Komşuluk İlişkileri

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
Daha önce komşularıma kapı açmadığım hakkında dedikoduları için konu açmıştım. Bu olayın üzerine hepsini davet ettim. Tanıştık aile apartmanı hepsi birinin bi şeyi nerdeyse 23 daireyiz 16 dairesiyle tanıştım ben. Kapı komşumu da eşi aldatmış boşanmışlar köylü ilkokul mezunu çok cahil bi abla hep ben destek oluyorum elimden geldiğince eksiğini gediğini gideriyorum çalışması için heveslendirmeye çalışıyorum. İlk başlarda iyiydi akşamüstü beş çayı içiyoduk dertleşiyoduk ama bu sıra sürekli bende!

benim eşim polis bi gün evde bi gün işte bunu da söyledim. o evde olduğunda hiç çalmazdı kapıyı ama bi aydır her gün sabah 11 de kapıda açana kadar ısrarlı ısrarlı hatta parmağını çekmeden çalıyo eşim istirahatte olduğu için rahatsız oluyo uyumak istiyorum diyo. akşamı 9 unda oturmaya çağırıyo canım sıkılıyo diye kızı var üni sınavına hazırlanıyo bende çalışıyorum, bir de makale yazmaya çalıştım burda tanıştığım bi abla vasıtasıyla ama bu kapı trafiği yüzünden oturak göremiyrum ki...

geldiğinde gitmek bilmiyo kızı da bende oturuyoruz ben farkettirmek için onlar geldiğinde ders çalışmaya devam ettim ama bu seferde sen çalış biz rahatsız etmeyelim diye mutfağa girip çay demliyolar içiyolar bi de eee anlat bengü ne var ne ok diye konuşturmaya çalışıyo.

bugün sabah 11 de gene dayandılar kapıya eşim açtı bengü bize gelsin demişler o da uyuyo demiş kapatmış

napıcam bayanlar çok sevdiğim biri ama sürekli bende olmaları rahatsız ediyo kırmak istemiyorum

Sabah saatlerinde eşinin uyuduğunu söyleyip kibarca rica edebilirsin kapını çalmamalarını

Kırmak istemiyorsanız bir müddet evden ayrılın,her gün bir yerlere çıkın.Müsait değilim demeye başlayın.Zamanla o da anlar.

Kırmak istemiyorsanız bir müddet evden ayrılın,her gün bir yerlere çıkın.Müsait değilim demeye başlayın.Zamanla o da anlar.

iş aradığımı biliyolar, eşimde bugün işe başladığını söyle evde yokmuş gibi davran makaleni yazarsın testini çözersin rahat rahat dedi, ama doğru mu bilmiyorum

Guzel bir dille uyarmalisin esim uyuyor rahatsiz edilmekten hoslanmiyor uykusuzu hafif tik desen duyuyor bahane uretmelisin kimseyle cok samimi olma ben cok cektim gerçekten arkadaşlar herkesle samimi olmayin ne curret senin mutfağı na girip cay demliyor pes...

Guzel bir dille uyarmalisin esim uyuyor rahatsiz edilmekten hoslanmiyor uykusuzu hafif tik desen duyuyor bahane uretmelisin kimseyle cok samimi olma ben cok cektim gerçekten arkadaşlar herkesle samimi olmayin ne curret senin mutfağı na girip cay demliyor pes...

bende şok geçirmiştim gördüğümde ama insanın dili tutuluyo sanki bişi diyemedim afalladım kaldım

Ay valla bu komşulara yüz vermeye de gelmiyor :KK51:
Bende de var öyle ısrarcı bi tip, eşim vardiyalı çalışıyor o da aynı böyle ısrarla zile basardı sabahları. Ben de açmamaya başladım, sonra telefon ettiğinde ben senin ziline bastım falan diye konu açarsa 'abla uyuyoduk, biliyosun eşim gecede olduğu zaman bütün gün uyuyor, sen bi daha zile basma kapıya tıklat, ben evdeysem veya müsaitsem açarım 'dedim. Zile bastırmıyorum yani. Bu şekilde uyarabilirsin. Böylece kapıyı açmadığında yanlış anlamaz.

Mutfağınıza girip çay demlemesi pek fena olmuş kapıyı çaldığında bir kaç kez reddedin işim var diyin müsait olmadığınızı söyleyin çağırdığında bir yere gitceğinizi söyleyin ne bilim uydurun bir şeyler uzaklaştırın biraz kendinizden o mesafeyi bir kez kaybettiyseniz gerisi zor oluyor geç kalmayın:))

Belliki sizi çok sevmişler osamimiyeti siz vermişsiniz onlaraki sizin rahatsız olabileceğinizi düşünmüyorlar benim tavsiyem böyle samimi insanlarda kolay kolay bulunmuyor.siz ona kendiniz olarak değilde eşim çok huylu benim bile en ufak gürültüme tahammülü yok görüşebileceğim zaman ben sizi ararım abla falan de

iş aradığımı biliyolar, eşimde bugün işe başladığını söyle evde yokmuş gibi davran makaleni yazarsın testini çözersin rahat rahat dedi, ama doğru mu bilmiyorum
Yok canım,bu bahane olmaz,sonuçta balkonda pencerede seni görürler,açık açık söyle canım eşim mesaili çalışıyor,o evdeyken zile basmayın telefon açmayın diye,ben müsait olunca sizi çağırırım diye söyleyin.Bu arada bu komşu bir ara konu açmıştınız o mu? BoşAndımı eşinden,ev ile ilgili problemi vardı ne oldu eğer oysa?

Yok canım,bu bahane olmaz,sonuçta balkonda pencerede seni görürler,açık açık söyle canım eşim mesaili çalışıyor,o evdeyken zile basmayın telefon açmayın diye,ben müsait olunca sizi çağırırım diye söyleyin.Bu arada bu komşu bir ara konu açmıştınız o mu? BoşAndımı eşinden,ev ile ilgili problemi vardı ne oldu eğer oysa?

Evet canım o, boşanmışlardı zaten de ev davası devam ediyo. birazda bu sıkıntısı var diye bişi diyemiyorum

Bahane uret pek gorusme derim esinle ilgili hayatini ozelini sakin anlatma.
Ben dul dedinmi aman ha konuştuklarına dikkat et tarzında şeyleri sevmiyorum Allahıma şükür dul falan değilim ama insanoğlunun ne olacağı belli olmaz kötü niyet olduktan sonra evlisi ,dulu,bekarı farkketmez namus bir insanın kimliğinde ,medeniyet halinde değil ruhundadır inanki böyle yorumlar yüzünden dul olup namusuyla edebiyle çoğu evli bayandan daha güzel yaşayan insanlara acıyorum.Demem oki büyük konuşmamak gerek sizde aynı durumda olabilirsiniz

X