- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz o komsu senmisin yoksaBenimde oglum su an 1 yasini gecti geceleei bazen birden uyanip bas bas bagiriyor agliyor bende uyku sersemi onu susturmaya calisiyorum. Hep diyorum birgün buraya polisler damlar cocugum bazen okadar cok agliyorki yani duyan cocugu dövdügümü bile düsünebilir. Ben cocugumun huyunu bilmesem ben kendim dövdüm sanetcem kendimden süphe etcem nerdeyse. Bazi cocuklarda var böyle iste
kiz o komsu senmisin yoksa
keser insallah canimHaha yok kiz elleri kirilsin cocuklara el kaldiranlarin. Benimki daha kücük ya insAllah büyüyünce bu aglamalarini keser
Merhaba kizlar. Alt kata yeni birisi tasindi hic tanimiyoruz. Esi geceleri evde yok calisiyomus. Iki hafta falan oldu bunlar tasindiginda beri 3 yaslarinda bi kizlari var o cocuk mutemadiyen agliyo ama normal degil ciglik cigliga. Gunduzleri anladik hadide gecen gece 02.30 da cocuk felaket cigliklar ayiyodu herkes korktu ben apatmana ciktim biraz dinledim. Karsi komsuda cikti kapilarini caldi artik. Kadin cok telasle bi anda daha soru sorulmadan cocuk hastada bi okuyuver abi dedi hani panikle insan sacmalarya hali oyleydi adamda hastaysa doktora goturelim niye bu kadar agliyoki dedi hasta iste dedi adamda ustelemedi ve garip tarafi biz evlerimize girer girmez cocuk sustu ne yaptida susturdu once neden susturamamisti buradi bana cok garip geldi kapi acildigindada cocuk aglayarak bize biseyler anlatmaya calisiyodu ama anlamadik konusmasini ayaklarinda corap yok kiyafetleri ince yazlik gibiydi kadinin halkeri bi tuhafti. Ve cocuk boyle kendini yirtarken kadinin cit sesi gelmiyo sizin cocugunuz aglasa sakinlestormek icin biseyler konusursunuz dimi zaten 1 saat boyunca cocuk aglarmi bisey yapmasan hep boyle hep ne yapmaliyim bilmiyorum esim sosyal hizmetlere haber verelim diyo ama ya oyle degilse kadinin ne duruma dusururum diyede cekiniyorum ne yapmaliyim. Sizce
Cok sagol canim okicam insAllah bilmiyordum benim oglum uykusundan agliyarak uyaniyor sanirim kötü rüya görüyor denicem kesinliklekeser insallah canim
sunu soyluyim cocuklarda MUTAFFİFİN suresi aglamalari kesiyor.birde İNŞİKAK suresi korkan cocuklar icin okunuyor.
Belki dövmüyor da ihmal ediyordur yavrucağı.. ne bileyim ağlamıştır da ilgilenmemiştir.. gece gece kapı çalınca telaşlanması normal geldi. Ama çıtı çıkmıyor olması tuhaf, ne bileyim öyle sessiz sessiz de dövülür mü? Döven sanki önce bir bağırır kendini kaybeder de kızarak azarlayarak döver gibi geliyor, bir de genelde dayak yerken bu minikler anne yapma vurma diye ağlıyorMerhaba kizlar. Alt kata yeni birisi tasindi hic tanimiyoruz. Esi geceleri evde yok calisiyomus. Iki hafta falan oldu bunlar tasindiginda beri 3 yaslarinda bi kizlari var o cocuk mutemadiyen agliyo ama normal degil ciglik cigliga. Gunduzleri anladik hadide gecen gece 02.30 da cocuk felaket cigliklar ayiyodu herkes korktu ben apatmana ciktim biraz dinledim. Karsi komsuda cikti kapilarini caldi artik. Kadin cok telasle bi anda daha soru sorulmadan cocuk hastada bi okuyuver abi dedi hani panikle insan sacmalarya hali oyleydi adamda hastaysa doktora goturelim niye bu kadar agliyoki dedi hasta iste dedi adamda ustelemedi ve garip tarafi biz evlerimize girer girmez cocuk sustu ne yaptida susturdu once neden susturamamisti buradi bana cok garip geldi kapi acildigindada cocuk aglayarak bize biseyler anlatmaya calisiyodu ama anlamadik konusmasini ayaklarinda corap yok kiyafetleri ince yazlik gibiydi kadinin halkeri bi tuhafti. Ve cocuk boyle kendini yirtarken kadinin cit sesi gelmiyo sizin cocugunuz aglasa sakinlestormek icin biseyler konusursunuz dimi zaten 1 saat boyunca cocuk aglarmi bisey yapmasan hep boyle hep ne yapmaliyim bilmiyorum esim sosyal hizmetlere haber verelim diyo ama ya oyle degilse kadinin ne duruma dusururum diyede cekiniyorum ne yapmaliyim. Sizce
Merhaba kizlar. Alt kata yeni birisi tasindi hic tanimiyoruz. Esi geceleri evde yok calisiyomus. Iki hafta falan oldu bunlar tasindiginda beri 3 yaslarinda bi kizlari var o cocuk mutemadiyen agliyo ama normal degil ciglik cigliga. Gunduzleri anladik hadide gecen gece 02.30 da cocuk felaket cigliklar ayiyodu herkes korktu ben apatmana ciktim biraz dinledim. Karsi komsuda cikti kapilarini caldi artik. Kadin cok telasle bi anda daha soru sorulmadan cocuk hastada bi okuyuver abi dedi hani panikle insan sacmalarya hali oyleydi adamda hastaysa doktora goturelim niye bu kadar agliyoki dedi hasta iste dedi adamda ustelemedi ve garip tarafi biz evlerimize girer girmez cocuk sustu ne yaptida susturdu once neden susturamamisti buradi bana cok garip geldi kapi acildigindada cocuk aglayarak bize biseyler anlatmaya calisiyodu ama anlamadik konusmasini ayaklarinda corap yok kiyafetleri ince yazlik gibiydi kadinin halkeri bi tuhafti. Ve cocuk boyle kendini yirtarken kadinin cit sesi gelmiyo sizin cocugunuz aglasa sakinlestormek icin biseyler konusursunuz dimi zaten 1 saat boyunca cocuk aglarmi bisey yapmasan hep boyle hep ne yapmaliyim bilmiyorum esim sosyal hizmetlere haber verelim diyo ama ya oyle degilse kadinin ne duruma dusururum diyede cekiniyorum ne yapmaliyim. Sizce