum kocam gelince kesinlikle evde kalamaz diyeni anlamıyorum, kıskançlık nedeniyle yapanı, kimse kocanızın peşinde koşmayacak ama belli bir saatten geç kalması en çok evin erkeğini rahatsız eder işten eve gelip rahat edemediğinden. Eğer uygun bir dille telefon istenilip eşiniz tarafından verilmiş olsa tuhaf karşılamazdım, ilk sorusu bölümüyle ilgili önemli ve acil cevaplanması gereken bir soru değilse yaptığı çok anlamsız. Aslında bölümüyle ilgili soracağı soru için sizinle muhatap olması anlamsız olur ama eşinizle muhatap olmadan önce ondan izin almalıydı kesinlikle. Ondan habersiz ve acil olmayan bir soru yüzünden whatsappten eklemesi çok şüphe çekiyor. İlgi duyuyor derdim ama aralarında 12 yaş var o da ilginç geliyor.

Ama art niyet varsa karşıda, tek önerim kız sizin onu rakip gibi gördüğünüzü düşünmesin, daha da arsızlaşabilir inada bindirebilir. Reddedilmeler tamamen eşinizin tarafından olup sizin itelemenizle olduğu da hissettirilmemeli ki kız kendini önemli zannetmesin. Annesinin niyetinin kötü olduğunu sanmam, kim bilir kız nasıl anlatıyordur olayları da annesi sizi kızınızı boşa kıskanıyor zannediyordur bence eşini abisi bilir lafı da o yüzden. Yani hiçbir anne böyle bir konuda elin kızına inanmaz kendi kızındansa... O yüzden bence annesi de hissetmemeli bu görüşünüzü daha fazla. Attığınız mesaj bence yerinde ama bir yandan karşılaşınca verdiğiniz ben mesajları okuyorum mesajı da kızı rakip olarak gördüğünüzü hissettirmiş olacak ki eşinize Ilgın abla trip atıyor gibi bir şeyler yazmış. Bence kız şansını zorlarsa eşinizin mesaj atmasındansa sizin yanlarında olmadığınız bir zamanda açıkça "Bu mesaj durumundan veya yakınlıktan çok rahatsız oluyorum abiciğim seninle okul konusunda konuşmalarımız dışında bir muhabbetimiz olamaz gözümde ufacık bir kızsın ahbaplık edebileceğim bir yaşta değilsin, kaldı ki Ilgın ablanın rahatsız olma ihtimali olabilecek bir konuşma yapmak istemem, en iyisi sen ondan izin al bir şey gerektiğinde. Mümkünse de uygun saatlerde sorularını sor ki ben de evimde eşimle rahat rahat vakit geçirebileyim." gibi bir şeyler desin, en azından mesaj sizin ağzınızla ya da itelemenizle atılmış gibi olmaz ve kız için çok daha utanç verici olur. Engellemeniz direkt ben yaptırdım diyor, kızı daha çok çekebilir.

Eşinizi tebrik ediyorum. Alkışlıyorum. Gurur duyun gerçekten çünkü çoğu erkek hazır ayağıma gelmiş der işleri çirknleştirir. Sizde çok güzel bir şekilde cevabını vermişsiniz kıza bundan sonra da öyle yapın en ufak şeyde meydanı boş sanır bazı kızları anlamıyorum evli barklı insan ya hemcinsimiz de artık aşştı kendini cidden. Ama sizin eşiniz böyle davrandığı sürece Rabbimde parazitlere müsade etmez :)

Bütün yorumları neredeyse okudum. Bir hanım , kendisini direkt muhatap alıp kendinize rakip gibi davranırsanız kendini sizinle eşit görür gibi bir yorum yapmış. Bence çok doğru bir bakış açısı. Sanki kendisi sizinle eşdeğermiş gibi , sizin muhatabınız olabilecekmiş gibi ciddiye alarak değil de annesi üzerinden" çocuğunuzu ayağımın altından çekin" muamelesi yaparsanız daha iyi olur. Şimdi başında kavak yelleri esen bu kız, bu kadar ciddiye alındığını görünce kendini bir şey sanıp hayal alemindeki senaryolarını yaşamaya çalışacak. Benim okurken tepemin attığı kısım eşinize sizi şikayet eder gibi ılgın abla tepkiliydi falan yazması. Sen ne kim oluyorsun da eşinin dedikodusu o adamla yapabilecek kadar kendini bir yerde görüyorsun . yine de öfkeme yenik düşmeden kendi kalitemi koruyup cevap vermeye calışırdım. Hiç haklıyken haksız duruma düşmeden tepkinizi güzelce ortaya koyun şimdiye kadar yaptığınız gibi. Size ve eşinize çok saygı duydum

Allahim Aşura ayi nelere alet oluyor... yani bi bitmedi aşuren hanim teyze deseydin ömürlük aşure gönderiniz ama yemiyoruz artik aşure sagolun tiksindik. Töbe töbe ya... resmen anasina anlatmis anasi da ayy abisi gibi görüyor cici kiz benim kiz modunda.
:KK70:

ilgin1990 ilgin1990 ben olsam kocamıda alır evi değil yaşadığım şehri bile değiştirdim herhalde :KK4:
Ben mi çok kıskancım sen mi rahat bilemedim :KK45:
Nereye gittin ayol kocanı tekin ellerde bırakıp:skandal:

ayy onubana yapacaktiki bak ne yaouyrm ben bu konularda asiri hassasim bide esim baya yakışıklı yani her yerde ilgi cekiyr dusun ben bakmalarina cildiyrm bide telfinu alip mesaj atacak sen ne yap bikiyrmsn esinin telefonunda yani kendi adina degilde esinmis gibi mesaj yaz boyle biraz tersle derim

bak onu cok dogru dedin bekarlarin kökü kurudu evlilere gectiler şimdi
aynen ya bende bu sabah bir kıza sinir olmadım degil simdi.
eşimle aynı binada calısiyoruz farklı görevlerdeyiz. neyse aynı servisde bir kız vardı ve baktıgını hissetim
sora servisden inerken önümüzden indi yine dönüp baktı ben bile o an zor tuttum.
Ama iş yerinde cıngarlık cıkaramam tabi.
ki biliyodur bence benimle evli oldugunu bu ne sacmalıktır bakıyor yani

Back
X