- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bir inşaatçıla konuşsanız belki içeriden yapılabilecek bir yalıtım türü vardırMerhaba hanımlar,yaklaşık iki hafta önce sıfır bi eve taşındım sıfır ev ama yalıtımıda sıfır..Yan komşumla yatak odalarımız bitişik konuştukları her şeyi duyuyorum tv seslerini ve bundan çok rahatsızlık duyuyorum insanlara değil müteahhite ve yalıtımsızlığa kızıyorum 12 de yatan insanlar ama ben 11 de yatmak istediğimde kesinlikle yatamıyorum onların yatmasını beklemek zorundayım ve kendi alarmımdan önce onların alarmıyla uyanıyorum buna nasıl bir çözüm bulmalıyım onların yatış kalkış saatine göremi yaşamam gerekiyor
çözüm bulamazsın malesefMerhaba hanımlar,yaklaşık iki hafta önce sıfır bi eve taşındım sıfır ev ama yalıtımıda sıfır..Yan komşumla yatak odalarımız bitişik konuştukları her şeyi duyuyorum tv seslerini ve bundan çok rahatsızlık duyuyorum insanlara değil müteahhite ve yalıtımsızlığa kızıyorum 12 de yatan insanlar ama ben 11 de yatmak istediğimde kesinlikle yatamıyorum onların yatmasını beklemek zorundayım ve kendi alarmımdan önce onların alarmıyla uyanıyorum buna nasıl bir çözüm bulmalıyım onların yatış kalkış saatine göremi yaşamam gerekiyor
Bizim gardrop un yeri tam bitisik duvarda cok az bir bos yer var hic bir ise yaramiyor .Adamlar gumbur gumbur bagiriyor dolap napsin duvar napsinOdanizi degistirseniz olmaz mı ben öyle yapmıştım
Bende ust katimdan sikayetciyim. Gece 11 oldumu basliyor gum gum yurume sesi. Sandalye koltuk sesi.Banyoda su wc sesi. Afedersiniz balgam atmasindan tutunda osur.. kadar. Lavobadaki su sesine kadar. Yalitim sifir. Yapacak biseyde yok. Gecenin 3 ne kadar duyuyorum sesleri.Merhaba hanımlar,yaklaşık iki hafta önce sıfır bi eve taşındım sıfır ev ama yalıtımıda sıfır..Yan komşumla yatak odalarımız bitişik konuştukları her şeyi duyuyorum tv seslerini ve bundan çok rahatsızlık duyuyorum insanlara değil müteahhite ve yalıtımsızlığa kızıyorum 12 de yatan insanlar ama ben 11 de yatmak istediğimde kesinlikle yatamıyorum onların yatmasını beklemek zorundayım ve kendi alarmımdan önce onların alarmıyla uyanıyorum buna nasıl bir çözüm bulmalıyım onların yatış kalkış saatine göremi yaşamam gerekiyor
Tv sesini son ses mi açıyorlar eğer yüksek sesle açıyorlarsa bunun için uyarabilirsiniz ama açtıkları ses normalse sanırım yapacak birşey yok,eğer gece yarısı elektrik süpürgesi açıyorsa,son ses müzik vs açıyorsa,pencereden birşeyler silkeliyorsa şikayetçi olursunuz ama sanırım bunlar yok.Merhaba hanımlar,yaklaşık iki hafta önce sıfır bi eve taşındım sıfır ev ama yalıtımıda sıfır..Yan komşumla yatak odalarımız bitişik konuştukları her şeyi duyuyorum tv seslerini ve bundan çok rahatsızlık duyuyorum insanlara değil müteahhite ve yalıtımsızlığa kızıyorum 12 de yatan insanlar ama ben 11 de yatmak istediğimde kesinlikle yatamıyorum onların yatmasını beklemek zorundayım ve kendi alarmımdan önce onların alarmıyla uyanıyorum buna nasıl bir çözüm bulmalıyım onların yatış kalkış saatine göremi yaşamam gerekiyor
Akşam açılan özellikle gece yarısından sonra açılan süpürge,çamaşır makinesi sesleri evin içine öyle bir geliyor ki sanki mübarek uçak geçiyor gibi oluyor hele sıkma anında.Ayni dertten muzdaribiz maalesef .Bizim yatak odasi yan tarafin yatak odası her seyi coskulu yasayan bir aile adam cocuguna kirmizi balik golde soyluyor sanirsin bizim odada bazen sinirden kahkaha atiyorum .Eger saat 12 yi gectiyse ve sıçrayarak uyaniyorsam duvara vurmak zorunda kaliyorum .Ufak tefek sesler cekilir ama yatma saatinde cok felaket bir durum .Ben açacağım supurge icin bile saat uygun mu diye düşünürken komsular masallah gece 12 sabah 6 da bile supurge aciyorlar .Hepsi de ev hanimi temizlik hastalari midir nedir .
Evet normalde tanışmıyoruz 1 yasinda cocuklari var hic gormedim .Ama oyle bangir bangir konuşuyorlar ki her şeylerini biliyoruzAkşam açılan özellikle gece yarısından sonra açılan süpürge,çamaşır makinesi sesleri evin içine öyle bir geliyor ki sanki mübarek uçak geçiyor gibi oluyor hele sıkma anında.
büyük ihtimall3 onlarda sizin sesi duyuyorlar ve maal3sef çaresi yokMerhaba hanımlar,yaklaşık iki hafta önce sıfır bi eve taşındım sıfır ev ama yalıtımıda sıfır..Yan komşumla yatak odalarımız bitişik konuştukları her şeyi duyuyorum tv seslerini ve bundan çok rahatsızlık duyuyorum insanlara değil müteahhite ve yalıtımsızlığa kızıyorum 12 de yatan insanlar ama ben 11 de yatmak istediğimde kesinlikle yatamıyorum onların yatmasını beklemek zorundayım ve kendi alarmımdan önce onların alarmıyla uyanıyorum buna nasıl bir çözüm bulmalıyım onların yatış kalkış saatine göremi yaşamam gerekiyor
Merhaba hanımlar,yaklaşık iki hafta önce sıfır bi eve taşındım sıfır ev ama yalıtımıda sıfır..Yan komşumla yatak odalarımız bitişik konuştukları her şeyi duyuyorum tv seslerini ve bundan çok rahatsızlık duyuyorum insanlara değil müteahhite ve yalıtımsızlığa kızıyorum 12 de yatan insanlar ama ben 11 de yatmak istediğimde kesinlikle yatamıyorum onların yatmasını beklemek zorundayım ve kendi alarmımdan önce onların alarmıyla uyanıyorum buna nasıl bir çözüm bulmalıyım onların yatış kalkış saatine göremi yaşamam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?