- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
tercih meselesi bu dediğiniz gibi ama herkesin dünyası yaşantısı istekleri bazı ihtiyaçlarıda beraberinde getiriyor ben bir insanla sohbet muhabbet dertleşmek ihtiyacı hissediyorum açıkcası..
kurslar için geç kaldım ayrıca hamileyim devam ettirebilir miyim iler ki zamanlarda bilemiyorum..aslında kurs işini çok düşündüm bide bana uzak gidip gelmek ağırlaştıkça benim için zor olacak.5.ayıma giricem..
Sırf bu yüzden kk ya üye oldum.
Bu site beni rahatlatıyor.
KK de bende bir cok seyimi paylasiyorum.
Allah razi olsun burda ki arkadaslarimdan.
Fakat insan yüz yüze konusabilecegi birilerine ihtiyac duyuyor.
Yani yanlis anladiysam kusura bakmayin ama hic mi arkadasiniz yok?
Yoksa sadece komsuluk babinda mi yok?
İst da oturuyorum ..4,5 yillik evliyim..3,5 aylik bebisim var benim de...Çok sıkılıyorum evde..bazen annemlerin ordan veya eski iş arkadaşlarimdan gelen oluyo ama şöyle sıkılınca kendimi atabilecegim veya davet edebilecegim bi yakin komşum olsun isterdimaslnda cok konuşkanimdir ama apartmandakilerin hepsi yasli teyzeler belkide ondan gelmiyolar hiç :26:
Hayır hiç arkadaşım yok.
Zamanın da toplu temizlik yaptım,kafam rahat.
Ama kk da var,özelimi paylaştığım,gır gır şamata yaptığım.
Hmm gecerli sebebleriniz oldugundan eminim.
O zaman iyi ki kadinlar kulubu var diyelim
benide rahatlatıyor o nedenle burdayım ama yüzyüze konuşabileceğim biri lsa sanki daha iyi olurdu burda bi derdini yazıcan çoğu zaman cevap bile gelmediği oluyor yada geç geliyor tabiki iyiki de var bu site hakkını yemeyim.Sırf bu yüzden kk ya üye oldum.
Bu site beni rahatlatıyor.
evt sanırım en iyi arkadşım kızım olacak inşallahh o zaman inşallah kimsenin yokluğunu hissetmem umarımAy masAllah saglicakla kucagina al bebegini insaAllah :)
O zaman 5 ay daha sabret diyorum sana.
Cünkü bebegin olunca zaten o sana yetecektir
siz şanslısınız herkes sizin gibi şanslı olamıyor kıymetini bilin..Ben de baska sehirden geldim ailemiz akrabamzda memlekette.komsularim ve esim sayesinde yalnizlik cekmedim..samimi arkadasim var apartmanda.ilk adimi ben attim ama geldigimde.sonra devami geldi ve arkadasimin cevresiylede tanistim hep.kisa surede cok arkadasm oldu bu tanimadigim sehirde..
çoğu kişide çocıuğun olunca kimseyi aramazsın çocuktan vaktin kalmaz diyor bilmiyorum.Bu arada bebişin sağlikla gelir inşaallah...ben bebişimden sonra daha arar oldum komşuluk ilişkisini çünkü eve tıkılıp kalıyosun
bende ist avrupa yakası.sizin yaşlı teyzeler bizde çoğumuz aynı yaşlardayız yani ama ona rağmen kimse birbirley komşuluk yapmıyor..sizin yine arkş falan geliyo benim oda yok..aileme uzağım eski çevreme.
ne güzel ne mutlu size,sizin adınıza sevindim.biz orta halli bi yerde oturuyoruz zengin ve lüks bir yer olsa evet burnu havadalar kendini beğenmişler dicem ama oda yok..Cnm ılk evım baya luks bır yerdeydı herkesın burnu havada bı h.g dıyen olmamıstı kı ceyızlerımın geldıgını gorduklerı halde kı komsuluk cok onemlıdır benım ıcın ıkı ay once o evımızı satıp baska yerden ev aldık ınan daha esyalarım tasınırken yemkler caylar hosgeldınler yardımlar havada ucuyordu hergun kım ne yapsa getırır bı tabak yenı mahallemı cok sevıyorum valla
Hımmm ben anadolu yakası..annemler avrupa yakasındalar..bizimde üst kata yeni evli bi çift taşındı ama kız pek bi havalı selam verip gülümsüyorum ama çok soguk bi sekilde selam verip gidiyo kalıyorum bende öyleceneneyseki ben kiracıyım bi dahaki evi komşulara göre kiralıcam
çok büyük bir dert değil farkındayım ama ben uzak yerden buraya gelin geldiğim ve çevremde ne ailem ne arkdşım nede akrabam var..haliyle komşuluk ilişkisi benim için önem arz ediyor.ben şuan oturduğum yere uzak bir yerden gelin geldim ve ev sahibiyiz.ancak taşındım ne karşı komşum (karşı komşum ki aynı yaştayız) ne diğerleri hiçbiri hoşgeldine gelmedi onuda geçtim bi yakınlık bile göstermediler.çoğu ilede aynı yaşlardayız neden böyle yapıyorlar anlamıyorum..
üst komşum benden bir yıl sonra taşındı bir umut onunla komşuluk yaparız diye çalışmama ve zamanım olmamasına rağmen iş çıkışı gittim hediyemi götürdüm h.geldin dedim iyi davrandı iyi karşıladı beni o an için ama bir daha ne kendi ne geldi ne kapıdan sordu ne bişey.başka bir komşu daha taşındı onada gittim hoşgeldine ama oda öyle yalandan bir iki kere geldi bir daha gelmedi.zaten komşuluk yapmak istemeyen biriydi çok belli..yani beni en çok üzende karşı komşum aslında tabiki diğerleri de ama karşı komşu ya ötesi varmı ona bişey olsa önce ben bana bişey olsa önce o yetişir.yani herşeye rağmen o bana gelmemesine rağmen ben yine ona bir süre sonra gittim ama ona rağmen yine gelmedi..yani benden hoşlanmadılar dicem ama beni tanımıyorlarki off ben işin içinden çıkamadım ama bi komşum olsun çok isterdim gidip geleceğim bi kahve içebileceğim ama maalesef bütün gün evde öyle yalnız oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?