Guncelleme yapiyorum.hepinize yorumlarinizdan dolayi cok tesekkur ederim.benim hali altina supurdugum asil sorunlarimi vurgulamis bazi arkadaslar.sunu ifade etmek isterim ki hali altina supurmemek veya o sorunlari sonlandirmak kökünü kurutmak hayatimda bilmediginiz yeni sorunlara yol acacagi icin bu sekilde hayatimi devam ettiriyorum.hepimiz birer insaniz dusmez kalkmaz bir Allah.hayatta hersey insanlar icin. benim gürültü sorunum dışında başka büyük sorunlarım var dediğim gibi farkındayım.son olarak bu gürültü meselesini bazi arkadaslarin saçma bi sorun görmesini de anlıyorum .tekrar teşekkürler Merhaba hanimlar.tavsiyelerinize ihtiyacım var.1 ay oldu eşimle yeni bir eve taşındık.kiraciyiz.biz emlakciyla eve baktığımızda aksi gibi hiç ses yoktu.sozlesmeyi imzalayıp paraları yatırıp eve akşam gittiğimizde hepimiz gürültüyü farkettik.gece ben eşime dedim ki iptal edelim kusurlu ev kategorisinden iade alırız parayı hem cayma hakkı da vardır dedim.eşim dinlemedi beni çok kızdı.hicbiyere tasinmiyorum diyip çok büyük tepki verdi.ben geri adım attım.neticede taşındık.3 katlı binaya 11 daire sıkıstirmislar duvarlar kağıt gibi geçirgen ses konusunda bizimle aynı katta sağda ve solda daire var yukarı aşağıda da daireler var.ve bütün sesler bizim evin içinde abartısız.magduriyetimi biraz daha izah etmek adına nasıl bir konumdan bu eve tasindigimiizi da yazmak istiyorum.eşimin annesi 2 yıl önce vefat edince esim ailesinden manevi destek almak istedi evimizi barkimiizi toplayıp ailesiyle bir oturduk iki yıl.bu arada artı eşimin kendi hataları yüzünden dünyalar kadar borcuda var ev gecindiremeyecegini de söyledi zaten öyleydi.cok zor durumdaydim ailesiyle otururken.sonra durumu iyi olan ablam 1 yıl kira yardımı yapacağını söyledi taşınma masrafimizi karşıladı ve buraya taşındık.cok üzgünüm bu evi gürültü hariç çok sevdim sahiplendim ama konuşmalar dahil bagris cagrislar çeşme sesleri gürül gürül hersey geliyor korkunç.ev yeni bir yapı.isi yalıtımı çok iyi mesela.caresiz kaldım.daha yeni ablam yardım etmesine rağmen taşınırken birsuru borca girdik falan paramız olsa bile taşınmak çok büyük külfet.cok zor durumdayım.bu arada kapıları kapatıp bütün odalarda yaşamayı ve uyumayı denedim.olmadi her taraftan 4 komsunun gürültüsü korkunç derecede icerde.1 aydır uyurken kulak tikaci takmaktan sinuzitim azmış 4 gündür acillerdeyim baş ağrısından.caresiz kaldım.daha fazla uzatmak istemiyorum.buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler
Son düzenleme: